Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 759
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Light of Zartha
Аз от четири години ползвам мишата. Преди две минах на СС на лумене, но в последно време нещо не ми харесва и пак върнах миша. Винаги съм ползвала 23 номер, но аз слагам малко и хубаво размазвам. Вчера обаче взех от новият крем -серум, но взех 21 номер. От една седмица гледам суочове в интернет и този път ми се стори, че трябва да взема 21. Ще пробвам тези дни и ще пиша.

# 226
  • Deutschland
LieToMe, много полезна информация. Аз лично ти благодаря.

# 227
Момичета, ББ кремът (не новият) на Миша този месец е на изгодна цена в Лили:

# 228
  • Сливен
От Нивея бих препоръчала този

39.90лв в ДМ,ползвах го цяло лято но само вечер,че ми идва тежък за през деня.
От Лореал една мацка беше препоръчала този

29.40лв в ДМ.

# 229
Мишата е разкошна като покритие и изобщо лицето е много красиво с нея - изравнен тен, хидратирана и гладка. Зверски ми запушва порите обаче. 😂

Nelly13, бих препоръчала корейска козметика и един ретинол за зимата вечер - Skincyclipedia е със сквалан и ако не ти е ок да ти е мазно, няма да ти хареса. Revox и inopharm също имат ретинол. За околоочен Ojena червения или жълтия. За дневен - слънцезащита Skin 1004, Beauty of joseon, Yasumi, само крем - Medipeel,  Серуми - Orjena с витамин C, Skin 1004 с центела ампулата, както и серамидите на Holika Holika. Нощен - не мога да препоръчам. Вечер аз мажа масла - Жожоба, Шипка или на Алверде с дива роза.

Някои неща са от Лили, които съм препоръчала.

От масовите марки - Nivea, Loreal, Garnier за съжаление не мога да препоръчам нищо.

П.С сега видях, че питаш само за крем, а пък аз съм изписала целия свят. Извинете ме!
О напротив доста изчерпателен отговор и ми.хареса всичко което сте написала като съвет,благодаря много 🤗🍬🌹

# 230
Това за мен е много добра серия на Арома. Дневният крем е изключително лек и с прилична слънцезащита. Каквото и друго да ползвам, винаги имам от него наличен.
https://aroma.bg/produkt/dneven-krem-labora-collagen-recharge-50 … l/?v=461b1990fe86

# 231
  • София
Потвърждавам и аз за тези кремове на Арома, ама, пусто, да вземат малко да поспретнат пластмасовите кутийки - ужасни са! Заради тях спрях да ги купувам. Толкова малко е нужно...

# 232
  • София
Това за мен е много добра серия на Арома. Дневният крем е изключително лек и с прилична слънцезащита. Каквото и друго да ползвам, винаги имам от него наличен.
https://aroma.bg/produkt/dneven-krem-labora-collagen-recharge-50 … l/?v=461b1990fe86

В ДМ или в Лили предлага ли се този крем? Не знаех, че е на Арома. Blush
На Арома отдавна не съм ползвала крем за лице.

# 233
Знаете ли ползвах преди такъв нощен и дневен и останах супер доволна Арома💜незнав доколко вредни съставки има.

# 234
Преди 2 седмици приключих първия си ретинол 0,2 %. и понеже още е топло и ме достраша да рискувам с по-висок процент, купих ето това:

Използвала съм други продукти с ниацинамид и сквалан и като цяло не съм във възторг от тези съставки. Но този серум е много добър, лицето ми е свежо сутринта, без дразнене и сухота. Изобщо не се усеща сквалана като мазен. Може би няма да е много икономичен, защото бързичко привършва.

# 235
Да. Крема на Арома си купувам от ДМ.

# 236
От кои други продукти с ретинол сте доволни. Планирам от есента за пръв път да го включа в рутината си.

# 237
От кои други продукти с ретинол сте доволни. Планирам от есента за пръв път да го включа в рутината си.
Аз имам много малък опит, но 2 поста по-нагоре показах серума на Евелин.

# 238
Тестери на ББ на Миша съм виждала преди във варненския Елитис на Чаталджа, но не съм минавала скоро от там.

# 239
  • Пловдив
Не успях да се добера до четката на Ревлон аз Confused

Общи условия

Активация на акаунт