Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 849
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
@Mavina
Кремът за очи не е нищо особено. Приятен е като консистенция, хубаво повиваше, но някакви конкретни ползи от него не видях.

# 286
Мавина, моят съвет е да купиш такива кърпи от ЛИДЛ, защото са много по-изгодни. Вкъщи сме с дървен под, понякога минавам с кърпичките от Лидл, които са за мебели. Имат също за кухня и за баня, но са по 50-60 броя, не 15 за същите пари като тези в ДМ.

# 287
Благодаря ви ,момичета! 🌹
При липса на околоочният ,който използвам на Garnier vit C ,купих този на Балеа. Ще си го изразходя като му дойде редът. Дано поне премахва торбичките ,това ми е проблема.

Кърпите вече ги купих ,защото на нашият Лидл нямаше от кърпите ,който имат. И аз се зареждам редовно с тях ,но сега имаше само универсални и взех един пакет.

# 288
Освен черната маска, която Фрау е препоръчала, препоръчвам и жълтата, останах много доволна.

# 289
# 290
  • Пловдив
Много е хубав и за мен е наистина траен, много прилича на ББ крема на миша. Опаковката е огромна и цената смешна, аз го купих даже на някакво намаление. Кожата ми е комбинирана.

# 291
А с цвета как се ориентирахте ?

# 292
За цвета на Миша ли?

# 293
  • Някъде там
Мокри кърпи от ДМ, които са за почистване, взимам редовно и лично на мен ми допадат повече от Лидълските.
Да попитам, тази ли маска за коса на Лореал хвалихте в темата?

# 294
Всички продукти от тази серия на Елсев са страшно хвалени в интернет.

# 295
  • 🌊
А с цвета как се ориентирахте ?
Най-лесното е да се отиде директно в магазина, да се пробва, човек да се поразходи и да се види.
Аз съм с Миша 21. За съжаление го нямаше изложен в Лили и трябваше да карам насляпо. Реално намерих сравнение на мой предишен ФДТ и въпросния и си казах "Рискуваме", за щастие ми пасва ми перфектно на кожата.

# 296
Мокри кърпи от ДМ, които са за почистване, взимам редовно и лично на мен ми допадат повече от Лидълските.
Да попитам, тази ли маска за коса на Лореал хвалихте в темата?

Да, тази е най най в момента. Използвала съм почти всичко на Елсев в последните 20 години. Препоръчвам и серията с кокос, с масла и тази с хиалурон. Другите серии ги развалиха. Не съм опитала само бонд серията и тази с гликолова киселина.

# 297
Не питам за миша ,а за този който препоръча момичето по горе ..виждам че е един номер и няма избор от към цветове за това питам как е нацелила цвета си ..
Много е хубав и за мен е наистина траен, много прилича на ББ крема на миша. Опаковката е огромна и цената смешна, аз го купих даже на някакво намаление. Кожата ми е комбинирана.

# 298
  • Сред лисици
Според мен маската е по-концентриран продукт от балсама за коса и подхранва повече. Както серумът е с малки молекули и прониква по-дълбоко в кожата, и е по-силен като действие от крема.

Мисля, че еднократни маски има на Балеа, Балеа профи, Глис и Алверде. Може да пробваш от тях.

# 299
  • Deutschland
Снимах ви новите опаковки на pnp кремовете. 4 лева и нещо са.

Общи условия

Активация на акаунт