Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 700
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Light of Zartha
Благодаря, момичета! Взех на елсев бялата. На стелажа пишеше една цена, а после на бележката друга, но късно видях. Имах седем секундната и не беше лоша, но не и нещо уау. Ще видя тази как е.

# 422
Щом има разминаване в цената трябва да ти дадат продукта за 1ст. Това е в правилата на ДМ

# 423
  • Бургас
Започвам да издирвам крем за ръце.
От сега са ми напукани до кръв и екземи,както ми стават през зимата.
Какво ще ми препоръчате?🤔

# 424
Аз от този съм много доволна, когато кожата ми е суха, само той я спасява.

Ако при теб е чак до кръв, опитай варианта с повече глицерин?

# 425
Започвам да издирвам крем за ръце.
От сега са ми напукани до кръв и екземи,както ми стават през зимата.
Какво ще ми препоръчате?🤔
Чист глицерин от аптеката.
Прави чудеса и е супер бюджетен.
Мажеш обилно ,слагаш едни найлонови ръкавички и стоиш колкото искаш. Вечер преди лягане задължително мажеш само с глицерин.

# 426
  • Deutschland
И аз имам зимата същия проблем с ръцете. Студова алергия било. Не ми се занимава с дерматолози обаче, защото за час трябва да чакам три месеца поне.
Мажа редовно кремове, Нютроджина зимните, също и показания с шеа имам. Имам и български с арган и роза, който е с глицерин също.
У нас сменяме мебелировка и открих маски, които бях забравила че съм купила преди отпуската през август.
Др. Маск се водят скъпи, корейски, но аз си ги намирам по 80, 90 цента бройката. И на 7th heaven долу-горе толкова. И от двете марки съм доволна.

# 427
Фрау, не съм ползвала др. маск, но на 7th heaven са хубави маските и аз ги харесвам.

# 428
Фрау, в россман ли намираш Dr mask?

# 429
  • Deutschland
В Action. Зареждат редовно и са няколко вида. Има и на 7th heaven също там.

# 430
Благодаря Фрау🍀

# 431
Ladies, моля препоръчайте стик, с който се приглажда косата за така модерната прическа sleek bun/ponytale. Този на Balea го няма онлайн и в магазините. Благодаря

# 432
Ladies, моля препоръчайте стик, с който се приглажда косата за така модерната прическа sleek bun/ponytale. Този на Balea го няма онлайн и в магазините. Благодаря
И аз се включвам в молбата. Ползвам гел на Syoss, но си мисля, че стик ще има по-добър ефект. Този не е лош, но като всеки гел прави клечки. Иначе в туба е доста по-лесен за работа, отколкото в буркан.

https://shop.lillydrogerie.bg/syoss-gel-styling-max-hold-250ml

# 433
Един въпрос към Фрау. Този продукт на Росман,оцветител ли е или без амонячна боя.И става ли изобщо?
И въобще може ли препоръка за боя и оцветяващ балсам,шампоан,които ще ползвам 2 пъти сигурно,доксто съм в Германия.
И за някой ДМ ски крем за лице за 50+ няма да откажа препоръка.

# 434
  • Deutschland
Тониращ крем, без амоняк. Боя не е. Исана са като Балеа. Честно казано боите им не са хубави.
Имат обаче мега яки спрейове за тяло, един от тях копие на Сол Жанейро. Имат и жълт дезодорант за 80 цента, копие на същия Сол, но е много хубав и траен като за без пари.

В ДМ виж Red creme на Лореал. Прекрасен е. В Action има на Лореал крем с блестящи частици, glycolic пише на кутията за около 4 € (38 лева в България) и куп неща на половин цена от дрогериите.
Боя каквато и да избереш в ДМ не са лоши. Има и цели кофи с боя на Гарние за около 10€.
Шампоан  hydra glow на Пантен +маска. Маската е в по-различна кутия от тези в България и е със стотици перли вътре.

Общи условия

Активация на акаунт