Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 750
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде там
Не успях да се добера до четката на Ревлон аз Confused
Тази четка я пускат на добри оферти в ЕМАГ. Може да следите за промоции Simple Smile
В момента има добра оферта за нея, споделям линк
https://www.emag.bg/fiksirana-elektricheska-chetka-revlon-one-st … uke/pd/D9WPRHMBM/

# 241
  • Пловдив
Да, ама ми дава такса от 21лв...
Благодаря все пак.

# 242
  • Пловдив
Няма ли останали четки в някой лидълски филиал? Аз си взех от там миналата седмица.
Иначе четката в Емаг изглежда много сладурска с този ментов цвят, също и тюркоазената. В Лидъл бяха класическа версия в черно.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 16:52 от marzeliva

# 243
  • Light of Zartha
МП ми купи тази ня ревлон - супер е! Има един телефон на Лидл, където дават информация в кой магазин имат бройки. Нарочно говоря така, защото аз не съм звъняла, но колеги често. Трябва да го има някъде или аз ще питам

# 244
В Лили има 20% отстъпка на продуктите за лице с код FACE20.

# 245
Вчера в Лидл Бургас до автогара Запад имаше четка Ревлон

# 246
  • Пловдив
В Пловдив съм...и по тел.дават инфо само за текущи промоции. Звънях. За минали няма кой да каже.
Сори за спама.

# 247
  • Варна
С какво тази четка на Ревлон е уникала та се издирва под дърво и камък? Какво прави? Оформя, къдри или?

# 248
Имам едно питане за магазините Лили/няма да споменавам точно къде и кой филиал/, но аз лично пазарувам рядко/ДМ ми е по-близо/, но мята тийнка е почитател. Главно пазарува от магазина в мола, но тъй като отвориха нов по-близо, днес  реши сама да си пазари/първият път там бяхме двете да пазарим - проблем нямаше/, та... отворила тестер на някакъв гланц и продавачката и казала да го затваря, защото тестерите не се ОТВАРЯЛИ/ съответно затворила и си излязла от там, въпреки желанието да си харчи парички/. И хем ми е смешно, хем не ми е, защото ме пита: Нали тестерите са за това, аз как да си избера. Та, каква им е политиката на тези магазини, че ми стана чудно още повече, че в другия  в мола  по нейните думи не е така?                                                              
  П.С. Няколко часа преди дъщеря ми пазарих от там,  и по същия начин продавачката се скара да затварят и оставят "нещо си" на две момичета видимо малко по-големи от моята тийнка.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 09:17 от a.vasileva

# 249
Да тестерите са за това особенно ако пише на продукта тестер ..но аз съм с едно наум за тях имайки в предвид колко народ ги пипа ..аз забелязвам една тенденция в хипермаркетите редовно се пръска с дезодорант без да е тестер ..и то стабилно ..след това се купува друг с който не е пръскано ...

# 250
  • София
Тестерите са, за да се тества продукта
Пишете във формата за контакт с Дрогерия Лили. Може и на месинджъра във ФБ да им пишете. Дано да има резултат.
Преди години им писах, нямаше никакъв резултат.

# 251
Кажете кой е магазинът- аз лично не бих искала да си развалям кефа, ако вляза случайно. Онзи ден излязох от магазина на Пиротска в София омазана до лактите в суочове на гримове, а купих прах за пране и тампони. Не мисля, че на някого направи впечатление.
За мен магазин, в който не стъпвам е този на Сердика откъм Княз Борис- точно заради подобни глупости.

# 252
Не е в София, ако това е успокоение. Ще си отидем там двете в такъв случай отново, да видим как е положението след като съм там.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 09:16 от a.vasileva

# 253
  • Deutschland
Пишете имейл на централата на Лили в Сърбия. Това е нечувано, да не може да отвориш тестер. За какво са сложени? За украса?

# 254
Да, тестерите са за проба, но все по- често виждам тинейджърки, които буквално се гримират и парфюмират, та може да и е писнало на продавачката. Вчера в Лили една обиколи всички рафтове, говорейки по телефона с приятелка. Четеше и всеки продукт за какво точно е. Еми, не е ок целият магазин да слушаме глупостите им. Предполагам накрая нищо не е купила, но си убиваше времето вътре

Общи условия

Активация на акаунт