Отговори
# 105
Семейство Осман са тръгнали на някъде.
Ебру днес сигурно е в почивка.

# 106
Нашите малки актьори Айша и Памир на снимачната площадка на сериала Тайната градина

# 107
Транспорт на Cedru 🤓 Всякакви килими, пътуване с килими

# 108
Момичета, толкова е приятно да вляза в темата и да ме залее вълна от добри новини. Голямата изненада за мен е появата на Джентълмена в месец септември. Не остана време ей, пък и трейлъра е зарибяващ, нямам търпение.

Много амбициозна програма за гледане имате, аз от миналогодишните ще следа Пъпките, за Шербета зависи как тръгнат да го развиват новия сезон, а от новите заглавия "нашият", Черно сърце, Нощна Приказка и май за толкова ще ми стигнат възможностите. А учудващо и дневния Плен как ме увлече, мн добра химия има между главната двойка актьори, а и голямата им възрастова разлика изобщо не си личи.

Относно заглавието "Тайната градина" интересно ми е какво налага тази смяна, с какво ли го свързват? Веднага се сещам за един забавен корейски сериал с хепиенд.

Акън е сменил траурната си профилната снимка в Инстаграм с нова - думите са излишни Broken Heart.
Скоро наближава рождения му ден, феновете му от цял свят със сигурност му готвят изненади. И аз си мисля, че по лесно би лекувал болката от загубата си като се впусне в работата, която обича да върши....., но изглежда няма скоро да го видим.

Тансу и Оя са минали през заболекарския кабинет,
Оя май продължава да снима в новия сезон, само не се сещам за името на сериала.

# 109
Една малка информация за Акън. Blush
Аз нали съм фен на Боран Кузум, та чета какво пише за него в Туитър и във ВК. ВК разузнаването написа, че Акън, Боран и Мерт Язаджиоглу едновременно са се последвали в Инстаграм.  И се чудят дали това означава нещо- някакъв общ проект или друго. Няма как да е сериал- Мерт е зает, Боран от години не участва в проекти по ТВ, значи нещо друго може да е.

Сериалът на Бурак Тозкопаран "Черно сърце" ще се излъчва в четвъртък.

# 110
Рускините вече са открили къде снимат Тайната градина
Снимки с фен, по-късно щели да пуснат и видео.

Доколкото разбрах Мерт и Боран са клиенти на бивш мениджър на Акън и са ходили у тях заедно с нея (колко е истина обаче нямам идея). Не знам дали ще е нещо за проект, по-скоро може би да го видят и подкрепят.

А за "Тайната градина", може сериала да е пълен с тайни (всеки герой да има някаква...), затова и заглавието да го сложиха такова. Каквато и да е причината ще видим като тръгне...

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 20:54 от cvetansk

# 111
Тя е толкова сладка дааа

# 112
Ново от Ебру

# 113
Тайната градина за сега е много тайна,
затова пък компилацията на феновете със заглавие Време е за танци компенсира липсата на инфо.

Линк към цялото клипче

https://x.com/i/status/1814698227704160548

# 114
Мурат благодари за получените съобщения

# 115
Онче, виж каква изненада ни е пуснал Емре Бей

От фотосесията на hatemoglu1924

# 116
Чудни са, Цвети! Heart Eyes Дано са заедно с Еджем, много са сладки.
Фотосесията е впечатляваща.

Бурак с приятелчето си.

# 117
Ебру от зад кулисите на снимките на сериала "Тайната градина".

# 118
С тези двамата ви казвам добър ден. Nature Sunny
Утре ще ги видим ли гостуващи на сватба.............

Hatemoglu1924 изглежда са доволни от партньорството си с Емре бей, ако не се лъжа заедно са трета поредна година, с Кадир Доулу и Акън бяха за по една. Без да го подценявам може и продължаващото му участието в рейтинговия исторически Осман също да допринася...... каквото и да е момчето е в професионален възход. Ако след 5-ти сезон на Осман, Боздаг планират да се проследява историята на синът му, работния му график е запълнен дългосрочно.

Едип и жена му в моменти от репетициите на пиесата "Тайни, известни на всички".

# 119
Даниела, не знам дали ще ги видим. Не съм много сигурна, но доколкото разбрах Джеди от вчера  май пак е в САЩ, а Ебру едва ли би отишла без него на сватба.

Вчерашното стори на Ебру.

ПП. А, и вече ми свърши цялото търпение да чакам трейлъра на Тайната градина.

Общи условия

Активация на акаунт