Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 681
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Трябва ми азелаинова к-на на Ревокс. Някой от талоните би ли ми свършил услуга?

# 616
Трябва ми азелаинова к-на на Ревокс. Някой от талоните би ли ми свършил услуга?
Утре вечер ще има лайф на ДМ и ще има талон за Ревокс.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 10:21 от mimito7676

# 617
Утре е лайфът. 16.10 от 18ч

# 618
Информация за лайфа утре и какви ще са талоните от него:

# 619
  • София
Дами, към кого освен управител да подам оплакване от жената в Лили Витошка.

Отворих отворен напълно разпечатан молив, който стои в дупката за тестер. И тая ми се разкрещя. Записах я, ако има значение. На камерата също се вижда. Като я питах защо тогава са готови да продадат отворен и ползван молив, ако според нея не е тестер, ми махна с ръка и грубиянски каза, че няма да де занимава с мен.
Така, аз през живота си не съм отваряла запечатан продукт и ми прикипя - отказвам да ми крещят като на куче. Към КЗП ли трябва или към фирмата, която ползват за охрана?
Не писах в книгата за оплаквания, защото искам да пусна официално оплакване.

# 620
  • София
Много неприятно, Кечър. Може би на този имейл – office@lillydrogerie.bg

# 621
Ем, запазете спокойствие с дълбоко дишане с броене до 10. Това е лично за ваше успокоение, ако не върши работа и не отмята "тъпотията" на постъпката на техен служител се обърнете към Лили-фронт офис...

# 622
Не може някаква луда да пъди клиентите. Кой ли не се оплака от отношението на тази жена, къде ли не съм чела за това. Подай жалба в Лили както са те посъветвали и дали имейл.
Имах подобен казус със служителка от друга институция преди години. Ако щете вярвайте, до полиция стигнахме и хората видяха, че жената не е в ред. След скандала я уволниха. Дойде у дома на вратата ми да ме моли да оттегля жалбата си, но нещата бяха стигнали твърде далеч. Както казах, намеси се полиция, тя ми посегна... Е, от тогава не работи там. Не знам и не ме интересува какво е станало с нея. После от шефката ѝ разбрах, че съм поредната, с която се е отнесла така и на нея вече и е прекипяло, защото до този момент никой не е опирал до съдействието на полицията.

# 623
.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 03:47 от a.vasileva

# 624
  • София
Не знам какво им е обучението, мъжът охрана не се държи така, а пак следи хората. На касата служителката, която също е кряскала на хора, ми каза, че не я чула и я питах дали ще ми продадат отворения и разпечатан без следа от фолио молив. Нямало. А защо не ме накараха да го платя, след като според тях отварям нетестер, е ясно защо.
Но държанието с "докажете го", въртенето на пръст и мизерното ръкомахане с ръка тип "еби си майката", след като ми е препречила пътя и ми е викала е отвратно.
Едно момиче изписка, нещо не е било размаркирано и двете се втурнаха към нея сякаш е откраднала бъбрек с ръце на кръста.

Благодаря за линковете, ще се възползвам.

Dia, можеш ли да ме насочиш къде си чела други оплаквания освен тук?

# 625
Dia, можеш ли да ме насочиш къде си чела други оплаквания освен тук?
В някоя от козметичните групи из Фейсбук съм чела за нея. Не мога да посоча къде и кога, но в интерес на истината, първо там четох, после прочетох и тук за тази жена.

# 626
  • София
Мисля, че и тук имаше оплаквания точно от тази жена. Нямам фб и подобни, така че няма къде другаде да съм ги чела. Но в коя тема беше Thinking

# 627
  • софия
Това в тази тема
Епично беше в Лили на Витошка. Редовно ставаха грандиозни скандали с жената охрана. Явно са я махнали, че им гонеше клиентите.

# 628
  • София
Отворих google maps и всичките ревюта са за грубия им персонал. Благодаря за мненията и препоръките, няма да спамя повече.

Извадили са 2 нови молива на NYX- топло кафяви - too blessed, приличащ на total baller и no equivalent, който е по- топлата версия на Global Citizen. А тези 2 двойки моливи за мен доста се доближават цветово (не като консистенция) до MAC Cork и MAC Stripdown. И бих заменила Stripdown с тези на NYX спокойно. Cork може би не.

# 629
Аз направо писах за една такава на е-маил на Лили  и в момента тази не работи там,няма я и преместена.

Общи условия

Активация на акаунт