Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 610
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Харпито днес палава - прихлупена къса копринена пола. Има вятър и полата шава, но не разкрива нищо повече от бедрата

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 20:35 от Harpalike

# 121
Съвсем резонен си е всеки коментар. Благодаря за всяка информация. Другата седмица имам час за кръвни изследвания. И като знам малтийската здравна система ще съм често в клиниката. Тук нищо не изписват лесно и бързо. Моят лекар ( един ужасно готин англичанин, по младичък от мен, но не съвсем хлапе) каза най-вероятно до живот, но ще се срещаме още няколко пъти за да отрегулираме дозата. Сега е 5 мг. И да, беше шокиран, че последно съм била на профилактични прегледи 2019. Тук пълната здравна информация е налична в системата и нямаше как скрия небрежността си.
Харпи, какви гладички бедра имаш само 😍

# 122
А трябва да се ходи на профилактика, не само заради възрастта.🥰 Аз съм ви казвала колко и какви специалисти посещавам( по принуда), а за хората съм хипохондричка.😝
Вчера бях на гастро, изписа ми пробиотик и един медикамент във връзка с оплаквания от стомашно-чревния тракт.Каза да планирам кога да махна жлъчката.Уфф..Не е спешно, но трябва да се случи.

# 123
Така е ДХЗ, трябва. Но аз съм изключително отговорна в работата и за  семейството си, но не и към себе си.

# 124
А трябва да си, защото без теб не може да има семейство!❤ Ще се оправиш, само бъди сериозна в пътя с лечението.

# 125
Трабва, но аз ходя едва когато приритам и вече няма накъде. Скоро смених ЛЛ и тази сега ме вика на профилактични, даде и талон за кръв. Казвам, че предишния лекар не ме е занимавал с такива неща, а тя го познава и каза, че 100% съм минала всички профилактични при него и са били идеални. 😁

# 126
  • София
Аз пък пак се вкарах в сагата с оправяне на здравните осигуровки. Това е някакъв ужас. Дала съм парите, но искат безкрайно да им събирам и нося документи и ми иде....

# 127
Магни Hug не се стряскай момиче.... и аз до април месец не бях пила и аспирин - сега антиаритмици, антикоагуланти .....Надявам се до края на годината да върна старото положение, дори без аспирин, но Божа работа....

# 128
Магни, не зная възрастта ти, но ако наближава менопаузата ти, вероятно от това е повишеното кръвно.
Аз цял живот съм била хипотоник с кръвно 90/60 и в тоя "прекрасен" период скочи. Виеше ми се свят, чувствах се гадно. Мъжа ми ми премери кръвното и каза, че няма причина да се оплаквам - 120/80. Сега се върна на нормалните за мен стойности и съм ОК, чукам на дърво.
При теб щом има и фамилна обремененост, по- добре ги пий тия хапчета. Разбирам те напълно, аз също вземам хапче, когато просто няма накъде повече.

# 129
Макадамия от сърце ти го пожелавам. Разбирам те прекрасно.
Диа, там е въпроса, че не приритвам. Здрава съм като кон. Нищо не ме боли за да се стресна. Даже това кръвно татко ми го измери на шега. И две седмици сутрин, обед и вечер записвах като домашно упражнение. Бях меко казана изненадана. Долна граница около и над 100. Без главоболие, (обичайното на главата отзад), без никакви оплаквания. Само тъпите цифри на апарата. И вчера както си говорех с колега буквално потънах. Десетина минути по късно бях добре, но шефа ме натири към клиниката.
Пипи, на 55 съм и в менопауза от 5 години насам. Да зная, че хормоналните промени водят до завишаване на КН. Както и стреса, вредните навици и пр. Аз също бях с ниско в младите си години. Абе ще минем и през това. Я да се върнем на темата за банските! Hug

# 130
Магни, вероятно отдавна си с такива стойности и си свикнала, затова нямаш оплаквания.

# 131
Магни да кажа, че ако спреш цигарите ще е супер ❤️
За другото, споко. Може да е временно, много ти беше стреса...
Кактo Зари писа, май повече изследвания трябват

Харпа, фея си ти, фея 🧚

Да се върнем на банските 🏖️
и на мен Копче ми харесва с всички бански

С госпожицата дойдохме до Зара да сменя рокли, мушнах се в една дънкова, мисля Пинк Дрес има същата.
Липсва тя, дано е добре и от хубави емоции да няма време за нас 🙂
Скрит текст:

и докато я чакам

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 12:52 от Al Georgieva

# 132
Привет сладурки! Чудя се от няколко дни какво е това затишие в темата, то имало нова Simple Smile. Сегашната ни почивка е доста спокойна. Не, че не си носим 2 колела и правим по 15-20 км. през ден Simple Smile. Къщата, която сме отседнали е на 5 Мин. от плажа, което е чудесно.

Йен, нищо им няма на 50-те години , стига здравословно да сме добре Simple Smile.
На болничките бързо възстановяване и напасване на лекарства.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 07:25 от pep_si

# 133
  • София
Леле, Пепси каква преса!!!
Макадамия, стискам палци!
От серията рокли "прегърни ме", непретенциозна, много тъничка и въпреки, че е обикновена си я харесвам много. Не е нова, но не съм я снимала.

# 134
Има какво да се желае Клеми Simple Smile. Но пък при толкова старание за изграждане на мускулен корсет, заради кръста неминуемо се отразява и на корема.

Общи условия

Активация на акаунт