Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 64 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Аз наскоро си купих от тази серия 060. Това ми е първото матово червило, нямам база за сравнение, но ми харесва. Не ми изсушава устните, нещо от което се притеснявах, комфортно е за носене. Много покривно, с едно минаване цветът е наситен. Аз подновявам след хапване, но не е напълно "изядено".

# 316
Идвам с мнение за новият ББ крем на Миша със серум, вчера го тествах. Цял ден не мръдна, а беше горещо. Прави филм върху кожата, който е деликатен и не е като ефекта маска, който има фон дьо тенът. Кожата е свежа и не мога да коментирам за подхранена, за момента съм много доволна. За мен Миша е много по-добър от Лумене.
Относно цветовете - според мен цветът е от тези, които се адаптират към кожата. Трите цвята са с различен подтон - жълт, сив и още един. Имам обикновения ББ на Миша в цвят 23 и 25, от този със серум купих 25, защото съм с тен.
Препоръчвам ББ крема със серум, видях състава и слънцезащитата в него е минерална, ако за някоя от вас има значение.

# 317
Силно матиращ ли е?

# 318
# 319
Хич не се ориентирах с Мишата, уж ги пробвах в Лили, така и не разбрах кой номер е с топъл подтон.
Искам да пробвам този на Enough, ориентирах се към 13, а обичайно най-добре ми пасва Буржоа Хелти микс 51 Vanilla.
Като цяло много трудно попадам на светли с топъл подтон. Така си трупам вкъщи Grinning

# 320
Лили обаче мн некоректни пише че кода за намаление важи до 07.09 ..към 16ч вече не важеше не е ли редно да е поне до 00 ч на обявената дата ...

# 321
Аз от Лумени съм много по-доволна, отколкото от Миша.

# 322
  • Light of Zartha
И аз, но основно от цвета. Да дам още един отчет - новата миша не е за суха кожа според мен. В момента сме на планина и малко изсушаве кожата и подчертава сухи участъци. Хубава хидратация ѝ трябва преди слагане. Аз не го практикувам, защото имам чувството че кожата ми става два пъти по-мазна, но явно ще трябва.
Също така благодаря за отзивите за червилата. ❤

# 323
Scarllett, ето цвят 040 Secret Crush от серията Shine bomb на Catrice. Цветът е просто по-наситеният естествен цвят на устните.
Скрит текст:

# 324
  • София
Бакучиол по-често се влага в серуми. Има тук-таме и в кремове, но те не са дрогерийни.
От серуми съм доволна от тези
https://simplybeauty.bg/product/styagasht-serum-za-lice-s-bakuch … ing-ampoule-serum

Този серум ползвам и съм много доволна!

# 325
Може ли някой да даде отзиви за този околоочен крем?
https://shop.lillydrogerie.bg/orjena-power-collagen-okoloochen-krem-30ml-541541

# 326
Хубав околоочен крем, измазах си цялата туба. Чака в резерв още една.

# 327
Момичета, виждали ли сте някъде този лосион, много ми го похвалиха като аромат

# 328
  • Deutschland
Да напиша няколко думи за един крем, който поне за мен е нов. Не съм виждала такъв до момента. Кремът е по-скоро желе, не лепне, не утежнява и има моментален изглаждащ ефект. Не мога да кажа харесва ли ми, защото обичам богати, гъсти кремове като тези на Биотен.

# 329
  • Варна
В Lilly са заредили известната SCRUB DADDY/MOMMY гъба.

Общи условия

Активация на акаунт