Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Август'24

• 144 630
  • 1 690
  •   1
Отговори
# 1 485
Може, но само определени области, които те лимитират в някои практики, като клиничен психолог, например, не може да лекуваш пациенти в сериозни състояния или да имаш частна клинична практика, макар в Бг всякакви да стават психолози само с курсове.🤦🏻♀

Ал, чакай, че заспах с мисълта колко ти отива черно.Много красива си в този цвят.

# 1 486
Деси, за черното мерси 😘
Умирам си за черно, основно така се нося.

Да ти пожелая успех в новата специалност която си записала!
Много ти пасва, много 🩷

# 1 487
  • Sofia
Честито жилище на Роки и успех на студентката ни!
Исках да получа образование във връзка с хобито ми , но се оказа, че обучението е само в бакалавърска степен,  а по закон нямам право да уча по-ниска степен от тази, която съм завършила. Т.е. трета магистратура мога да запиша, втори бакалавър не. Grinning

Наистина у нас всеки,  който е решил личен психологически проблем или такъв  с теглото, изградил мускулатура се изживява за специалист и отваря практика без да има никакви академични познания.

# 1 488
  • София
Всъщност не е ли точно Клиничната психология тази, която дава право да отвориш кабинет и да лекуваш сериозни състояния?

Рокси, честит нов дом! Само щастие да има между стените му!

# 1 489
ДХЗ, адмирации за решението да учиш!

Накратко новини от Хелзинки.
Времето е супер. 20 градуса, усеща се като 30. Много пече.
Хората са много безлично облечени. Гледам сега група младежи. Не мога да различа момчета от момичета.
Нито една витрина не ме впечатли.

А дали фитнеса е голям или е за големи хора .. Simple Smile

За съжаление днес се прибирам.
Минах през Рига и Талин.
Някой ден ще тръгна от тук на север.

# 1 490
Пепси, благодаря! Почти само лен нося през лятото, имам доволно количество. Точно както си показала нося и аз. Имам обаче едни овърсайз тениски и топове като правоъгълник - много тъпо го обясних, но ще снимам при възможност. Май ми трябва някакъв прав към тесен панталон, даже ми се въртят в главата някакви дънки с ръб...
ДХЗ, супер си решила, успех!
Ученето спасява ума от деградиране. Аз да си призная също харесах една магистратура, но късно. Ще следя дали няма да останат места за септември.

# 1 491
  • Русе
DX3, браво на теб! Успех!
Рокси, щастие и много радост пожелавам в новия дом!

# 1 492
Карен, говорителката по БТВ Виктория Петрова е с три висше образования/ журналистика, право и мисля микробиология/
Много съм съгласна със Силвър, че ученето тренира мозъка.

# 1 493
  • Sofia
cloè, аз самата съм с 2 магистратури. Но нямаме право на 2 бакалавърски степени.

Дали да запазя тези? Мисля,  че толкова светъл велур бързо ще се захаби. И бие ли се цвета с чантата? Мога и с други да ги нося.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 08:09 от Karen

# 1 494
Деси, успех в учението Hands Plus1
Карен, наистина много трудно се подържа светъл велур и бързо се захабява. Една чанта светъл велур изхвърлих по тези причини, а не съм я ползвала дълго.
За цветовете - ако съчетаеш с дреха в цвета на чантата ще застане добре.

# 1 495
Карен, обувките в съчетание с чантата на мен лично ми допадат цветово, но ми се струва, че трябва да ги носиш с монохромен тоалет. Велура може и да се захаби бързо. Има спрей със специална гъбичка за велур, но дали ще почиства добре светло не знам.
ДХЗ, браво за решителността да учиш!
Рокстар, толкова е хубаво чувството да си имаш и обзаведеш новия дом по свой вкус. Пожелавам ти най-хубави емоции в него.
Момичета, наумила съм си светлосин шлифер че искам. Имам един къс, но искам и дълъг. Ако някой срещне някъде, моля, сетете се за мен. Blue Heart

# 1 496
Чакайте да ме приемат първо 🙃
Карен, има препарати за велур , може и леко да се пере.Ако не са скъпи обувки, остави ги, хубав цвят са.

# 1 497
  • София
Велурени обувки много трудно се поддържат. Да не кажа въобще, особено светли. Освен това, според мен, с тази чанта не кореспондират. От мен - не.
На мен ми е трудно да се съсредоточа за запомняне на нов материал, честно казано. Може би ми е претоварен мозъка към момента, не знам. И за това се възхищавам на хора, които могат да учат сега.

# 1 498
Чакайте да ме приемат първо 🙃
Карен, има препарати за велур , може и леко да се пере.Ако не са скъпи обувки, остави ги, хубав цвят са.

Ако не - записваш дизайн Simple Smile Всъщност, мислех, че към това си се насочила. Стискам палци!

Роки, честит дом!

# 1 499
Деси, каква хубава новина!
И аз в отбора с 2 магистратури, 3-та недовършена и теория, че "пенсионирането" съсипва мозъка.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:12 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт