Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 64 239
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Повечето на Зара са много трайни и прекалено интензивни. Например Red Temptation.

# 406
На Зара имам този:
Много ми харесва и е много траен.

# 407
  • 🌊
Парфюмите на Зара са направо стрероидни по трайност. Имах ситуация, в която дреха миришеше и три дни докато ѝ дойде време за пране. За 25 лева и 80мл са прекрасни
Но е важно да е парфюм, а не тоалетна вода. ТВ са им слабички по издръжливост както и се очаква.

# 408
Red temptation купувах няколко пъти, когато излезе, но вече всяка втора жена/момиче е с този аромат и се отказах да взимам повече.

# 409
Оххх, и аз съм преполовила втори флакон на Red temptation. Не го нося нонстоп, но държа да ми е под ръка, ако към в настроение за него. Иначе не е моя аромат, но нещо ме привлича. Лятото пръсках Red temptation summer ( реплика на Fleur narcotique) и много се харесваше на всички около мен. Детето харесва Sublime epoque. Като трайност нямам забележки.

# 410
Летния Red temptation е уникален! Него си го ползвам, явно не е толкова популярен и не съм засичала по 20 човека с него в рамките на ден. Всъщност никого не съм засичала с него.

# 411
Летния Red temptation е уникален! Него си го ползвам, явно не е толкова популярен и не съм засичала по 20 човека с него в рамките на ден. Всъщност никого не съм засичала с него.
Защото не сме се срещали из улиците 😆 мога да го нося постоянно и доста ми напомня една тоалетна вода на Арома от гимназиалните ми години. Жалко, че само лятото го изкарват. Единственият, който се доближава до него ( според мен) е Коктейл-а на Pepe Jeans, около 40 лв, намира се в ДМ, Дъглас, Лили:

Но като трайност Пепе е мега зле.

# 412
Фрау, и аз харесвам коледните аромати, но винаги ме разочароват с непопиваща консистенция. Ако купя нещо обикновено е крем за ръце, пяна за бръснене или нещо подобно. На Алверде по-често купувам неща за тяло, но гледам да не експериментирам, за тяло използвам най-много Микса.

# 413
  • Пловдив
Фрау, от тази коледна серия дали има и други продукти? Душ гелове? Чудни опаковки, как да не си ги нареди човек в шкафа. Simple Smile
Обичам коледните аромати на Балеа, но попиването е катастрофа. Пуснали са серия, вероятно тази ще е за Коледа, нищо че е септември

# 414
  • Deutschland
Май засега няма душ гел. Освен лосиона, има тези продукти:

# 415
С една поръчка от Нотино си поръчах и олиа за устни на Катрис от лятната колекция и няма как да не отбележа, че са много хубави.
They see me aperollin толкова хубаво мирише, че ми иде да го изям 😹

# 416
  • Light of Zartha
Момичета, препоръчайте ми маска за коса. Моята е дълга и права, целта ми е заглаждане и лесно разресване. Досега ползвах на Елсев дрийм лонг ххл май се води, но я направиха 16лв. Купувах я в началото на годината с някакво намаление и беше ок, но сега ми идва много.

# 417
Джули, благодаря, че сподели мнение, понеже много им се чудих на тези олиа за устни.

# 418
  • Deutschland
Скарлет, 7 секундните води на Глис заглаждат при мен, имам в предвид черната. Все пак косата ми е руса, бухнала, гъста и непокорна. Тази в жълто много омазнява, а синята не прави нищо. Поне при мен.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 10:53 от Фрау С

# 419
Аз харесвам маските на Garnier hair food, но и те ако не са намалени гонят цената на Елсев. Балеа профи имат хубави маски, техните са на доста приемливи цени 6-7 лева.

Ето тази маска според мен ще ти свърши чудесна работа:
https://www.dm.de/balea-professional-haarkur-glossy-und-long-p4066447365702.html

Общи условия

Активация на акаунт