Отговори
# 675
Ново от Емре Бей

# 676
Ебру вече е в залата на мача на Джеди (Турция : Италия)

# 677
Akın Akınözü напусна сериала Halef
В ход е подготовката на телевизионния сериал „Халеф“, продуциран от Faro и придобит от Show TV.

Сериалът “Halef” започна подготовката с OGM и Faro миналия сезон , а когато Show TV придоби сериала, подготвен от екипа на Çukur , OGM , който имаше споразумение със Star TV, се оттегли от проекта. Въпрос на любопитство беше кой ще бъде в новия актьорски състав на сериала, с когото през изминалите месеци си подадоха ръка силни актьори като Акън Акъньозю, Деврим Йозкан, Ерджан Кесал и Тансу Бичер .

Последната новина е, че Akın Akınözü няма да участва в сериала, който се планира да влезе в снимачната площадка бързо и да бъде излъчен в края на март. Разбра се, че Devrim Özkan също ще вземе окончателното си решение след премиерата на TRT в Дубай . Разбра се, че е отправено предложение и към Айтач Шашмаз за главната роля на Тимур.

# 678

Murat ще представи дигиталната платформа Tabii на TRT гала вечер със съпругата си, İman. Откриването ще започне в 18:00 часа в Grand Hyatt Dubai Hotel, а събитието ще започне в 20:00 часа в гала зала след вечерята от 19:30 часа.

На откриването присъстват също Селим Байрактар

и Биркан Сокуллу

# 679
Имали сме си двама рожденици в темата

Емре Бей с парти изненада от Еджем

И малкия Памир Бойраз (Мемо от ТГ)

# 680
Ново от Ебрушка

Последни публикации преди последната зимна публикация за 2024/2025

# 681
Най-популярният турски игрален филм в Netflix през втората половина на 2024 г. е „Истински джентълмен“ с участието на Чаатай Улусой и Ебру Шахин с 26,2 милиона гледания.

# 682
Една новина за Едип Тепели

8 ГОДИНИ БРАК ИЗТИЧАТ! Бракът на Айшеджан Татари и Едип Тепели, които се ожениха през 2017 г., се разпадна. Двойката, която раздели домовете си, натисна бутона за развод. Актьорската двойка има дъщеря на име Мюжгян.

Хич не ги харесвам този тип новини. Бяха много сладко семейство. Дано да са щастливи.

# 683
И аз съжалявам, много се обичаха.

# 684
Ново от Ебру tbt

Красавица

# 685
Честит 8-ми Март, момичета!
Бъдете здрави, красиви и обичани!
Бъдете силни и борбени, и нека всеки ден под слънцето да се сбъдва по една ваша мечта!

# 686
Тепели е страхотен, дано е за добро..

Честит празник..

# 687
Бурак с фенка на сета на Черно сърце.

С баща си и приятели.

Черно сърце аз го спрях в един момент. Ще го догледам, но през лятото вероятно.

# 688
Черно сърце и аз го спрях в един момент. Сигурно ще дойде момент, когато ще се върна да го догледам, но кога... и аз не знам. Развалиха хубавия образ на силен и справедлив мъж на Бурак Т. и така ме отказаха.

Емре Бей ни поздравява от Манчестър, Англия

# 689
Окончателното решение на сериала Черно сърце, чиито рейтинги се увеличиха, беше отменено
Имаше революционно развитие по отношение на сериала Black Heart на Show TV, чийто последен епизод беше заснет тази седмица.
Беше решено сериалът Черно сърце да приключи в 26-ти епизод . Въпреки това, тъй като актьорският състав на сериала Halef , който Show TV планираше да пусне на екрана, не можа да бъде определен и беше отложен за сезона, а рейтингите на Siyah Kalp се увеличиха, беше решено сериалът да продължи до края на сезона.
Последната новина е, че сериалът ще приключи на Епизод 35. Ако високата гледаемост се запази и в края на сезона, вече се говори за втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт