Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 615
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 150
Прекрасни зареждащи морски снимки и стилни жени, които ме карат да не се отчайвам и да вярвам, че и след 50 има живот.

# 151
  • Бургас
Леле, mtz, pepsi, бързо казвайте какво тренирате, изглеждате феноменално и двете. Ал също, тази рокля с многото копчета подчертава съвършената ти фигура.
Момичета, всички сте прекрасни и толкова позитивни, разбира се, че има живот и след 50те, само да сме здрави.
Магни, моя племенник на 21 години беше с хипертония, казаха лекарите лекарства до живот, но в крайна сметка го овладя и вече три години не пие хапчета. Пожелавам и на теб да не е хронично, а временно състояние.
Кати, днес бях с подобен модел рокля и понеже не съм и много висока, колежките казаха, че не е точно моя модел. Но пък наистина са много удобни
Скрит текст:

Роки, розови-лилавите цветове ти отиват много.

# 152
Йен колежките ти нищо не разбират. Изглеждаш идеално.

# 153
Наоми, качвам пак.
И аз съм с дискови хернии и просто не ставам от леглото преди да съм си ги изпълнила. "Креватните упражнения" им казвам Simple Smile.
Отнемат 10-на минути. Някакъв резултат вкл. видим се забелязва след няколко седмици. Но си трябва постоянство.
Йен, аз ходя 3 пъти седмично на въздушна йога + 1-2 пъти на плуване. Според сезона гледам да добавям колело или туризъм 2-3 пъти в месеца Simple Smile.

# 154
Йен, това е точно твоята рокля!
mtz, шапка ти свалям! 🌸
Пепси, благодаря, някак съм пропуснала преди упражненията, сега ги запазих.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 18:08 от DiaMia

# 155
Ехаа, браво момичета! Аз вече не се харесвам с половинки бански. Целичък ми дава повече комфорт.
Скрит текст:
...

Фуксия роклята е много хубава като цвят, но ще обличам като се прибера у дома. На работното място си получавам доставките.
И благодаря на всички за куража! Heart

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 09:08 от MagniМ

# 156
  • тук-там
Това е обръча (половината дами тук май си го взеха): https://www.decathlon.bg/p/184820-94051-obrach-s-dopalnitelna-te … wm3waAuEcEALw_wcB
Йен, аз лично нищо специално не тренирам (особено в зала), но …. всеки ден разходка с куч 5 км, почти всеки ден плуване 1 км, каране на колело през ден, ски и тенис през зимата.
Магни, страхотна си!

# 157
Е не по бански няма да се снимам Sad
Ще се хващам за обръча!
Магни направо разби! Това без обръч!

DiaMia този Белчо ме натъжи. Нашия зачезна. Може и да е звездичка вече. А е баща на целия но зоопарк. А майката май ще оперираме.   Ох котешки неволи

# 158
MagniM, целият бански е незаменим за басейн, когато основната цел е плуване. За плаж, аз все още предпочитам половинки. Не че се излагам на слънце кой знае колко, но предпочитам да не стоя мокра по цялото тяло дълго време ...

# 159
И моята котка е дворно/домашна и все я мисля.Много гадно!Повече животни не искам, не мога да преживявам страданията им или това, че някога няма да ги има.
Магни, ти си статуетка, казвала съм го.Харесвам много жени като теб и Пепси, Mtz- в такива тела има страхотна грация.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 17:55 от ДХ3

# 160
Магни, Магни, без дъх ме остави! Прекрасна жена! Heart Eyes
Деси, Мариетка, аз предлагам ние по бански да не се показваме! Wink

# 161
😅😅😅 Не че сме зле,но. не можем да се конкурираме.Веднъж сънувах, че съм висока и слаба, крачех гордо из някакъв град-егати кефа.

# 162
Хм, ама какво ви е? Много сте си добре даже. Аз като тийейджър имах много комплекси - ниска съм, бях много кльощава, с голям нос, исках да съм руса...Сега не ми пука, пак съм си ниска, имам целулит и стрии, но пък с кеф си ги отглеждам и разхождам 😁

# 163
MagniM, изглеждаш страхотно! Мисля, че и в половинки все още изглеждаш добре, но ти си знаеш.

pep_si, благодаря за споделените упражнения. Мисля да се възползвам от тях. Спомена, че освен на проблемите с кръста, са повлияли и на коремната област. А на мен точно там ми е проблема. Упражненията ми се виждат леки за изпълнение, а пък хич не си падам по гимнастики, фитнеси и т.н. Понякога  плувам, но и там не съм особено ентусиазирана. Единствено карането на колело ми е удоволствие, пък и необходимост - така се придвижвам до работа, когато времето позволява.

# 164
Оооо, мацките по бански сте страхотни Kissing HeartHeart
Живия пример че една жена може да е прекрасна и на двайсет, и на трийсет по две.
Голямо сте вдъхновение, да знаете Kissing Heart

И аз предпочитам половинки, купих си суперски цял бански на Парамидона за едно спа с колеги и това му беше обличането.
Живи и здрави петък следобяд се надявам да сме на плаж, ще сефтосам новия бански Sunglasses
ама на ММ няма да давам да ме снима Joy

Мтз, взех роклята, много комфортна, това че ципа е отстрани е голямо удобство за мен.

Упражнения за корсет правя от петнайсет и повече години, за здрав кръст трябва да имаш здрав корем
Скрит текст:
гледахме сами децата, сред работа раницата с покупки на гърба, едното на единия хълбок, другото на другия, а най-голямото виси на полата ми и се тръшка че не го гушвам и него Joy и в един момент не мога да изпълзя и до ВЦ-то, във ВМА ме дигнаха с кортикостероиди, сама си ги биех, като проходих упражнения и след това като Пепси - както се вика още не съм си измила очите, но си правя упражненията. Питам доктора - "ще мога ли да тичам и да карам ски?", а той ми вика "Абе жена, аз не знам дали ще можеш да ходиш без операция. Та така.
Здрав дух в здраво тяло! не е въздушен лозунг, а чистата истина

ДХЗ, дума да не си казала - прекрасна си по бански, здрава и силна.

Общи условия

Активация на акаунт