Отговори
# 120
"Пълен Джентълмен" само в Нетфликс на 26 септември

# 121
Чакам си аз да пуснат Назлъ и Демир, а те ми  дадоха Нехир и Сайгън.
Не съм разочарована, но тази потайност на Тайната градина вече ме подлудява.
То и за Черно сърце нищо не се чува...

𝐍𝐞𝐡𝐢𝐫 & 𝐒𝐚𝐲𝐠ı𝐧

# 122
Е поне Назлъ и Демир няма да ги чакаме две години, до края на този месец все трябва да пуснат промо. Конкуренцията не спи, а и този сезон подходът на работа в дизи сектора ще е по различен предвид кризата - какво беше снимат 4 серии и в зависимост от рейтинга продължават или зануляват. Вчера Нощна приказка ми хареса буквално заклинания, поверия, съдбовни срещи все през нощта се случваха, а и видях, че добър стар имат.

Тансу оказва се е ангажиран в сериала Лъжа, не го гледам и не съм наясно за какво става дума, дали ще е само гостуващ актьор, или според зависи от интереса, ако дизито се задържи на екран - пожелавам му успех.

# 123
Нямам търпение за тази двойка!

Broken Heart

# 124
По-зрялата дама на гърба на Сайгън, да не се окаже майката на Нехир.

# 125
Много интересно предположение.
След 21 дни ще разберем. Wink

# 126
Въпреки, че снимката е тъмна (единственото, което не ми се нрави), е интересна и съдържателна.
Разказва целия сценарий на филма. Сайгън по средата на избор - парите или любовта.

Неди, винаги  интересни  и нестандартни хрумки ни сервираш. Сега ме караш да пренапиша цялата история, която съм си въобразила.
Обаче много красива двойка са Нахир и Сайгън/Ебру и Чачо.
Нези, за 21 дни трябва да сме спретнали някакъв сценарий, че това е много време, е вярно не е като да чакаш 2 години, но накрая търпението се изчерпва.
Много се радвам за Тансу, гледах фрагмента за следващия епизод и видях, че Тансу "войнствен" го раздава.

# 127
Яяя, какъв сценарист сме си имали в темата!
Добро предположение....да видим, какво ще ни предложат!

# 128
Великолепие от феновете. Ами, по-добри са от професионалистите.

# 129
Мурат с фен. Изглежда вече е добре.  Дано, че го чакаме на сета. Blush

# 130
Великолепие от феновете. Ами, по-добри са от професионалистите.

Определено!

# 131
Продължават с подгряването за 26-ти

Онче, съгласна съм и със слънчеви очила да го гледам известно време Мурат, само вече да снима.

# 132
Нова снимка на Акън
Акън вчера с приятелите си в Анкара.

# 133
Колко време мина от загубата му?  Не е много, радвам се да го видя в тази компания. Дано скоро избере нов успешен проект.   Ще се радвам да се върне на екрана. Blue Heart

# 134
Бомбена новина… Tuba Büyüküstün и Akın Akınözü станаха партньори
Tuba Büyüküstün и Akın Akınözü ще си поделят главните роли в новия филм на Али Кемал Гювен, режисьорът на наградения филм "Çilingir Sofrası".

Tuba Büyüküstün и Akın Akınözü се срещат във филма "Най-красивото момиче от Мардин". Али Кемал Гювен, режисьорът на "Çilingir Sofrası", който получи награди от филмовия фестивал в Истанбул, Adana Altın Koza, филмовия фестивал в Анкара и SİYAD, ще седне на режисьорския стол на филма. Двамата звездни актьори ще представят историята на възходите и паденията на двойка, попаднала в капана на токсична връзка във филма „Най-красивото момиче от Мардин“.

Снимките на филма, който вече предизвика любопитство, се планира тази година. Филмът, чийто подтекст се основава на историята на борбата на една силна жена, първо ще започне своето кино пътешествие на важни филмови фестивали в чужбина.
Бирсен Алтунташ

Нина, ти тъкмо написа желанието си и Бирсен реши да те зарадва. Вярно не е сериал за ТВ, но след всичко, което му се случи, може би да започне с филм е по-добре. Поне атмосферата на снимките няма да е толкова скоростна и напрегната.

Общи условия

Активация на акаунт