Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Включвам се да се оплача. Приложението на ДМ спря да работи за моя телефон. Не работело за iOS 15. Хубаво аз съм с iOS 15.8 и нямам други ъпдейти. 😞

# 211
С кой модел си? 🤔 Аз съм вече с iOS 18... (11-ка)

# 212
Аз се кълна в слънцезащитата на Beauty of Joseon. Използвам трета опаковка, поредна. Обожавам я. На плаж съм с голяма шапка, слънчеви очила и под чадър, та не мисля, че ми е меродавно мнението. Не съм изгаряла с нея никога, кожата ми е гладка, мека и нямам запушени пори, както от Авен.

Купих олиото на Скин 1004 за почистване на грим - хареса ми. Както и фдт на Enough надявам се силно да ми хареса. Напоследък купувам всичко на корейски марки и то от Лили.

# 213
В Дм гледам са заредили така нашумелия фдт на Tirtir та май ще се пробва😁

# 214
На каква цена е в ДМ, в сайта им все още го няма.

# 215
Мисля, че беше около 40лв.

# 216
Момичета, може ли мнение за тези продукти на ритуалс?

В момента съм на едно летище и съвсем случайно реших да проверя как миришат и мноого ми хареса аромата, както и на бялата серия. Чудя се дали да не поръчам.

# 217
  • Някъде там
Да ви се оплача, изпуснах лайфа преди няколко дни и голям яд ме хвана, защото Балеа за коса, Алверде, Алтея и Денктмит са все марки, от които много неща купувам. Ама здраве да е.

Идвам и с нещо ново, което видях и обмислям да купя. ББ крем на Миша, който е със серум, но от описанието ми се струва, че няма да е с покритието на оригиналния им ББ крем.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/missha-krem-bb-serum-21-s-spf50- … 809747957255.html
И аз го заглежда, но не знам как ще се отрази на комбинирана кожа.
Вчера ходих до ДМ да си подновя белия чай на ЕА, с който обирам много комплименти. Реших да си купя и ББ кремчето на Миша, но останах разочарована, че няма мостри и трябва да стрелям на сляпо. Въздържах се от покупката Sad.

# 218
  • Deutschland
Ритуалс са много хубави. При нас в ткмакс са пуснали комплекти от 3 броя продукти на марката за 9.99 €. Дано оцелее някой, докато се прибера.

# 219
Продуктите на Ритуалс са хубави, но доста скъпи. Получих като подарък лосион за тяло, който е в много хубава кутия. Продават се само пълнители, но са 30 лева само пълнителите за размер от 220ml.

Искрица, права си, няма мостри на ББ крема на Миша със серум. Купих 25-ти номер, но не съм го пробвала и не мога да споделя мнение. Утре ще го сложа на ръката и ще снимам как стои.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:19 от Janice_

# 220
Погледнете суочове в интернет. Помня че номерата не отговаряха на тоновете. Тоест с всеки пореден номер, не значи че е по-тъмен като цвят.
Знам че е най-добре на кожа, но щом няма такава опция опитайте с интернет. Също така може да видите дали в Лили няма тестери. Днес на касата дамата преди мен си купи на Миша точно такъв продукт, така че явно ги продават и те, но не знам дали има тестери.

# 221
Продуктите на Ритуалс са хубави, но доста скъпи. Получих като подарък лосион за тяло, който е в много хубава кутия. Продават се само пълнители, но са 30 лева само пълнителите за размер от 220ml.

Искрица, права си, няма мостри на ББ крема на Миша със серум. Купих 25-ти номер, но не съм го пробвала и не мога да споделя мнение. Утре ще го сложа на ръката и ще снимам как стои.

А иначе като аромат трайни ли са ритуалс

# 222
Добро утро,бихте ли ми препоръчали от Дм крем за лице над 35 + за комбинирана кожа,мазна т зона.🙂Нощен ,дневен или комбиниран ден и нощ.Който да не ми държи мазен филм.

# 223
Toffee, имам само лосиона за тяло и една душ пяна. Ароматът не е силен и не е натрапчив, но според мен няма да миришеш като след парфюмен лосион.

# 224
Мишата е разкошна като покритие и изобщо лицето е много красиво с нея - изравнен тен, хидратирана и гладка. Зверски ми запушва порите обаче. 😂

Nelly13, бих препоръчала корейска козметика и един ретинол за зимата вечер - Skincyclipedia е със сквалан и ако не ти е ок да ти е мазно, няма да ти хареса. Revox и inopharm също имат ретинол. За околоочен Ojena червения или жълтия. За дневен - слънцезащита Skin 1004, Beauty of joseon, Yasumi, само крем - Medipeel,  Серуми - Orjena с витамин C, Skin 1004 с центела ампулата, както и серамидите на Holika Holika. Нощен - не мога да препоръчам. Вечер аз мажа масла - Жожоба, Шипка или на Алверде с дива роза.

Някои неща са от Лили, които съм препоръчала.

От масовите марки - Nivea, Loreal, Garnier за съжаление не мога да препоръчам нищо.

П.С сега видях, че питаш само за крем, а пък аз съм изписала целия свят. Извинете ме!

Общи условия

Активация на акаунт