Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 862
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Тези помпи са мн. удобни.

# 301
  • България
Не питам за миша ,а за този който препоръча момичето по горе ..виждам че е един номер и няма избор от към цветове за това питам как е нацелила цвета си ..
Много е хубав и за мен е наистина траен, много прилича на ББ крема на миша. Опаковката е огромна и цената смешна, аз го купих даже на някакво намаление. Кожата ми е комбинирана.

Изглежда имат нюанси - https://shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=ENOUGH+Pre … D1%82%D0%B5%D0%BD+

# 302
Да!Благодаря ! Уж гледах ...

# 303
  • Пловдив
Някой да препоръча крем с Бачикуол?

# 304
Бакучиол по-често се влага в серуми. Има тук-таме и в кремове, но те не са дрогерийни.
От серуми съм доволна от тези
https://simplybeauty.bg/product/styagasht-serum-za-lice-s-bakuch … ing-ampoule-serum
https://remedium.bg/nivea-visage-cellular-expert-lift-serum-30ml-076821/p

# 305
Снимах ви новите опаковки на pnp кремовете. 4 лева и нещо са.

В кой магазин го предлагат?
Скоро изхабих цяло шише 200 мл. с такъв крем на PNP и съм много доволна. Вечер преди лягане си мажа редовно ръцете и сутрин са мекички и гладки.

# 306
Този препоръчвам аз.Правят го в аптека в Шумен.На същата фирма,ползвам дермабиотика,той също е с хубав състав.

# 307
Този е много добър:
https://soapfactory.bg/product/bakuchiol-lift-regeneration-power/
Бях получила като подарък мостра 25 мл при поръчка от Лили. Обмислям покупка на пълноразмерен продукт.

# 308
  • София
Тази серия е с бакучиол, но още не съм я пробвала.  Напоследък откривам чудесни за моята кожа продукти на Нивея.

# 309
  • Пловдив
Не питам за миша ,а за този който препоръча момичето по горе ..виждам че е един номер и няма избор от към цветове за това питам как е нацелила цвета си ..
Много е хубав и за мен е наистина траен, много прилича на ББ крема на миша. Опаковката е огромна и цената смешна, аз го купих даже на някакво намаление. Кожата ми е комбинирана.
За съжаление в Лили нямаше тестери та набързо отворих Гугъл и гледах за суотчове, от миша ползвам 21, от този взех 13, за мен са еднакви. Tir tir например взех 17 и ми е една идея по-светъл отколкото трябва.

# 310
Аз също съм с този фдт на Enough. Много ми се искаше и другите два вида да пробвам, най-вече този хиалуроновия. Фдт е с много добро покритие, изглажда кожата, не се впива във фините линии и някакви други несъвършенства, ако имам. Прави ми лицето чисто, сияйно, гладко, слива се толкова добре с кожата. Сутрин се гримирам в 7:00 до към 20:00 изглежда така, все едно съм го сложила тъкмо. Наскоро ме валя голям дъжд, нямах чадър 😂 и беше непокътнат, за разлика от спиралата ми. Съчетава се чудесно с кремове и серуми (разбира се, този, с които съм го пробвала). За цената си е най-доброто в дрогерията, което съм ползвала. Проблемът с повечето дрогерийни, който аз имам е, на първо място, впива се в порите, изсъхва след нанасяне и изглеждам като стафида, впива се около очите в линийките, бели се около носа и устата, стои като пласт над кожата и “размества” през деня, “изчезва” след няколко часа или става на петна, или оксидира. С този - нямам такива проблеми. Силно се моля, да не пъпчасвам от него в дългосрочен план, тъй като с Миша проблемът ми е само този. За двете седмици, в които го използвам давам този отзив, ще видим по нататък. Цветът е 13. От всичко взимам най-светлия цвят, много съм бяла, докарвам го от бронзант после. 😂

Имам нормално кожа, не е суха, не е мазна. Ако съм без грим и крем след 3-4 часа се омазнява леко. Зимата, клони към суха, но още миналата седмица започнах да се мажа вечер с масла, че да избегна сухотата, като хване студа. 😂

П.С. Знаете, ме съм подробна и многословна, извинете, ако съм досадила на някого с дългия пост. Simple Smile

# 311
Напротив, подробните описания са полезни!
Поръчх си 23, аз съм светла, но не съм бяла. На TirTir също взех 23N и ми е отличен цвета. Дано този 23 не е тъмен, но от суочовете из нета прецених, че това ще е моят номер, да видим.
Да кажа за онова 8 секундното нещо на Elseve в лилавата опаковка - особено е като се нанесе, става лигаво едно такова, затопля се, не мирише добре, сигурно не го държах 8 секунди, а 28 докато го разнеса навсякъде по косата, но ми харесва ефекта от него.
И да похваля още един гланц, защото се отворих на такива напоследък, а и след микропигментация на устните, която изравни цвета, е достатъчно да сложа само гланац с лек цвят. Обаче пък МП леко изсушава и докато се възстановят устните трябва постоянно мазане. Та ето този е разкошен. Важно ми е гланцовете, които ползвам, да хидратират. Защото има такива, дето стоят само мазно на повърхността, а като ги изтриеш, кожата под тях суха.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-glants-za-ob … 600531609771.html

# 312
  • Light of Zartha
Дами, случайно някой да има впечатления от червилата на катрис и по-специално scandalous matte? Харесала съм 030, но изгледах един милион видеа и харесах и 010. Че ще пробвам цвета е ясно, но като комфорт на устните и издържливост, определено ще ми е полезно ако има мнения. Хич не ми се иска да е поредното червило, което не ми е харесало.

# 313
Аз не обичам матови червила, но тази серия на Catrice и бляскавите в подобна гилза, са изключително комфортни за носене. Плътни, меки, покривни са. За издръжливи, не знам, защото на мен всички червила са ми издръжливи. Щом имам гланц на устните от сутринта в 6 сложен, след кафе и похапване, смятай.
Ползвам и в момента това https://www.notino.bg/catrice/shine-bomb-lipstick-khidratirassh-glanc-za-ustni/ 040

# 314
Имам няколко червила на Катрис, много съм доволна. За матови съм най-доволна от Ревлон.

Общи условия

Активация на акаунт