Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 546
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 45
  • Plovdiv
Йен, има живот и след 50 😊. Гледам да не се замислям много за цифрите. Всяка от нас има свой живот и не искам да обобщавам, но в един момент разбрах, че е вредно да даваме всичко от себе си. Защото ресурсите не са неизчерпаеми. Затова е важно да храним душата си, с храна, която обичаме, със сладкиш, който само опитвам 😂, с гледка, с приятели, с преживявания.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 09:22 от Blaublume

# 46
Какво ме кара да се чувствам добре..?
Малките неща.
Обръщането на внимание. Отразяването ми.
Обратното ..пренебрегването, игнорирането... ме натъжава.
Дори във форума.

Аз съм станала много кекава. Да преходи в планината мога да мечтая. Добре, че в града издържам...ама зависи де.

Бързо възстановяване на Майола.
И дано този месец няма момичета в болница.

Пожелавам на всички лежерен и щастлив месец!

# 47
  • София
Добър ден и благодаря за новата тема!За малко да я изпусна.Аз и старата не успях да я изчета,че бях на почивка и нямах време. Rolling Eyes
Всички, които са имали поводи и съм пропуснала да бъдат живи и здрави!
Искам да помоля ani_d и mtz да посочат кой модел на Дайсън ползват.Много използвам сешоар,дали от това, дали от крехката възраст,косата ми не е това,което беше.Та се позамислих дали да не инвестирам в такова чудо.
Хубав ден на всички от мен!

# 48
Мтз, и аз мисля така 🙂
Човек трябва да е себе си.
ДХЗ, да не си посмяла да се сдържаш 😘

Ауууу, Мими - полата е точно за мен 😍 че и чехлите са за мен, ма си имам почти същите.
Не се пресилвай, пази се!

Blaublume, радвам се че се престраши 🙂

Весана, за рекламата на Мтел/А1 с момченцето в центъра на кръг от баби и лели се сетих 😂 "20 минути могат да бъдат ужасно много време"

А колега да посегне да ме щипне по бузата?
No way! Не ми се е случвало никога, а работя от 8-ми клас.
Виж с колежки съм се прегръщала, прегърнати под един чадър сме се изпращали до спирката, правили сме си прически по тимбилдинги, рокли съм коригирала (на път нося мини игли и конци), с някои бшвши колежки сме приятелки от ехееее, много години и т.н.

И аз искам да си взема Дайсън, при все че си правя доста прилична прическа с 10-ина големи щъркела, но малко се съмнявям ще ми върши ли работа, че косата ми е като медна жица.

Ranella, за да издържаш трябва да ходиш повече. Тичаш ли? Тичането много помага за издръжливост.
Също и плуването.

# 49
Тази поличка и на мен ми харесва- връщах се да видя за какво иде реч, пак бях задминала постове, които не са се показали навреме.

# 50
Момичета, само да ви кажа, че всички '' момчета"" около мен си припаднаха по червената ми рокля Simple Smile))))

# 51
  • Sofia
Майолче, радвам се, че всичко е минало добре! Бързо възстановяване!
Макадамия, като заклет фен на червеното - връщaй я тази рокля, не е за лято изобщо. Или я остави за зимно време с ботуши да се носи.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 10:06 от Vesana

# 52
Момичета, само да ви кажа, че всички '' момчета"" около мен си припаднаха по червената ми рокля Simple Smile))))
Точно мислех за нея- на мен много ми хареса.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 10:29 от ДХ3

# 53
Аз бях сигурна и вчера ти казах! Simple Smile
Ранелче и аз съм същата целия град обикалях, 40 км карах сега нещо се отпуснах като кашкавал. Ще се стегна!
Днес ще ида до морето, до плажа. Смятам време е да се поразкърша!

# 54
Макадамия, остави си я за по-хладно време тогава, с плътен чорапогащник и ботуши.
На голи крака, за моята консервативна душа идва къса Joy

Мими, внимателно с разкършването.

# 55
оооо, момичета - връщам я, но исках да кажа колко са различни мъжките възприятия от нашите .... и за мен е скандално къса за 49 годишна леличка Simple Smile)))))

# 56
Трябва да ви кажа, че тоз Керастаз също ми пресушава косата. Много странно, защото почти съм вкъщи, не я горя на слънци, морска вода...Днес ще ида до мола за Олиосета. С еластисайзера съм се намазала веднъж, още ефект не виждам.
Макадамия никаква леличка не си, но много късо за повод поне за мен не е много изискано!
ПП Тоз Дайсън за моята коса може ли да намери приложение.

# 57
Кой Керестаз, Мими - на теб ти трябва този за къдрава коса - Олисета едва ли ще ти помогне...Еластисайзъра как го ползва - намокряш цялата коса, омазваш стабилно, стоиш минимум 2-3 часа, миеш с шампоан, после слагаш маска за 5-10 минути, подсушаваш с хавлия, слагаш някаква коприна / тази на CHI за къдрава коса /, намачкваш и си 6+
Дайсън не ти трябва на теб....
Мнението ни за дължините и събитията е едно и също!

# 58
Макадамия Денсифика ползвам, този за къдрава нещо не го одобрих. С Еластисайзъра седях 1 час. Явно трябва повече, ама косата стана на кокал 🤣

# 59
Тя така си изсъхва с него, но като тръгнеш да я миеш и веднага става лигава. Денсифик по принцип е за сгъстяване и много изпръхва косата от него.....
На мен ми е най-добре с Лалга, но мисля, че не е в промоция в момента....

Общи условия

Активация на акаунт