Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
LENOR Омекотител на гранули
Начин на приложение : 1. Напълнете дозатора до маркитовката (47мл)
2. Сложете кристалите в барабана при прането или заедно с праха в отделението за прах .

# 526
Мисля че слагам много. Ще пробвам с по-малко да видим.

# 527
Лили, напълва се капачката до обозначената линия и се изсипват директно в барабана под дрехите.

# 528
Аз взех едни като насипни пакетчета. Нямам капачка и слагам на око. Затова явно нещо не уцелавам.

# 529
Относно скрабовете за лице, козметичката ми обърна внимание, че при наличие на папиломи, се разнасят и се увеличават, съответно не е препоръчително. Не важи за химичните тип плодово киселини, само за тези с частичките.

# 530
В дозатора се слага течен омекотител, а в барабана гранулите ..те не са омекотител, а парфюм  ..

# 531
Аз използвах гранулите много дълго време. Доволна бях откъм аромат наистина, заедно с омекотител. От юли насам не ползвам нито омекотител, нито гранулите на масови марки. Търсих разни био,натурални и т.н. Сега ползвам Амалина. Няма да лъжа, няма нищо общо.

Стимулантът може и аз да го купя, ползвала съм го преди сто години. На Ривана или на Икаров е по-добър.

За корейските - само това и декоративната козметика не успявам да заменя с био, натурална и т.н. марки. В Лили отново има много добри намаления. Слънцезащитата на BEAUTY OF JOSEON RICE + и серума с жен-шен са много добри. FARMSTAY BLACK SNAIL & PEPTIDE9 PERFECT AMPOULE - страхотен продукт, аз съм го ползвала преди, само вечер. FARMSTAY CERAMIDE EVERY NIGHT SLEEPING PACK - разкошна маска за зимните периоди. Подарявала съм много на приятелки, всички доволни. Медипийл черните пачове - любими пачове, има осезем ефект, ако се ползват редовно. Наистина озаряват зоната около очите и са много приятни. Материалът, от който са изработени също е доста приятен. FARMSTAY BAKING POWDER HYALURONIC ACID PORE SCRUB SET - страхотен пилинг. Опаковани са индивидуални дозички, доста е силен, аз го ползвам на две седмици, но котвата ми после е гладка, мека и като стъкло. Наистина ефективен, но доста агресивен. DR.TISHA AC7 - това нещо винаги поддържам. Изсушава някоя и друга пъпка, която имам доста успешно и бързо. На Оржена двата околоочни - абсолютни фаворити, особено витамин Ц. Не раздразва, хидратира, озарява.  И доста неща, които са само онлайн за съжаление, аз винаги искам първо да го видя на живо. Joy

Отново дълъг пост, но съм си такава. Joy

# 532
  • Deutschland
Някой от нещата, които взех снощи. Останалите са още душ гелчета на Балеа от новите, за съжаление единия е много химичен. Дезодорантът ми напомня на някакъв от време оно, който съм ползвала, но не се сещам кой. Исках пак да го тествам снощи, но като се прибрах, вдигнах температура, започна да ме боли всичко и не ми беше до аромати. Другият, уж имитация на Лост чери беше изчерпан 😂

# 533
Фрау, отидох да оплакна очите в сайта на немския ДМ, видях дезодоранта, за който си писала, ще си взема ако попадна на него в България.

# 534
  • София
Кремовете на Оржена ги има в Дъглас (Парадайс) с тестери. Аз вече пробвах жълтия на ръката. Мазнее ми леко

# 535
Кремовете на Оржена ги има в Дъглас (Парадайс) с тестери. Аз вече пробвах жълтия на ръката. Мазнее ми леко
Аз си взех преди месец червения за очи от Дъглас.Не съм го ползвала понеже имам други взети преди него и нямам отзив.Беше на много по добра цена от Лили.

# 536
  • София
16 са в Дъглас. Бяха намалени до вчера на 14...само онлайн. Та поръчах от Лили (на 13).
Дразня се просто, когато намаленията са само онлайн.

# 537
  • Deutschland
Отидох уж за тетрадки. Не съм снимала хидратиращата маска Джон Фрида. Взех я защото беше намалена на 3 €

# 538
Днес в dm в Paradise видях, че са заредили аромати на AVON Simple Smile Имаше 3-4 дамски аромата, друго от техния асортимент не видях. Имаше и зареден коледен щанд на dmBio.

# 539
Коледен щанд има и Мол София. Взех си кашу в солен карамел.

И аз пазарувх някакви неща.

Запасявам се с гела за бръснене, че сигурно скоро ще изчезне. Олиото за устни на essence ми е най най-любимото от всички.

Общи условия

Активация на акаунт