Не знам какво да правя имам нужда от съвет

• 7 969
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
Ми да не си го причинява, но да не говори по този грозен начин и да не изисква родителят да пренебрегва детето заради него. Да каже, че е много добре, че гаджето се грижи за детето както трябва, но явно сега не могат да се съвместят, не за мрънка, че повече внимание се обръщало на детето. Ами много ясно!

# 61
  • Melmak
Аз пак казвам, че за двама работещи от 9 до 18 (приемаме, че автора и приятелката му са такива) вечер колко време имат да се видят? Млади гаджета, първите месеци вместо иху-аху е “трябва да взема детето от градина, да му сготвя нещо да яде и после може да редим лего или да гледаме paw patrol “.

Много романтично и привлекателно. 😁😁😁

# 62
Ами какво, да си зареже детето ли? Много ясно, че ако се хванеш съ свестен мъж с дете, то ще е на първо място. Да изискваш да го зареже заради теб е ужас на ужасите. Ако не те устройва мъж с дете, ами мъже без деца бол. Ама да се хванеш и да мрънкаш е грозна работа, зла мащеха направо. Ако мислиш, че можеш, но се окаже, че не можеш, пак няма какво да мрънкаш, просто му казваш, че не е за теб и това е. Тези оплаквания са изключително грозни

# 63
Не е толкова лесно да приемеш чуждо дете. Това е неблагодарна кауза. Това дете има друг родител, навици, друг го възпитава, ти нямаш думата.
И го казвам от позицията на родител, чието дете са приели и се грижат за него. Разбирам колко е трудно.
Момичето не е толкова черно, защото не е приело детето, а защото не се е оттеглило с достойнство, а се опитва да убеди бащата, че трябва да го взима по-рядко.

# 64
На който не му е привлекателно, не се хваща с мъж който вече има дете. Грозно е такова поведение.

# 65
На 30 години човек би трябвало да е достатъчно способен да направи трезва преценка какво би представлявал животът с партньор, който има дете от предишна връзка.

И вместо да се тръшка и да троши нервите и времето на хората, а и своите собствени, просто да си търси свободни мъже/жени, с които подобни проблеми няма да има.

Просто и лесно.

# 66
Преди да се погрижи да й е романтично и привлекателно, да си използва мозъка и да прецени дали изобщо има работа в такива отношения. Би следвало да се познава малко по-добре на 30 години. Не е на 18, че тепърва да осъзнава на кой свят се намира.
Набутала се във връзка с мъж, който има дете, и след една година се сетила, че то детето иска внимание и грижи.

# 67
  • София
Аз пак казвам, че за двама работещи от 9 до 18 (приемаме, че автора и приятелката му са такива) вечер колко време имат да се видят? Млади гаджета, първите месеци вместо иху-аху е “трябва да взема детето от градина, да му сготвя нещо да яде и после може да редим лего или да гледаме paw patrol “.

Много романтично и привлекателно. 😁😁😁

Само дето той не е младо гадже, а 35 годишен мъж, разведен и с дете. Никой не я е карал насила да се хваща с такъв, а очакванията й към него са тотално неадекватни и нагли.

# 68
Не може да ме убеди никой че жена ,захващаща се с мъж с дете тя не знае с какво се захваща.Ще ви споделя моят опит от връзка с мъж с дете от друга връзка.Сега много бивши съпруги ще скочат върху мен,като чета коментарите тук ,но това е положението,разни хора, разни идеали.Като се захванах с мъж с дете ,самото дете не ми беше проблем.Запознах се с него ,кротко ,добричко и се гушкаше в мен .Дори оставих хубавият си бизнес да замина в Англия при него.Проблема дойде от бившата му жена.Звънеше му по пет пъти на ден и то не за детето,а за неща от рода ,да ми внесеш ,застраховката за колата,че тя не знаела къде ,ти даваш повече пари на новата си жена,а на мен, която ти роди дете не даваш ,и още много,ама много неща . Общо взето той се държеше повече като нейн съпруг, отколкото като моя половинка.Детето имаше някакъв празник в училище,аз не бях поканена,на рождения му ден също . Чашата преля , когато тя се обади в един часа през ноща ,ходила да се вижда с приятели, детето беше при нас и тя пияна до козирката,той трябваше да я прибира,а аз да го чакам до пет часа през нощта,да ми се обади че нямал да се прибере щял да остане при нея , защото тя не се чувствала добре.Както и да е ,не искам да изпадам в още подробности но взех психически адски да се натоварвам
,и то не от самото дете.Сега сигурно ще получа коментари че съм нямала право да ревнувам ,тя е майка на детето му , както той взе да спори с мен.Но нека си признаем че е дразнещо,ти очакваш той да се държи като твой мъж ,нека си е баща ,но ти топлиш леглото му вечер.Дразнещо е когато няма някакви граници между бившите съпрузи,а тази която, трябва уж да е бивша се пъха и се държи като съпруга на твоя мъж . Затова,до някаде не обвинявам момичето ,ако при запознаването им ,автора и е говорил,както моят бивш ми говореше че се чуват единствено и само ,заради детето,а и ако бившата му жена ревнува от новата,даже разбирам прекрасно момичето ,защо взела да се дразни от детето.Тя просто иска пространство и той да е нейн мъж.Както и да е ,аз мисля че ти си най виновен авторе , защото не си търсиш разведена жена с дете, която е минала през това което ти си минал .Аз вече си взех урока ,никога с разведен с дете,ама никога,дори и да ме плюе целият свят че съм егоист ,че любовта е важна ,да ама в днешно време само любов в една връзка не е достатъчна.Да , може да ме наречете че съм егоист че едно дете е проблем в една връзка, Да ЕГОЙСТ СЪМ!!
П.с .Най гадното в такава връзка с разведен с дете е че новата половинката търпи негативи останали от бившата, като изневери ,скандали и пр ,но и автоматично новата половинката се превръща в гадна кучка и егойст ,за това че иска мъжът й ,да се държи като нейн мъж ,да и обръща внимание, така както той е обръщал внимание на бившата,но втората никога не е обичана като първата, защото му е разбила сърцето и доверието.Затова авторе търси си жена , която е разведена и не търси ,и не обвинявай момичето .

