Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 753
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Гледам талоните за намаление на Лореал ревиталифт в дм и мисля да използвам. От какво сте доволни?

Аз съм доволна от нощния крем. Ползвам го зимата, когато ползвам ретинол и кожата ми е по-суха.
На 40+ съм и когато ползвам крема, кожата ми става някак по-плътна и изпъната.
За по-млада и мазна кожа мисля, че може да дойде тежък.

# 511
В софарма има мисля още намаление на Икаров. И аз го поръчах този стимулант. Поръчах и бадемово масло за краищата.
Един път в седмицата стоя по няколко часа с масла по дължините. Сега изхабих арганово масло и масло от авокадо пак на Икаров. Мисля, че имат благоприятен ефект върху косата ми.

# 512
  • Light of Zartha
Ей прочетохте ми мислите за стимуланта! От няколко дни му се каня. Последно ползвах маслото за коса на ривана и имаше ефект. Тя моята расте уж бързо и не ми е цел, но беше станала мека и жива. Иначе си е малко по-суха и изтощена от боята.

# 513

Аз съм с този и съм очарована ..смятам да взема и нощния ..

# 514
Vital Augencreme alverde NATURKOSMETIK
Много приятен крем. Не е прекалено мазен, нито прекалено лек.Перфектен като усещане за околоочната ми зона. Без мирис и не дразни очите ми. Чудесен за цената си.
Скрит текст:

# 515
Стимуланта на Икаров поръчах с безплатна доставка от ДМ вчера, днес ще е при мен. Утре преди измиване на косата ще го ползвам, целта ми е да спре косопада.

# 516
  • Варна
Гледам талоните за намаление на Лореал ревиталифт в дм и мисля да използвам. От какво сте доволни?

Взех си този пилинг, но съм го ползвала 2-3 пъти и още не мога да преценя какво точно ще ми подобри 😁 Иначе четох добри отзиви в руските форуми.
Консистенцията е все едно си слагам лепило на лицето 😆, накрая се иска измиване с доста вода, и има лек охлаждащ ефект.

# 517

Взех си този пилинг, но съм го ползвала 2-3 пъти и още не мога да преценя какво точно ще ми подобри 😁 Иначе четох добри отзиви в руските форуми.
Консистенцията е все едно си слагам лепило на лицето 😆, накрая се иска измиване с доста вода, и има лек охлаждащ ефект.

По принцип съм голяма фенка на серията. Винаги съм казвала, че Revitalift laser е единствения антиейдж дрогериен крем с реален ефект. На мен ми се отразява много добре, но с тази мания по активни съставки, които изискват слънцезащита, просто не знам къде да го включа отново. Иначе съм пробвала и гела, серума, околоочния. Всички дадоха добър резултат. Конкретно показания гел започнах 1-2 пъти седмично, но за да видите ефект трябва да се ползва всеки ден или през ден.

# 518
  • Варна
Страх ме е сякаш да го ползвам всеки ден да не си наруша кожната бариера. Другата седмица съм на козметик, ако не забравя ще я попитам.

# 519
  • Асеновград
Попринцип не е препоръчително да се използва физичен ексолиант ежедневно, каквато и да ви е кожата. А този е едновременно и физичен и химичен ексфолиант.😁

# 520
  • София
Вчера взех новия крем на Revitalift с витамин C. Днес го пробвах и много ми хареса, консистенцията е много приятна, лека и немазна. Хидратира много добре и изравнява тена на лицето.
https://shop.lillydrogerie.bg/krem-s-vitamin-s-50-ml-544356

# 521
Препоръчайте продукт за лицето с озаряващ ефект ✨ , че сега като се застуди времето направо имам чувството че придобивам сив оттенък 😅

# 522
Кремът, който е коментиран отгоре би трябвало да помага при този проблем, защото Ви трябват ексфолиране и антиоксиданти.

# 523
  • София
Кремът, който препоръчах, прави тена на кожата много по-свеж, изравнен и озарява. Мисля че, ще отговори на очакванията ти.

# 524
Момичета, извинявайте, търся съвет. Как се ползват омекотителите на гранули? Нещо май не мога да схвана... Ако може от опит да споделите. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт