Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 149
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Deutschland
Аз съм в южната част на страната и при нас все още е топло. Повечето, вкл. и аз ходим по къси ръкави все още.
Започне ли застудяване, първо по кожата на ръцете започва една сухота, сърбеж, кървене. Винаги в чантата имам крем за ръце, в джоба на якето също и мажа често, защото ако я оставя суха, кървенето никак не е приятно.

# 691
При мен почти няма зарастване ако ги изпусна. Спасява ме само обилно мазане и ръкавици. Миналата зима беше най-зле. Тази зима ще видим, ама не съм обнадеждена като гледам какво стана при едно леко застудяване.

# 692
# 693
  • София
Май го няма в Лили и ДМ, но пак е дрогериен - препоръчвам този:

# 694
Аз го усетих веднага по лицето и устните, а тук във Варна дори още не е студено.

# 695
  • Melmak
Здравейте!

Имам близка тийнейджърка, която искам да зарадвам с някаква козметика. Момичето е много скромно и нежно, да я питам няма да каже какво иска.

Понеже вече е към края на тийнейджърството, не е малка за гримове, обаче аз не знам какво харесват младите.

Гледам мейк ъп революшън, есенс? Това ли е модерно сред младежите?

Моля, ако имате близки деца, посъветвайте ме.
Мислех за палитра с нежни сенки и някакви глосове за устни. Нещо нежно.

Всякакви съвети са добре дошли.

# 696
Какъв ви е бюджета?
Младите носят хайлайтъри, палитри, бронзанти, контури. Някой хубав bb или сс крем. Или бяла козметика- балсам за почистване на грим, комплект лист маски, серум за коса…. Полезно и неутрално. Ако обича да пие чай, в ДМ имат хубави чайове.

# 697
Не може да се обобщава.
Голямата ми дъщеря като тийнейджърка използваше само спирала, обича силно подчертани, изразителни очи, и nude червила; малката ми дъщеря ненавижда грим (дори не позволява да я целувам, ако съм с ФДТ). Но има съвършена бяла, прозрачна, чиста кожа.
По-добре обърнете внимание какво носи и харесва самото дете, защото в тази крехка възраст е много трудно да му се наложи отвън нещо, което то не би възприело като собствено мнение или решение. Ако смята, че гримът го прави да изглежда вече пораснало момиче: хубава, качествена спирала, хайлайтъри за вечерно излизане и цветни глосове за устни са напълно достатъчни.

# 698
  • Deutschland
Голямата ми дъщеря харесва лист маски, ароматни свещи, обеци, гривни от кристали, парфюми от сорта на Be delicious, тоест по-свежи. Гримове не ползва. Освен това харесва и интересни сапуни, от Франция си е донесла комплекти цветни сапунчета.

# 699
  • Melmak
Тя има много хубава бяла чиста кожа и никога не съм я виждала с фдт или бб крем.

За това мислех нещо от рода на палитра сенки, хайлайтър.

Обаче не знам какви са настроенията на младежите.

За бюджет не написах, защото нямам. И 100 лв ще дам, но не е за парите, искам нещо модерно, хубаво, което да я зарадва.

Аз ползвам много гримове, но съм динозавър и предполагам моите вкусове ще са странни за младите. Примерно аз ползвам спирали на Лореал и Мейбълийн, но това дали е ок за тийн?

Сенки на революшън? Изглеждат много добре, не знам как са като качество.

За хайлайтърите ме спечелихте, ако знаете добри - дайте конкретно предложение.

Момичето не ползва грим, не знам дали въобще ще иска да ги ползва. И да не иска, не е проблем, но ми се ще да пробвам.

Иначе за свещи не се бях сещала.

Благодаря на Гери, Фрау, хелия.

# 700
А ваучер за ДМ, Лили, Дъглас, Боди шоп? Как би го приела?

# 701
  • Melmak

Чудя се. Много ми е трудно. Близко дете е, но не сме общували много и някак искам да направя жест към нея. Не я познавам много, не знам как би го приела. Знам, че като е ваучер може да си избере каквото иска, но някак.. не искам да остава усещането за някаква сума там просто.

# 702

Чудя се. Много ми е трудно. Близко дете е, но не сме общували много и някак искам да направя жест към нея. Не я познавам много, не знам как би го приела. Знам, че като е ваучер може да си избере каквото иска, но някак.. не искам да остава усещането за някаква сума там просто.
Едва ли мисли по този начин, може пък да иска/има нужда от нов парфюм, примерно. Друг вариант е майка й да даде някакви насоки.

# 703
  • Варна
Искам да попитам имате ли отзиви за памперсите на ДМ и Лили?

# 704
  • София
Бих взела бяла козметика, универсални неща. Шийт маски, флорални води, такива неща.
Можеш да я подпиташ за маска за коса, има хубави професионални, знаеш.
Може кристали, коприни, серуми.
Сет на Rituals съм подарявала няколко пъти, много се харесва обикновено.

Иначе, по ДМ, Нотино и т.н. всичко на The Balm е пробвано, разграбено дори. И са хубави, действително.
Гланцовете на Мейбълин коментирахме преди 2-3 страници. Според мен повечето цветове са точно нежни.

Общи условия

Активация на акаунт