# 69
Е, явно е, че няма да го бъде. Добре е, че на време го е разбрала. Не виждам чак такава драма.
Не мога да кажа,че е "навреме", тъй-като първите няколко месеца тя показваше,че приема нещата такива каквито са. Аз от първият ден я запознах с това че си имам дете, в последствие с цялата история съвсем съвсем в началото. В крайна сметка четейки вашите коментари наистина се замислих защо изобщо такива хора влизат в отношения с разведени родители с деца.
А най-вече не разбирам как до такава степен някой може да не иска да гледа или да има зимане даване с деца на разведени и как това им е пречка и едва ли не започват да ненавиждат детето. Лично аз съм бил в такава връзка дори за кратко и вярва или не някой детето си го гледах като мое,но това е друга тема и просто пример.
Отново благодаря на всички ви ,че споделяте опит,давате адекватни съвети и мнения по въпроса и че ми помагате като цяло.

# 70
  • София
Николова, твоето е съвсем друг случай. И си имала основание, разбира се. Мъжът е трябвало да постави граници с бившата. Но разведеният мъж с дете, не е като свободният мъж. Много подводни камъни има. Като виждаш, че не става, тръгваш си и толкоз.

# 71
Детето е една непрекъсната грижа. Понякога съпрузи се отчуждават заради това в едни не здрави връзки, камо ли външен човек. Няма нищо чак толкова сложно за разбиране. Една жена, която няма деца и иска внимание, няма как да те чака от 18ч до 21.00ч всяка вечер да готвиш, къпеш, четеш книжки и приспиваш. (има и изключения вероятно)
Ако има и досадна бивша съпруга съвсем не си заслужава жертвата.

# 72
Николова, твоето е съвсем друг случай. И си имала основание, разбира се. Мъжът е трябвало да постави граници с бившата. Но разведеният мъж с дете, не е като свободният мъж. Много подводни камъни има. Като виждаш, че не става, тръгваш си и толкоз.
Искам просто да кажа че аз бях на ясно че ,той ще отделя време за детето и всяка жена е на ясно че той винаги ще е свързан с това дете .Не мисля че момичето е било като в мъгла, като се захващаш с мъж с дете.Но в такава връзка,както ти каза изкачат много подводни камъни в последствие.И , защо авторът я обвинява че вината е само нейна.Вината е главно негова ,ако в началото и е обещавал ,цветя и рози . Просто приемаш като мъж че това момиче не е неговото и точка .Но ,пак ще кажа и нея разбирам , защото моят бивш ми говореше приказки под шипковият храст и ми обещаваше че ,ако заживея с него,той ще ми свали звездите .Разведените мъже с деца имат един период ,в който стоят много дълго време без жена и когато усетят че някоя ще му върже са правят на света вода ,не напита .

# 73
Къде я видя тази главно негова вина? Цветята и розите са възможни, само, ако си зареже детето ли? Абсолютно виновна е, че взима неадекватни решения, с които губи чуждото време и емоции. Какво е очаквала? Че за да бъде с нея, ще лиши едно дете от внимание и грижи? Едва ли е чак толкова специална.

# 74
  • Paris, France
Питате се защо жени се хващат със самотни бащи, а после се оплакват. Много жени нямат представа какво е да гледаш дете сам. Други са живяли в среди, в които бащата изчезва от живота на детето след развода. Трети си казват, че детето ще израсте проблемите, които им пречат докато е малко. Някои жени са имали връзка с бащи и са били доволни и мислят, че и този път ще е така без да отчитат, че предишният е имал баба, майка, детегледачка и реалността му е била различна. А и, както Николова писа, такива мъже свалят звезди, но като заживее заедно двойката, играта загрубява.

Не е края на света. Пробвали са, не се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт