Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 64 301
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Аз ползвам тази комбинация и съм много доволна

# 346
  • Deutschland
Някой с отзив или ги няма при вас?

# 347
Не съм ги виждала ..но и в лидъл ще пускат неща с емили ..сезон ли ще почва или?
Имайте в предвид че прахът за бяло се активира на 60 градуса каквото и да пишат 30/40 и т.н

# 348
  • Mediterraneo
Вчера май излезе продължението на новия сезон.

# 349
Днес качиха втората част от сезона Simple Smile
Иначе продуктите ги има в Нотино, аз не съм ги тествала.

# 350
  • Deutschland
В Лидл ги снимах, да. Отдавна спрях телевизията и изобщо не знам коя е Емили 🤔.

# 351
  • София
Емили в Париж по Нетфликс.

# 352
  • Някъде там
Някой с отзив или ги няма при вас?

Не, тези не съм ги откривала при нас, но не съм ги и търсила. Предполагам, че  са стандартни, просто са брандирани с името на сериал, който не е лош. Август месец пуснаха 4 сезон в Нетфликс, но още не съм го гледала, не ми остава много време Blush. Голямата ми дъщеря е голям фен на този сериал Simple Smile

# 353
Аз пускам всичко на 40градуса и нямам забележки

# 354
  • Deutschland
И аз. Пералнята ми има програма за различни видове петна, но едни къси панталони не успя да изчисти от айвар, който изсипах върху мен от бързане. От тениската, зелена на цвят ги премахна. Сега издирвам сапун за петна или спрей. По възможност от ДМ.

# 355
  • Сливен
Фрау ,това ти препоръчвам

4.55лв е в България.

# 356
Аз съм доволна от този спрей. Премахва почти всички видове петна, но пръскам обилно и оставям поне 30 минути преди пране.

# 357
+ за Spot cleaner, не оставам вкъщи без него.

# 358
Може ли предложения за крем/серум против бръчки за около очния контур от дм? Нещо действащо. Поотпуснал се е контура и мимическите бръчки са се засили около очите при усмивка и искам да стопирам това навреме. Благодаря.

# 359
  • Пловдив
Кажете какво да взема за лесно изправяне? На мокра коса, преди сушене да мацкам.

Общи условия

Активация на акаунт