БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 305
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Ох горката толкова е заета, че не може да си прочете съобщенията .. вчера чу, че Емилия казва да пишат на служебните емайли за агенцията и сега и тя така .. Насе, Насе .. порастни ..

Тя поне с работещ сайт да разполагаше.
Добре, че покрай Даниел придоби някаква известност, че общите им познати да я ползват за реклама.

Обаче сайта е atanasiabachorski.eu и се отваря.

Така ми излиза на мен като я гуугълна.

# 601
Не я търся чрез Гугъл, а директно изписах името на сайта, както е и в сторито. Излиза ми така:

# 602
Тя едвам изчака сватбения ден, за да си смени фамилията в социалните мрежи. Как си помислихте, че сайта няма да е прекръстен.

# 603
Не видях да е коментирано в другите теми, а уж всички проверих. Чисто от любопитство- разбра ли се коя е тази Велислава*? Как изглежда, знае ли се нещо за нея?
*възлюбената на Даниел, забременяла от друг докато са заедно
Велислава е също от Абдовица. Много време бяха заедно. Много слаба, с дълги крака. Много възпитано момиче. От много добро семейство. Сестра и беше манекенка, и се омъжи също за момче от квартала. Добри момичета.

Явно Даниел си пада по дъкгокраки мадами.....доколко му отиват като се изправят до него е друг въпрос.

# 604
Аз пък не знаех,че Наска има сайт.
  Те с Даниел са си харесали душите, голяма работа дължината на краката.

# 605
Как няма да иска дългокраки, като вижда какви гени имат жените в рода му (Роза и Олга), човека мисли в перспектива, иска хубави деца.

# 606
За какво е тоя сайт? Като гледам е за лично ползване.

# 607
Да го има там. Същата функция изпълнява и бюрото й в офиса на Бонанза - нищо 😃

# 608
Явно за нейн кеф.Нищо интересно не видях,какво предлага, какво може?

# 609
Явно за нейн кеф.Нищо интересно не видях,какво предлага, какво може?
Това й е професионалния сайт. Ако имаш интерес - пишеш мейл и ти праща презентация с цени за услугата, ама презентацията имало само цени, без някакви проекти с резултати хахаха. Нито имат агенция, нито отговаря в инстаграм.

Бая усилия трябва да направи рекламодателят, за да се докопа до Наска и ценоразписа й, това обяснява защо с Даниел имат толкова смешно малък брой реклами. Вместо да се циганят за абсолютно всичко и да цепят стотинката, да отидат към някоя агенция. Да, ще има % комисионна, ама и гиганти като Петканова имат агенция и се сцепват от реклами.

По-добре да имаш много реклами и да даваш 20% на агенцията, отколкото да се стискаш като Наска и да нямаш клиенти и да си рекламираш бизнесите на приятелите безплатно.

# 610
Ама тя си е снимала почивката, морето, детето, сватбата, кабинета от пинтерес. Как това ще е професионален сайт?

# 611
От сайта аз не разбрах какво предлага/продава.

# 612
  • София-Лагера
Наска е искала да спестят 2000 лв за новите снимки,някъде в стори казва на Даниел 'Дай ми сега 1000 лв'
От сайта аз не разбрах какво предлага/продава.
4
Може да предложи разводи Sweat Smile

# 613
Имаше цени в тоя сайт, оттам бях видяла от 2к нагоре. Ох, отдолу пише Powered by Aida и като го цъкнеш излиза профила на Аида в инста. Наске, ако си тук,оправи го.

# 614
Имаше цени в тоя сайт, оттам бях видяла от 2к нагоре. Ох, отдолу пише Powered by Aida и като го цъкнеш излиза профила на Аида в инста. Наске, ако си тук,оправи го.
Сайтът е правен от Аида. Ако Наска иска да заличи следите на Аида трябва да наеме агенция да й вдигнат нов сайт. Лесно е, но струва пари. А както знаем Наска не обича да дава пари, гледа да мине тънко и резултатът е видим.

Общи условия

Активация на акаунт