БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 373
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • В страната на мечтите.
Няма лошо да яде каквото й харесва, особено ако е бременна, може да й се яде кренвирш с хляб и лютеница примерно, както е яла едно време на Смолян, когато никой още нямаше претенции че кренвиршите са много вредни и не трябва да се ядат. 

# 451
Ма и да не е бременна, какво лошо има човек да яде филия с лютеница или кренвирш Grinning Сега, изключвайки "нездравословната" част, разбира се, но всеки сам си "преценя" Grinning Аз и сега колко много хора познавам, които не си купуват кренвирши вкъщи, но маат хотдог през седмица.

# 452
Бе как ще яде филия с лютеница???????Това се яде само в селския Смолян.

# 453
  • В страната на мечтите.
Ма и да не е бременна, какво лошо има човек да яде филия с лютеница или кренвирш Grinning Сега, изключвайки "нездравословната" част, разбира се, но всеки сам си "преценя" Grinning Аз и сега колко много хора познавам, които не си купуват кренвирши вкъщи, но маат хотдог през седмица.

Именно, не е нужно да се подиграваме кой какво яде, ние също един път на няколко месеца ядем кренвирши, когато ни се приядат, всеки има право да решава какво да яде.

# 454
Съвсем задълбахте какво ядът? Като са богати  и известни да не мислите, че карат на трюфели и черен хайвер само. Спомням си книгата на Калоянчев в която той разказва как го срещнала жена в магазина и се възмутила, че купил зеле. Всички са хора и ядът каквото им харесва.

# 455
Интересно каква е била закуската, та не я снима. Някакъв кренвирш с филия сигурно Grinning
Ама как сама провокираш и после се оплакваш, че излишно съдили Наска.

# 456
Съвсем задълбахте какво ядът? Като са богати  и известни да не мислите, че карат на трюфели и черен хайвер само. Спомням си книгата на Калоянчев в която той разказва как го срещнала жена в магазина и се възмутила, че купил зеле. Всички са хора и ядът каквото им харесва.
За богати може и да са, ама чак известни.... кой и какво пък ги прави известни, кои са пък те и кой ги знае,...освен нас майките по майчинство😃😃😃

# 457
Просто отбелязах, че няма снимка оттам нататък развален телефон 😄

# 458

Офиса на Емилия е в старата сграда на Бонанза.

# 459

Да й е честита новата кола на Емилия,която си е купила сама. Наска може да си купува само кофи за боклук за 500 лв.

# 460
Сама на кукуво лято😅🤪 имате ли идея колко струва тази кола:) не се купува с 3 реклами на месец вЕрвайте ми

# 461
Какво ми излезе снощи
Скрит текст:
Това пък че Наска не плащала сметки - ток, вода и за това можела да си позволи да купи апартамент е супер смешка. А какво означава колите им да са фирмени? Доколкото знам Даниел ги е купувал, макар и може би през фирмата. Все пак пари са давани!
Новата кола на Емилия е топ!

# 462
Ахаха кола за 200 к леко да не си е купила сама.

# 463
Все тая как, важното е , че е нейна, че е чисто нова, последен модел и онези с кошчето ще се пръснат.

# 464
В случая бих постъпила като Атанаска. По добре апартамент за 200к отколкото кола.

Общи условия

Активация на акаунт