Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 614
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 135
Пепси, страхотна си, краката ти са мноого дългии, направо великолепна.
Клеми, и на мен тези рокли са ми много удобни.За мен това е твоят модел, много женствена изглеждаш.

# 136
  • София
ДХЗ, благодаря ти, имам сигурно 10 модела прегърни ме. Много са ми любими.

# 137
  • София
О, я да покажа една рокля и аз. Индийски памук, до коляното, носи ми страхотна енергия.

# 138
  • Русе
Момичета, всички сте супер! Копче, много живописен този Балос.
Магни, ще ги нагодите хапчетата, може и временно състояние да е.
ДХЗ, те така се случват нещата, спонтанно и от двете страни. Наистина не се променяй, толкова си открита, позитивна и лъчезарна!
Взех си новите очила, метални, типичните за мен.
Ще ги понося седмица и ще видя да направя още едни. Имам ваучер за 50% до края на месеца. Снимах се с две пластмасови рамки, най-малките, които видях в оптиката и дъщеря ми и колежките казаха, че не ме възприемат с такива.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 21:18 от *sve*

# 139
Ехееее. Много яки, Харпи, Ал, Пепси, Роки. Толкова свежи летни тоалети...Пепси какъв бедър само! Hug
Копче, чудна дестинация, чудни снимки.
Вчера за сефте се потопих в морето, дори не съм питала може ли?
Магни, ще се нагодиш, едно хапче не прави никой стар. Heart
ПП Клеми съм пропуснала, защото пак ми прескачат постове. Харесах роклята! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 14:27 от mimi.7299

# 140
  • тук-там
Ал, аз имам същата дънкова рокля. Купих я през Май от парижката Зара. Много е удобна.
Све, не ми харесват тези очила на твоето лице. Пробвай с друг модел, нещо по-квадратно например.
Харпи и Клеми са много свежи Simple Smile
Пепси, добра преса си направила!
За малко ще покажа и аз моят сингълпак  след 3 месеца въртене на тежкия обръч:

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 23:28 от mtz

# 141
Айде и аз с една памучна рокля, която моите хора не одобряват...била широка, като бременна съм била...а тя се оказа супер удобна за жегите...отделно скрива всички несъвършенства...
Като бях на 30- 40 мислех, че всички които се превъзнасят по живота след 50 (колко е супер и колко било яко) са лицемери и просто си е чиста жалба по младост...Днес от позицията на моите 51 се убеждавам, че са били прави...И си има  много предимства..стига само да няма болежки ( или поне да са минимални)...А и темата е място, което също ми помага някакси да оценя предимствата на тази възраст...
Хубави рокли на последните страници , а на Копчето благодаря, че ме връща на този прекрасен остров...Преди дни писах в гръцката тема, че това е единствения остров без да ми е фаворит от гръцките, за който съм плакала със сълзи на тръгване по пътя до летището на Ираклио...

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 21:36 от kativita

# 142
  • София
Пепси, мтз, страхотни сте!

# 143
МТЗ, днес с Пепси искате да ни убиете. Страхотна фигура! Heart Eyes Чудесен цвят бански, който ти отива много! Heart Eyes
Кати, много сладка рокля.

# 144
  • тук-там
Кати, умирам за такива рокли! Страхотно ти стои!

# 145
МТЗ, днес с Пепси искате да ни убиете. Страхотна фигура! Heart Eyes Чудесен цвят бански, който ти отива много! Heart Eyes
Кати, много сладка рокля.
Нали! Нямат жалост тези жени.Аз такъв корем съм имала чат-пат през живота и то краткотрайно 😅.
Супер сте , момичета!🥰

# 146
Ще взема да си купя и аз тежък обръч. МТЗ супер резултат, но ти и по принцип си много стройна и с грацилна структура.
kativita, хубава е роклята, но от какви несъвършенства се оплакваш пък ти ?
ДХЗ, 10 Мин. сутрешна гимнастика с леки упражнения ежедневно (качвала съм ги в някоя от старите теми). Резултат - след няколко седмици.

# 147
Магни,  проблемите с кръвното и това, ще пиеш хапчета не го свързвай с възрастта, а с здравето. Бръчките са признак на старост, проблеми с кръвното имат и млади хора, пиеш лекарствата, които са ти предназначили, правиш каквото трябва и си оправяш здравето. Най вероятно проблемът се е отключил от стреса, не от годините. А за голямо съжаление никой не може да се застрахова от стрес и той не е свързан с годините. Без да се разпростирам ще ти кажа, че това го пиша от личен опит.  
И при мен греда с поръчки от Зара. Онези рокли вълнените /буклето и още две/ се оказаха много тежки, груби никак не ми харесаха и ги върнах.

Момичета, които тренирате кажете едно наистина хубаво упражнение за стягане  мишница.

Да си направим един форумен мини конкурс Мисис Бански 40+. Имаме достатъчно участнички, изборът няма да е лесен - всички сте хубави. Flowers Hibiscus

Като бях на 30- 40 мислех, че всички които се превъзнасят по живота след 50 (колко е супер и колко било яко) са лицемери и просто си е чиста жалба по младост...Днес от позицията на моите 51 се убеждавам, че са били прави...И си има  много предимства..стига само да няма болежки ( или поне да са минимални)...А и темата е място, което също ми помага някакси да оценя предимствата на тази възраст...
Много е вярно и ми хареса това изказване, Кати.
Роклята ти и съчетанието с белите кецки -  супер е!

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 00:33 от Sweta

# 148
ААААА ..... и аз като ДХЗ тези с пресите по бански ще взема да ги докладвам Stuck Out Tongue Winking Eye  ..... mtz, pepsi - стахотно изглеждате Heart Eyes
Кати, роклето е много хубаво
Ал и с двете рокли много ми харесва

# 149
Е как може бре?!
Какви са тези стройни фигури, крака, талии, преси?!
БРАВО! БРАВО!
Кой е този тежък обръч да го закупя и да започна и аз да го въртя?!
И другия ми въпрос е свързан с упражненията за укрепване на кръста -споделете ги; Аз имам проблем с дискови хернии;
Тази година не съм си купила нито една лятна рокля?! И сега споделяйки го с вас го осъзнавам/ а съм голям фен на роклите, но
имам и доста запаси, които нося де/
Айде, отивам из интеренет магазините да видя за нова рокля сега , като ме запалихте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт