Отговори
# 645
Скъпи момичета, весело посрещане на новата година и нека 2025 година да е прекрасна! Tada Nature Sparkles
Красиви снимки на Бурак Тозкопаран от Германия.

# 646
Честита Нова Година, момичета!
Нека сбъдне всичките ни мечти!

Ебру ни честити новата година от Барселона

Джем Карджъ от Берселона

Биркан пък от Париж

# 647
За, много години, група! Flowers Four Leaf Clover

Двама влюбени колеги. Blush

# 648
Вчера се е състояла премиерата на филма на Мурат "Шампиони"

Мурат на гала концерт
в Конгресния център на Истанбул, където се състоя премиерата на филма
"Шампиони" - Мистериозни шахматни фигури

Онче, толкова много да си ги харесвам Емре Бей и Еджем. Трябва и Бурак Т. да си намери някое такова нежно и мило момиче.

# 649
Ново от Ебру

Цветна и сладка

# 650

По време на скорошното си интервю, Джеди отговори на въпроса:
“В какъв филм бихте искали да участвате със съпругата си Ебру Шахин?“
 “Мисля, че бих искал да участвам в романтичен екшън филм.
 Кой знае, може би когато спра да играя баскетбол, ще можем да играем заедно в един проект."

# 651
Много красива Ебру. Търсих да видя къде е сега "Целувката" на Климт- във Виена. Значи Ебру ни поздравява оттам. Blush

# 652
Ново от Бусе

# 653
Излезе нова снимка на Ебру от Швейцария

Ново от Бусе

И Онче, това е за нас.
Някой фен е направил паралел между "Тайната градина" и любимата ни версия на "Гордост и предразсъдъци"

# 654
О,  Цвети, наистина точно за нас.🥰 И- да, сега се замислих, има някакъв вайб на Дарси и Елизабет у нашите герои в "Тайната градина".😍

# 655
Ново и от мъжката половина на дуото ни от "Тайната градина" (турския мистър Дарси)
Мурат Йълдъръм

# 656
Изказване на Гюлчин Сантърджиоолу за Айше Баръм:
📍 Повярвайте ми, работила съм със стотици хора пред и зад камерата в тази индустрия, които правят пари от работата си. Има ли монополизация? Разбира се, че има. Да работиш с мениджър, различен от Айше Баръм, се смята за еквивалент на актьор от второ ниво. Всъщност в известен смисъл няма да получите своя дял от работата, освен ако работата не идва оттам. Едва през последните години успях да си призная мобинга, който видях дори от моя приятел, с когото работихме 14 години, който има вид на самоуверен мениджър (като има тежест и се старае да ме плаши с договор, като е на страната на продуцента). Как може Айше Баръм да бъде силна сама? Защо никой не може да й каже не? Не знам, не бях там. Бих казала, че няма нужда да защитавам или обвинявам никого. Никой не може да бъде кралица сам, разбира се, трябват поданици. Питам като човек, който е доволен от това, което съм. Ако нещо ви тревожи, то не е само заради Айше Баръм. Вижте онези, които не могат да направят нищо пред нея!

# 657
Пет години след Вятъра ни пуснаха да видим направените, но не използвани плакати

Не публикуваните до сега плакати на Hercai

# 658
Голяма красота!

Една новина за филма на Туба и Акън Акъьозю "Най-красивото момиче на Мардин".  Нали следя новините за един мой любимец Боран Кузум, та арабите пишат, че ще участва във филма. Непроверена е информацията, макар че арабите по незнайни причини винаги знаят преди всички. Grinning

Снимка за настроение.Blush  Нашия колега Бурак- млад и зелен. Grinning

# 659
Нова публикация от Ебру

Общи условия

Активация на акаунт