Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Фрау,благодаря! По принцип се боядисвам с Вела проф.,ама няма сега да си поръчвам тук. И за „замазване на положението за около месец„ мислех тониращ продукт да пробвам,пък,ако не стане,тогава боя. Може да видя какво ще стане с тази Исанна. Другата верига,не ми е позната,ще я потърся. Ще потърся и крема .
И с тези спрейове ми вкара муха сега..,че няма да мога и в БГ да си ги взема ...

# 436
  • Deutschland
Ако търсиш Wella, потърси около теб Friseurbedarf магазин. Това са магазини за фризьорски продукти и консумативи, в които продават професионални серии на нормални цени. Wella има със сигурност.
В google карти ще намериш къде има такъв.
В ДМ има пакетчета шампоан - боя на тяхна марка, но не знам за препоръчване ли са.
Спрейове и парфюмните дезодоранти на Исана са супер. Няма да съжаляваш.

# 437
Момичета, благородно завиждам за попаденията и цените в Германия. Като отида там и не ми се излиза от ДМ, такова разнообразие и прилични цени.

# 438
# 439
  • Бургас
Исана имат и хубави душ гелове.
Преди години ги бях ползвала.
Не съм ги срещала из БГ

# 440
  • Някъде там
Започвам да издирвам крем за ръце.
От сега са ми напукани до кръв и екземи,както ми стават през зимата.
Какво ще ми препоръчате?🤔
Моите през зимата са така и единствено ги спасява балсама на Юсерин с уреа и ръкавички.
В момента използвам кремчето на Vaseline и съм приятно изненадана. Ръчичките са меки, кожата е добре хидратирана и май и кожичките около ноктите се стопяват от него.

# 441
  • Deutschland
Имат. Миналата година за Коледа имаха един с дядо Коледа на опаковката. Ухаеше на ванилия и шоколад.
Росман ми е малко далеч и рядко ходя, но като цяло е по - добре зареден от ДМ.

Добавям... Балеа отново са пуснали продукти с аромат на Alien. Маски за коса май няма.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 16:26 от Фрау С

# 442
Фрау, и на мен ми излязоха тъкмо тези продукти в инстаграм. Според мен ще са хубави, само да ги внесат тук и ще си купя. Още изразходвам балсама и маската от предната такава серия, която се водеше със смокиня. Чудесни продукти! Purple Heart

# 443
това ли беше много похваленото червило на катрис?

и да не е, вече го взех Grinning
а също и този гел-крем за лице със спф 30

# 444
  • Варна
Тази марка SEINZ сефте я виждам.

bubanka, каква е цената на крема за лице?

# 445
и аз я виждам за първи път, беше на отделен стелаж и имаше 7-8 различни продукта
цената беше 8.50-9.00 лв

# 446
  • Варна
От тази марка купувам душ гел и дезодорант на сина ми. Мисля, че е мъжка. Имат и шампоани и продукти за бръснене. Освен ако не са променили таргета вече.

# 447
не погледнах, просто взех крема

# 448
Бубанка, може ли да покажеш суоч на червилото на Катрис, изглежда чудесен цвят.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт