Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 750
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
И аз съм ставала свидетел на това как жена (изобщо не беше в тийн възраст) си направи грима, парфюмира се, не купи нищо и си излезе. Беше обаче в ДМ преди години.

# 256
Сигурна ли е,че е било тестер?В повечето случай гледам,че се посяга за проба  към продукта,не към тестера,който е сложен отстрани.Отворен продукт,в който е влязъл въздух или е ползван,никой не иска да купи.Затова и правят забележка.

# 257
  • Deutschland
Това се случва и извън България. Ставала съм свидетел, затова купувам винаги с едно на ум.

# 258
Така е, Фрау, аз също. Винаги гледам да има фолио или друго, което да показва, че продуктът не е пробван/отварян.

# 259
Да, тестер е било. По предният ден когато бяхме двете накупихме доста неща/малко по-скъпи/, които й бях обещала, и на себе си в това число🤫. Тогава пробва на ръката си няколко гланца тестери, но не беше сигурна кой да вземе, а бързаше за кино. Съответно и казах да си дойде на спокойствие. То като се замисля наистина по-големият проблем е отварянето на продукти, които не са тестери. Макар че от ДМ успях да си купя опакован продукт, но счупен без да му личи външно. И аз съм срещала възрастни хора, но в Била да се пръскат с дезодоранти. Това е много неприятно.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:57 от a.vasileva

# 260
Наскоро бях в Лили в един мол и касиерката, която ми маркираше продуктите, непрекъснато спираше да се занимава с мен и ходеше да подвиква на група 11-12 годишни момичета да не пипат някакви неща. Възможно е да държат изкъсо служителите, едва ли на жената ѝ се викаше за спорта.
Извън моловете е по-спокойно, няма такива тълпи ранни тийнове. Но не е само в България така.

# 261
Аз работя по веригите ..на какви семейни скандали ставам свидетелка не е истина просто ..

# 262
Момичета, много съм доволна от тази серия, купих си я на пролет но чак сега и дойде редът ( има и балсам, маска и арганово масло) от ДМ другаде не съм ги виждала

# 263
Krilata, олиото на Хаск е много хвалено, но за продуктите не бях чувала отзиви, а ги заглеждам няколко пъти вече и в ДМ, и в Нотино.

# 264
На мен шампоанът на HASK от кератиновата серия доста ми допадна, мисля да взема и балсама.

# 265
А някой пробваш ли е тази серия .. търся безсулфстен шп 😇
https://www.dm.de/no-planet-b-shampoo-intense-repair-p4066447641172.html

# 266
  • Някъде там
А някой пробваш ли е тази серия .. търся безсулфстен шп 😇
https://www.dm.de/no-planet-b-shampoo-intense-repair-p4066447641172.html
За първи път виждам тази марка, никога до сега не съм я засичала в магазините на ДМ. Видях, че се предлагат в онлайн магазина на немския ДМ.
Днес ще ходя до Лили, сега видях, че са намалени FAT OIL SLICK CLICK, които аз много харесвам Simple Smile

# 267
  • Deutschland
В ДМ, в който ходя в Германия си залежават по щандовете тези Планет.

Снощи пробвах розов шампоан Елидор, никак не е лош. Взех и някаква маска Алтея или подобно име, италианска и при отваряне на кутията, половината се изсипа на плочките в банята. Рядка консистенция, чиста вода направо. Ефект 0.

# 268
  • Light of Zartha
Здравейте! Както обещах пиша с отзив за новият крем на Миша (серумния). Както казах, този път го взех в цвят 21, не обичайният 23, който купувам (червеният) Миша. Две години ползвам почти през цялото време СС на лумене в цвят fair. Цветът е прекрасен и ми пасва идеално. Сутрин тъкмо нанесен, кожата е като от списание. Да,но след само няколко часа лъсвам брутално (нищо не помага, нито пудра, нито база) и в края на деня приличам на зле гримиран портокал. Кожата ми е доста мазна. С мишата (червеният) нямам този проблем, но го чувствам като блажна боя и лятото няма шанс да го сложа, само зимата. От една седмица ползвам серумния - лъсвам значително по-малко, не усещам тежест по лицето и в края на деня изглежда доста добре. 21 е доста бял, но аз в момента имам доста тен. Аз работя навън и в жеги се представя добре.

# 269
Може ли линк или снимка?

Общи условия

Активация на акаунт