Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 143 445
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 30
Куцук-куцук намерих нова тема.Досега се борих с няколко десетки килограма домати, които смлях и ще сложа в буркани.Ползвам ги за готвене.
Всички сте прекрасни, няма да изброявам, защото ще пропусна, но на Майола искам да кажа, че се се радвам много, че си добре!!!
Какво ме прави щастлива- хората, обичам да общувам с хора и това ме зарежда.Морето също, лятото, да трупам спомени и да си ги припомням.
Аз, за разлика от някои от вас, обичам да докосвам хората, но съзнавам, че явно не на всеки е приятно.Ще обмисля този си навик да го правя и ще се въздържам.Вероятно го правя несъзнателно, но знам, че го правя.
Благодаря за новата тема, Агент!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 00:06 от ДХ3

# 31
  • София
Йей, Майола, радвам се, че се появи! Това със спиналната бързо минава. Важното е да е успешно.

# 32
  • тук-там
И аз обичам физическия контакт и като цяло ми допада да изразявам емоциите си, каквото очаквам и от близките си. Не смятам да обмислям нищо в себе си. Открила съм, че е най-важно да бъда автентична, да живея себе си и да не се срамувам от това как се себеизразявам. Така че ДХЗ - чудесен навик, не го осмисляй и преосмисляй Simple Smile

# 33
Може би не съм се изразила правилно, та коментарът ми е така различен - не обичам да ме пипат непознати или малко познати хора. Иначе и аз обичам да прегръщам близките си, и да ме прегръщат. Семейството ми сме близки помежду си и се прегръщаме често. Но наистина не обичам никой да ми пипа лицето и косата. Дори на мъжа ми не давам много да ми рови в косата 😊 не мога да обясня защо. На повечето хора им е приятно.
Имам колеги (работя предимно с мъже), които посягат с два пръста да ме щипнат по бузата, все едно съм 3 годишна. Дърпам се като опарена. Може и да ги обиждам, знам ли, но първо го смятам за неуместно изобщо, и после лично изпитвам нежелание всякакви ръце да допират кожата на лицето ми. Може да звучи странно, но всеки с особеностите си. 😇
Иначе намирам прегръдката за нещо, което би могло да подейства даже като лекарство в някакви определени моменти. Емоционална съм, дори повече от нормалното и обикновено бурно изразявам чувства, но пред познати хора. За непознатите изглеждам надменна, неведнъж са ми го казвали, а това е последното нещо, което би ми минало през ума да демонстрирам.

# 34
Диа, разбрах те, ама аз, примерно, ще съм в графа непознати или слабо познати, обаче като нищо ще те “опипам” ако се видим😅.Затова казах горенаписаното.
От друга страна осъзнавам, че на много хора не е приятно и използвам трибунага, за да се извиня пред и следварително, ако се случи или се е случвало.
Няма да забравя как се разцелувахме със Све, Ал, Агентката, ама то някак се случи, въпреки мен.Simple Smile
Мtz, разбираш ме и вероятно няма да се променя😄🥰.
Ал, и мен ме трият тези дни.Дажв не съм видяла поста ти.🤷🏻♀

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 00:17 от ДХ3

# 35
Да продължа от последното изречение на ДХЗ.
Интересно как тази дистанционна комуникация сближава хората. Наблюденията ми са от служебно такова. Говориш, говориш с хората, “опознавате “ се и като се видите се метвате в прегръдки. Признавам, с южните народи е по-лесно. Няма да обяснявам как се шокираха англичани като се учеха да се прегръщат Simple Smile с новите колеги от Юга и континента;)
Аз обичан да ми казват обичам те,  обичам дребни жестове, обичам да правя такива също. 
Мой близък е в рехабилитационна клиника длед операция , в Субота отидох с жена му да го видим. Тя си ходи всеки ден де. Специално отидох да купя форма за сладкиш и да направя. Беше толкова приятно да видя радостта!
И вярвам, че всичко се връща! Прави добро, малки и големи жестове, прегръщай…
Преди минита, в хотела, човек се бори с автомата да му писне кексче. Не става. Отивам, “поръчвам” вода и сладкишче. Пуска. Помоли ме човекът да му взема и ми бута едни крони унгарски… кога ли ще ги харча - но човешко е!
Лека нощ сега! Че както казва Мими - сън за хубост трябва Simple Smile

# 36
ДХЗ, ние се познаваме! След толкова изписани страници в тази тема бих прегърнала всяка една от вас и бих била щастлива да бъда прегърната от всяка една от вас. Heart

# 37
Странното, ДХ3, е, че някои хора ги чувстваш близки дори от разстояние, дори да не сте се виждали никога. А когато ги видиш на живо за пръв път, чувството е, че сте приятели, които са били разделени от времето и обстоятелствата, и сега се събират отново. Simple Smile Особеностите на виртуалното общуване променят възприятията на хората, а този вид общуване вече отдавна е навлязло в живота ни и неминуемо е нанесло своите промени. Човек не може да харесва всички, както и не може всички да го харесват, и не е нужно също така, но има срещи, които сякаш са между хора, които се познават от друго време и друг свят, и сега се срещат отново. Така че... нищо не се знае. 😊
А това с докосването... сега като се замисля, може би е подсъзнателна неприязън към самия човек и от там нежелание за какъвто и да е пряк контакт.

