Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
# 271
И аз го купих същата работа е и при мен серума на Миша.

# 272
Благодаря за споделените мнения за серума Миша, моят е номер 25, още не съм го тествала, много е топло и в такива случаи слагам само слънцезащита.

# 273
Здравейте, момичета. Бихте ли ми препоръчали някакъв спрей за лесно разресване на косата на 3 годишна госпожица?

# 274
Наталка, този спрей е много хубав, става за деца и за големи жени, много добре разресва косата:

# 275
  • Deutschland
Балеа имат детски спрейове и са много хубави. На малката ми дъщеря косата е много къдрава и само с такъв спрей я реша.

# 276
И аз много харесвам спрея на Бочко, вече втора опаковка взимам. Дъщеря ми е много къдрава и само с този спрей я разресвам, не оставя лепкава косата, докато този на Балеа изобщо не ми хареса - утежнява косата й и я прави на клечки.

# 277
Благодаря момичета. Ще ги пробваме и двете марки.

# 278
Мацки, взех си това нещо https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-elseve-hyaluron-plum … kosa-200ml-538413
като хич не знам как точно да го ползвам, дали ще е  подходящо за мен и какви са отзивите за този продукт. Та нещо да ми кажете, малко след дъжд качулка, ама сефте така купувам. Grin

# 279
  • Deutschland
Не съм ползвала точно това, но всички останали продукти от серията са ми любими.

1. Нанесете на мокра коса, след измиване с шампоан.
2. Масажирайте 8 секунди.
3. Изплакнете. Използвайте балсам, ако е необходимо. Активирането на продукта може да причини леко затопляне. 1 доза: 20мл за тънка и средно гъста коса.

Значи като 7 секундните води на Глис. С черната тяхна, косата става коприна. Поне моята руса, гъста и непокорна коса.

# 280
Мерси, Фрау, това го прочетох, но друго си е от опит да каже някой. Simple Smile Така ще го пробвам и ще кажа после как е.

# 281
Фрау С коя точно вода си ползвала, има две за суха коса и за суха без блясък

# 282
  • Deutschland
Фрау С коя точно вода си ползвала, има две за суха коса и за суха без блясък

Ползвала съм жълта, която омазнява много. Синя, която не върши нищо и тази черна, която е топ за руса и суха коса

# 283

Някой ползвал ли е тези кърпи и кремът за очи?

# 284
Фрау С Благодаря, да споделя мнение за шампоан и балсам на Билка с лавандула, очарована съм от тях, сега съм с HASK както споменах предната страница, и от тях съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт