Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 714
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Light of Zartha
Червилото е супер. Аз имам номер 030. Нанесено леко изглежда като my lips but better. Не е много трайно но пък се изтрива равномерно и не стои грозно. Аз идвам с въпрос относно пяна за коса. Аз се къдря с колан от халат. Става уникално, но досега пръсках спрейчето на балеа. Сега виждам, че има пяни на тафт(розова) и на вела. Коя бихте препоръчали? Искам издържливост и фиксация. Имам зеленият лак на тафт, но не държи особено и се заплита косата ужасно на гърба(където има триене, защото през повечето време съм в кола).

# 451
Скарлет, пролетта и аз се бях зарибила да си навивам косата с колан. Купих розовата пяна на Тафт и къдриците издържаха много по-малко отколкото без пяната. Не препоръчвам.

# 452

не мога да хвана реален цвят - по-наситено, по-тъмно и малко по-топло е е

# 453
И аз си навивам косата с лента, чорапи и каквото падне. Най-добре се получават, ако косата ми е навлажнена, тоест изсушена на 70% или я пръскам с шише с вода. С пяна или други продукти издържат по-малко, слепва или е на клечки.

# 454
  • Варна

не мога да хвана реален цвят - по-наситено, по-тъмно и малко по-топло е е

Днес в ДМ суочнах 060 и 040.
Сякаш 040 ми допада повече, но на ръката изглежда по един начин, на устните може да стои по-различно. Не си взех, де, че съм затрупана с червила - имам над 20 бр.

# 455
Момичета, препоръчайте ми червило (течно матово или в гилза) в студено кафяв нюанс ☺️

# 456
Фрау С,намерих този Action и си купих крема на Лореал *голямо търсене падна,* и твоите маски. Крема е много приятен. Маските не съм пробвала,че не ми се занимава. И един жълт дезодорант пръснах в Росман,ама не знам,дали за същия става дума Кокос и ванилия..,спиртен ми се видя нещо...

# 457
# 458
https://www.dm.de/balea-shampoo-natural-beauty-vanille-extrakt-u … l#dm_bv_container
Надуших нещо ново от любимите ми шп 😛
Само не намирам балсама от серията , но ще го издиря
Имате ли препоръки за течен гланц за коса? Нещо много ми изпръхна косата това лято
Допълвам . Някой ламинирал ли си е миглите у дома ? С това например ? Заслужава ли си или да си действам с извивачката https://www.notino.bg/nanolash/lash-lift-kit-komplekt/

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 10:56 от lollytta

# 459
  • Deutschland
Няма балсам.

# 460
Ванилия и какао - това със сигурност ще се купи, само да дойде в България. Heart Eyes Жалко, че няма балсам, затрупана съм с шампоани и на драго сърце бих купила хубава лимитирана масла или балсам за коса.

# 461
  • Deutschland
Писаха, че шампоана има пристрастяващ аромат. Дано пуснат и балсам или маска.

# 462
преди време имаше маска на балея с ванилия, много я харесвах, но отдавна не съм я търсила върху стелажите и не знам дали все още се предлага, беше в жълта кутия

# 463
  • Deutschland
Ако е тази не, няма я. Всичко тяхно хубаво е лимитирано. И аз много я харесвах.

# 464
имате ли впечатления от този нощен флуид с кератин за коса?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-noshten-fluid … 066447668377.html

Общи условия

Активация на акаунт