Отговори
# 660
# 661
Ебру от момиче към жена

# 662
Започнали са снимките на втори сезон на  "Вратата на времето" с Биркан Сокуллу и Есра Билгич. Не помня имаме ли я тази новина в темата, но я споделям, че много се радвам. Blush Пък ако съм повторила, извенете. Blush

# 663
Нямаме новини за Ебру, но пък имаме ново стори

Мурат Йълдъръм от Дубай, където снима сериала "Черна зима“ за платформата TRT Tabii

Онче, този път не намирам снимки зад кадър от "Вратата на времето".
През първия сезон пускаха по нищичко, сега няма.

Ако някой иска да го гледа пускам линк със субтитри. Сериала е хубав.

ВРАТАТА НА ВРЕМЕТО - БГ суб.

# 664
Цвети, може умишлено да не пускат снимки зад кадър.

Наш приятел и колега с пухкав приятел. Blush

# 665
Ново от Ебру

И от мача  на Джеди в Турция

# 666
Малко ще се повторя с друга тема, но идвам да споделя новини за новия сериал един добър партньор на Ебру- Мурат Йълдъръм.

Сериалът е базиран на реални събития и разказва историята на прокурора Изет Акчал, станал известен по време на разрушителното земетресение в Ерзинджан през 1939 г. Трусовете с магнитуд 8 по Рихтер са продължили 52 секунди и са погубили 40 000 човека. Акчал е взел смело решение- позволил е на затворниците да излязат на свобода за един ден, за да помогнат на пострадалите.
Доволна съм од избора на партньорка на Мурат- Ханде Догандемир ще влезе в ролята на неговата съпруга. Харесвам Ханде от един от първите ми турски сериали- "В очакване на слънцето", и мисля, че ще станат добра екранна двойка.

Историята е много интересна и е за период, в който съм гледала колко добре се справя с изграждане на образа Мурат. Горе-долу същото историческо време беше и това на "Азиз". Пък и аз обичам исторически проекти, както знаете. Blush Нека пожелаем успех!

# 667
Това е сериала на Мурат за Таби? Звучи много интересно, ще го гледам, а и е за платформа, значи ще има начало, среда и край. Аз следя Таби в YouTube, там сериалите имат много добър превод на БГ. Ханде Догандемир не съм я гледала никъде.

Ето и линка за Таби

https://www.youtube.com/@tabii

И една Ебрушка.

# 668
Да, за тази платформа е, Цвети. Много благодаря за линка! Hug

# 669
Ново от Акън

# 670
Ебру е щастливка!
И Джеди го е вкарала в кухнята....няма само тя, я!

# 671
Ново от Акън

# 672
Милота за св. Валентин от Еджем и Емре Бей

# 673
Бурак Тозкопаран с вярното си приятелче.

# 674
Ново от Ебрушка. Ако не друго поне разбрахме, че е в Турция

Общи условия

Активация на акаунт