# 38
  • Sofia
Няма шанс някой да си позволи да ме щипе по бузите, удрям ръката в зародиш, много съм зла😁Това го мразя от дете. Помните как разни баби все се опитваха да щипят децата по бузите, уж в признак на радост. За мен е абсолютно недопустимо - нито за деца, нито за възрастни. Една позната баба беше опитала да щипне по бузата дъщеря ми като 5-6 месечно бебе. Първо й дръпнах ръката, после й изнесох лекция за микроби и неприятни усещания. Разбра ме веднага и се извини като каза, че никога не се е замисляла колко е неприятно и нехигиенично всъщност.

# 39
Целувките, прегръдките и докосванията са нехигиенични, факт! Но, аз ги считам за проява на обич, загриженост, привързаност. Аз не се усещам за останалите хора и си ги прегръщам. Е, не прегръщам и целувам непознатите на улицата де🤣.
Аз днес отивам на басейн, ще си почина малко, че последните дни направо ми се разказа играта от задачи.
Приятен ден, момичета😘

# 40
Добро утро, прекрасни! Не бях много активна в последната тема, но пък ви четях редовно.

Единственият жест, който ме трогва е болезнената откровеност. Като типично теле отчаяно много държа на искреността, а единственото докосване, което ми е приятно е когато малкото ми човече спонтанно се гушне.

Надявам се този месец да имам повече време да бъда част от това така приятно общество не само зад кулисите, четейки..

Моят стил за няколко месеца отново се измени и незнайно защо спрях да харесвам широките си панталони, но пък ме хвана минимализма и не ми се купуват нови неща..

Освен служебните ангажименти имам да организирам и детски РД, но се надявам да съм по-активна:) Страхотен ден ви пожелавам на всички! Вдъхновяващи сте!

# 41
  • Plovdiv
Май е време да се включа и аз. Пиша много рядко, за да кажа колко е хубаво сред вас. Но ме докосна темата в момента и ме накара да се замисля.  Какво ме кара да се чувствам обичана? Поглед, жест, несъзнателна милувка, споделено мълчание, дори думи, които на пръв прочит са ме ядосали, но  след малко разбирам, че всъщност са грижа. Обичам да прегръщам близките си и те да ме прегръщат и целуват. С не толкова близките е малко по-сложно…
Радва ме случайна усмивка и топло отношение от непознати.
Чета ви и си мисля, че вече ви разпознавам по думите, без да погледна ника 😊. Всяка е разпознаваема по някакъв начин, но има много общо, което допринася за ведрото настроение тук.
За мен - вече съм доста над долната граница на 40+ 😂, но май това вече не ме стресира толкова. Радвам се на това което имам и живея с мисълта, че този момент, сега,  е моментът, който е важен. Иначе започвам и откривам нови хобита и начинания. Обичам да пътувам и го правя във всеки възможен момент.
И за да не стане толкова дълго, за стила  май ще трябва да се включа друг път. Иначе най-обичам плажен стил.

# 42
Blaublume, добре дошла! Веднага намирам допирни точки с теб за плажния стил,😀🌹.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 08:23 от ДХ3

# 43
  • Бургас
За мен - вече съм доста над долната граница на 40+ 😂, но май това вече не ме стресира толкова. Радвам се на това което имам и живея с мисълта, че този момент, сега,  е моментът, който е важен.

Напоследък си дадох сметка, че преминаването на границата 50 (догодина ще стана на 50 год.) сякаш ме плаши. Може би не чак плаши, но има нещо, което ме напряга леко, не знам защо. Харесвам живота си в този етап, харесвам и себе си в него, но няма как да не усещам, че се променям. Не се възстановявам така бързо и лесно след физическо натоварване, не издържам и на физ. натоварване колкото преди. Сякаш губя част от силата и издръжливостта си. Този уикенд сме планирали разходка до седемте рилски езера и се улових, че се замислям ще издържа ли прехода до там.
Преди да заспя снощи четох предишната тема Иваничка, респект, възхищавам ти се нямам думи да опиша колко. Да не споменавам начина по който изглеждаш!
Видях и Ал на плажа, много харесвам кърпа на косата, но на мен въобще ни ми отива. На теб изглежда страхотно!
Не можах да прочета всичко пропуснато и да видя повечето снимки, но всички вие, които пишете редовно сте ми голямо вдъхновение. И да, аз също вече ви разпознавам само по написаното, не е нужно до гледам никовете. Благодаря ви, че правите темата такова прекрасно и уютно място, много ми се иска да мога да се включвам по-редовно. Ще се постарая в тази тема да е така.

# 44
Добро утро момичета!
Майолче, радвам се, че мина и възстановяването да е леко и успешно. Hug
Момичета с всички, които се виждам се прегръщам, не ми се струвате непознати, а близки приятелки. Такива няма как да не гушна.Heart
Вчера разчиствах детската, май се презорих и вечерта ме боля шева около пъпа. Днес по кротко.
Йен, Блаублум включвайте се по често!
Адаш, намирай време за нас, липсваше ми! Heart
Една поличка на Орсей, Ал за теб се сетих Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 09:00 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт