Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 461
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 15
пс/ Добре бе мацки, коя се обиди от мнението ми за Уондър Уомън в юлската тема, че и ме докладва.....
Затрили са ми комплимента?!?
Моля модераторите да поправят тази несправедливост!!!

Макадамия, съгласна съм с теб, не става!

Интересни дестинации са абс. показател, че мисли и милее за мен, но и фактът, че ходим и на горещи локации (той мрази) е не по-малък индикатор за любов. Както и "дреболии" от рода на "Коте, ние сме си поръчали пица, за теб съм направил супа!" Simple Smile
Като бяха малки децата всяка сутрин в Събота грабваше бебето и се изнизваше по чорапи, взимаше съседа с неговото чадо и дружно пазаруваха до обяд, за да можем ние жените да се наспим. Сега модификацията е "мило, взимам децата и няма да ни има целия уикенд, че да си починеш". Разбира се, декларация за любов е и "тати обиколи 3 магазина за да ти намери DOCG Brut, ти кога ще почнеш да пиеш бира като другите майки?"

Някога някога едно гадже употреби цялата си премия не за да си купи нова кола, от което имаше належаща нужда, а да ме заведе за седмица в Париж. Разбира се, това също беше любов, макар, че аз го нарекох "абсолютна безотговорност!"

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 01:34 от Agent Provocateur

# 16
Не обичам да ме пипат, още по-малко по лицето или косата чужди хора. Не мисля, че е допустимо даже!
Иначе харесвам комплименти всякакви, разбира се, но когато знам, че са искрени и от сърце.
Преди 3 дни си тръгваме от работа с колега и приятел, и той ме взе на път за вкъщи. Пита ме как е минало и след като не бях особено ентусиазирана, просто каза, по-скоро като на себе си: без грим, без червило и пак хубава. Той не е щедър на комплименти към никого, приятели сме от много години и знам, че го казва от сърце. Стана ми приятно! 😊
Иначе у дома съм глезена жена. 🥰

Агент, благодаря за темата! 🌸

# 17
Мили мои единия цвят джапанки дето бях поръчала тез от сайта любезно се извиниха, чи няма моя номер и са се объркали. Единственото което можах да избера за замяна беше това. Сврачките ще ме разберат, но де ще ги нося? 🤣

# 18
  • Ямбол
В гръцко, Мими 💜🤩.

Благодаря ви за стиснатите палци и положителните мисли, мили момичета, мина ми операцията в късния следобед, за 25-30 мин ме оправиха и зашиха 😆. Обаче съм със спинална упойка и всичко от кръста на юг е трудно подвижно и поизтръпнало 😱. Следва възстановяване.

Аз не съм много по прегръдките от неблизки хора, обаче напоследък ме прегръщат или пипат много. В първия момент ме сащисва, но после си казвам, че явно имам нужда от физическото докосване. Иначе половинът сега ме глези като ми купува глезотийки от Париж - днес е черна хавайска сол напр.

# 19
Много се радвам, Бени!
А какво стана с онази прекрасна капела!?!

# 20
Майола, леко и успешно възстановяване! ❤️🍀

Мими, разкошни са! 😍 Аз попълних моята сврачешка колекция с още едни меки и удобни като бежовите, но тези

# 21
  • В заешката дупка
Цитат
Ребека е феноменална актриса …
Агент, щом харесваш Дюн, препоръчвам Silo ако не си го гледала. Ребека е в главната роля там, а сега ноември почва втори сезон.

Ох, Копче, уцели ме в сърцето. Много харесвам аз Крит! Heart Балос е прекрасен, само туристите са му много. Аз егоистично искам природата само за себе си. Grinning Така наредих престои и пътувания миналото лято, че пристигнахме на Балос малко преди 8 сутринта и имаше само няколко ентусиаста като нас. После феритата като дойдоха стана лудница. Ох, свърши ми на мен лятото и се размечтах…

Трият тук. И не веднъж. Мен също ме изтриха преди няколко дни. Разбирам, че дискусията за алжирската боксьорка не ѝ е мястото тук, но е факт че оставиха мнението, което започна темата, а изтриха моето, което адресира някои некоректности в него. Както и да е. Отдавна съм решила, че няма да си хабя нервите за подобни неща.

Хората, които ме познават, знаят, че не обичам изненади. Тези, които ме обичат, не ми причиняват подобен стрес. Grinning

Майола Heart

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:39 от ЧеКа

# 22
Преди години, когато търсихме да купим място за селската ни къща, една вечер мъжът ми се върна късно и ми връчи един жален букет от полуумрели и спаружени кокичета.
На един от огледите на селски парцел дядото-собственик на мястото му откъснал кокичетата и поръчал да ги занесе на "булката си".
Помислих си, че никога не бях виждала по-грозноват букет.
В същото време се почувствах специална, много специална.

# 23
  • София
Майола, бързо възстановяване! 😘

Мими, чудни са! Бих плажувала с такива.

Silo и на мен ми харесва, както и книгите.

Аз не че не се прегръщам с близки, приятели и хора, които харесвам или за поздрав. Напротив! Роднинските срещи дълго време същисваха мъжа ми. Даже и с близки бегачи накрая може да се гушнем след някое раздаващо бягане или недай си боже, ако му прилошее

Но ми се случва понякога изненадващо от хора, които не ми близки.

# 24
  • тук-там
Според мен е възможно. Но се вгледай, няма как да не разбереш дали е кърлеж.
Мими, много твои чехли! Ще им намериш приложение!
Све, много е красива роклята ти!
Агент, стигнахме до любимото място в Хърватска:

Майола, бързо да се върнеш към нормалността!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 16:30 от mtz

# 25
Страхотни снимки споделяш mtz!
Майола, бързо възстановяване!
Све, родена си да носиш рокли.
Не обичам особено физически контакт с чужди хора, но нямам такъв проблем с близките ми. Най-много ми липсва бебешкото гушкане.

# 26
  • Бургас
Здравейте прекрасни, днес ми е първи работен ден след седмица отпуск и съм като с половин акъл, а лудницата е невероятна. Но пък предната ми седмица беше страхотна, а стилът ми основно такъв.

По въпроса на темата - най-обичана се чувствам от малките жестове, които паказват, че човекът мисли за мен. Това винаги е най-важно за мен, още си спомням с умиление първия подарък от любимия. Беше преди 30 години, още гаджета, ученици и разбира се без големи парични възможности ми подари зелен пластмасов часовник. Беше обикалял цял ден да намери точния нюанс на зелено като очите ми. Вече не работи и не го нося, но си го пазя в кутията за бижута, а днес сутринта близък приятел ми изпрати много подходящо стихотворение за първия работен ден. Такива работи.... Благодаря за новата тема Агент! Flowers Hibiscus Ще се върна да прочета предишната, но сега май ще си лягам, стращно съм изморена, вчера като за последно карах джета цял ден и вечерта посрещнахме Нептун, докато хапнем след това и стана 23,30 ч. и не се наспах. Вече не издържам на безсъние както преди.

Майола, бързо възстановяване!
mtz, изглеждате щастливи и ти, и кучетата, големи са сладури.
Мими, чехлите освен красиви изглеждат и удобни, аз бих ги носила.
Све, роклята е много лятна и много свежа, цветовете ти отиват много.
Пропускам сигурно много неща, моля да ме извините.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 20:06 от Йен

# 27
  • Бургас/Пз
Агент, благодаря за новата тема ❤️
Цветя без повод, шоколад донесен от някъде, ако не сме били заедно, погледът , с който ме изпраща сутрин на работа. Момчетата обаче вече все по рядко ми дават да ги гушкам, та много ме радва тяхното "Дай гуш", което имаха като малки, но сега го правят много рядко. Най-любимито ми е обаче дъщеря ми като се прибере и баща й си отстъпи мястото в спалнята, за да спи тя при мен.

Све, страхотна е роклята, много красива разцветка и много добре ти стои.
Бени, радвам се, че всичко вече е зад гърба ти. Бързо да се възстановиш.
Мими, много са сладурски чехлите.
Мтз, прекрасна си с тази усмивка.
Копче, страхотна си!
Ако съм пропуснала някой, не е нарочно, но при мен понеделника винаги е много тежък ден и вече едва гледам.

# 28
Майола, радвам се че се появи Simple Smile
Бързо възстановяване!

# 29
Различни неща ме карат да се чувствам обичана - променлива величина през годините.
Хубави снимки видях - както винаги, интересни неща сте споделили с интерес ви прочетох.

Общи условия

Активация на акаунт