Не знам какво да правя имам нужда от съвет

• 7 932
  • 180
  •   1
Отговори
# 165
Поредният безкрайно бял и добър, който иска да си прибере мързеланата, която не го иска? Леко съм скептична

Скептична станах като каза:
“Тя има всичко, аз съм с възможности”
И после
“Бяхме планирали дори малка почивка”

Това планиране ДОРИ на малка почивка черешката на тортата ли се явява? Значи досега хората с възможности са имали само трудово ежедневие. Това на всеки би омръзнало

Таткото на Пепеляшка явно пише, клетия, с лошата жена

# 166
Тука леко изплиска легена.

Той легена не е ли изплискан отдавна.
ПРазен е направо.
За мен тази тема е пързулллллл

# 167
Няма как да искаш човек, който не приема детето ти. Край и това е. Детето е над всичко и всички. Като няма,.ще седиш сам или с някакви неангажиращи връзки тук там.

# 168
Тя, ако беше егоист и мързел, нямаше да си тръгне, кой бяга от хубавото- спадне цял ден, никакви разходи.

Поне 3 са избягали - една, на която ѝ гледал детето, бившата му жена и сега мързеланата, която ходи по маникюри.

2-3 часа ежедневно за домакинстване ли, че понякога били повече? Наред с едноличните грижи за детето, заниманията с него, ходенето на работа и обръщането на внимание на приятелката?

# 169
Някъде авторът написа, че детето е много самостоятелно, само трябва да му се даде чиния с храна. Според мен до година две ще се е изнесло и на квартира.

# 170
Така са те, 3-годишните, справят се самостоятелно с живота.

# 171
  • Далечният изток
Вярвам на мъж тук във форума до момента, в който каже, че всичко прави вкъщи, а тя нищо, защото той не желае жена домакиня, а само ходеща по молове, маникюр и почивки. Тук вече убива всичко детско в мен и спирам да вярвам в Дядо Коледа. Сори.
И тая мързелана и използвачка като си тръгне от него, и той като започне да страда за нея.... Нещо приказката става чиста фантастика... И как наистина си тръгват от този прекрасен живот, не мога да си обясня.

# 172
Вярвам на мъж тук във форума до момента, в който каже, че всичко прави вкъщи, а тя нищо, защото той не желае жена домакиня, а само ходеща по молове, маникюр и почивки. Тук вече убива всичко детско в мен и спирам да вярвам в Дядо Коледа. Сори.
И тая мързелана и използвачка като си тръгне от него, и той като започне да страда за нея.... Нещо приказката става чиста фантастика... И как наистина си тръгват от този прекрасен живот, не мога да си обясня.
Как мъжете на много жени , прекрасни домакини, любвеобилни ,верни, безпроблемни, тихи ,кротки ,любящи съпруги  и майки им изневеряват и си тръгват?

Отделно колко пъти в месец се ходи на маникюр или фризьор бе мили дами,че го изтъквате едва ли не като ежедневие или нещо грандиозно? Да не говорим ,че месечно като разход ако го сложим по веднъж не е кой знае какво.

И да , от съвсем малък се оправям с всичко в този живот. Не съм свикнал да имам от мама и тати и да ме гледат през цялото ми "детство" което приключи на 11г. Държа на реда в моят дом и обичам като се прибера да седна и да легна на чисто. Фантастика или не за някой от вас ,за мен факт и ежедневие.

Относно детето , грижи се полагат. Има своите нужди, иска разходки, игри и тн. Не винаги(подчертавам) съм способен да му ги осигуря , но се опитвам поне да е възможно най-често.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 21:43 от Singleperson

# 173
  • Далечният изток
Това какво общо има?
Понеже дописваш....
Какво общо имат изневерите в случая?!

И изтъкваме не маникюра като нещо, за което си пратил 50 лв този месец, а цялото обгрижване, на което тя отвръща с недоволство и тръгване.

# 174
Как мъжете на много жени , прекрасни домакини, любвеобилни ,верни, безпроблемни, тихи ,кротки ,любящи съпруги  и майки им изневеряват и си тръгват?

Очевидно, че не случва често, камо ли пък на много. Като е прекрасна, кротка, любвеобилна и пр., стоят си при нея и си изневеряват. Или тя ги гони. Не си тръгват сами, още повече пък тя да се чуди как да си ги върне, пък и трима такива мъже, без никакви качества, все да си тръгват от този безценен, кротък и любвеобилен диамант.

# 175
Как мъжете на много жени , прекрасни домакини, любвеобилни ,верни, безпроблемни, тихи ,кротки ,любящи съпруги  и майки им изневеряват и си тръгват?

Егати чучелото безгласно ще е тази

# 176
  • Далечният изток
... С кеф да ѝ изневериш Joy

# 177
Как мъжете на много жени , прекрасни домакини, любвеобилни ,верни, безпроблемни, тихи ,кротки ,любящи съпруги  и майки им изневеряват и си тръгват?

Очевидно, че не случва често, камо ли пък на много. Като е прекрасна, кротка, любвеобилна и пр., стоят си при нея и си изневеряват. Или тя ги гони. Не си тръгват сами, още повече пък тя да се чуди как да си ги върне, пък и трима такива мъже, без никакви качества, все да си тръгват от този безценен, кротък и любвеобилен диамант.

Къде споменах ,че и трите са си тръгнали от мен, че държите да го изтъквате така?
Общото е ,че без значение какъв си, колко усилия полагаш, какво правиш, всеки е различен и намира причина да си тръгне ако иска.

# 178
Твърдиш, че ти си тръгваш ли? То не знам кое е по-зле. Зарязал си майка с малко дете, за което си полагал грижи и гледал като свое, защото  си си намерил някаква причина? После жена си си зарязал току-що родила или със съвсем малко дете, за да се финализира разводът, скоро след това си започнал други жени да търсиш, щом сега детето ти на 4 в момента, и надали за ден си я намерил новата приятелка и си я поканил да живеете заедно?

# 179
В една връзка не е желателно да се полагат много усилия. Ако не стават нещата, не стават. Това, дали трите са си тръгнали или ти си ги оставил, говори по един и същи начин.

Общи условия

Активация на акаунт