Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 726
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, малко страничен въпрос, но някой купувал ли е шнолите, които уж предпазват от въшки? Преди известно време ги видях в ДМ, но се чудя има ли смисъл да дам 15 лв.

# 496
  • София
Благодаря за препоръката, не знам дали серум може да скрие капиляри. Те не са спукани, просто кожата е тънка. На определено осветление си виждам и вените около ключицата.

Ще взема жълтия, щом е по- богат. Подозирам, че е заради пчелния восък.

# 497
  • Deutschland
Купих си желатин и нов шампоан. После като си почина малко, ще смеся. Донесоха ми и дезодоранта Warm wishes на Балеа, в началото горчива череша точно като Лост чери на кожата ми. За трайност не знам, съмнявам се да е както пишат 5 часа.
Това е новият шампоан, в него ще разтворя пакет желатин и ще видим какво ще се получи.

# 498
А желатинът за какво, за ламиниране?

# 499
  • Пловдив
Какъв желатин и колко голямо пакетче? Simple Smile

# 500
  • Deutschland
На предната страница Karzz в скрит текст е качила скрийншотове как стават нещата. Аз купих желатин на прах. Ще снимам пакетчетата.

# 501
  • Бургас
Нормална малка опаковка желатин на прах.
Прави косата лъскава,по-бавно се омазнява,по обемна.

# 502
Желатинът не беше ли чаена лъжичка на опаковка шампоан?
Цялото пакетче ми се струва много.

# 503
  • софия
Аз уж четох скрития текст и останах с впечатление, че се слага в балсама за маска.

# 504
  • Бургас
Аз разтварям едно пакетче желатин и го слагам в цял шампоан. Разклащам добре, преди всяка употреба. Използвам го веднъж на 1-2 седмици. Не се мия с него редовно.

# 505
Гледам талоните за намаление на Лореал ревиталифт в дм и мисля да използвам. От какво сте доволни?

# 506
# 507
Препоръчайте крем за лице за смесена кожа.
Някой има ли отзив за този?

# 508
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от стимуланта за растеж на косата на Икаров?

# 509
  • sofia
Да❤️ над 10 год го ползвам- страхотен!!! Мазен и мирише странно ,но е неповторим!!

Общи условия

Активация на акаунт