Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 721
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Аз вече съм на години, в които околоочната зона е видимо зле... Кремът не го втривам докрай. Слагам обилно количество, разнасям около очите и основно под тях оставям дебел слой да си попива. Има ефект! Имам за още 2 мазания от червения, но от любопитство довечера ще мажа жълтия. Серума с вит.С на Гарние много ми харесва като допълнение към неща с вит.С, които ползвам в момента.
Купих си много готино балсамче, то си е червило, мен ако питат, от Лили, че минах за течен сапун и препарат за под, не може нищо да не взема за мен. Май е подобно на онова, което беше с картонена гилза, но е на половината като количество и два пъти по-скъпо, естествено. Laughing
https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-care-in-colours-balsam-za-ustni-020-544424

Забравих да ви кажа, че при последната ми поръчка за взимане от магазин, бяха ми сложили ползван гланц (във формата на червило, затова му личеше доста) и писах на имейла на ДМ, възстановиха ми сумата - 10 лв. Също така им написах да обяснят на служителките си, да не слагат ползвани продукти на клиентите при поръчка. Очевидно беше! Гланцът е в прозрачна гилза, която беше и пукната отгоре на всичкото. Хвърлих го.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:57 от DiaMia

# 481
Епично беше в Лили на Витошка. Редовно ставаха грандиозни скандали с жената охрана. Явно са я махнали, че им гонеше клиентите.
Моля, сложете снимка на крема, от който сте доволни. Хем се заричам, че повече околоочен няма да купя и пак се изкушавам

# 482
# 483
  • София
Аз съм доволна и от този.

# 484
Аз не видях специална разлика, честно казано, просто по- подхранена и сочна кожа (ползвах на цяло лице и под очи). Хареса ми. Съставът хич не е лош, хидролизираният колаген е сравнително напред. За този с витамин С гледам, че е почти идентичен, но има повече диметикон.

Моите "кръгове" са нелечими, защото са реално капиляри под тънка кожа. Та не мога да дам отзвив, съжалявам.
Мен по скоро ме интересува дали помага при подпухналост. Черните кръгове не са ми толкова голям проблем ,защото са от недоспиване и преумора и там трябва здрав сън.

# 485
Много съм доволна, пуснах поръчка днес в 2 на обяд, утре ще е при мен с безплатната доставка.

Не е по тема козметика, но имам котки и преди няколко месеца реших да пробвам от храните в ДМ - много съм доволна!

# 486
На мен от червения крем на Оржена през лятото ми ставаха под очите едни топченца,като мастни образувания под кожата. И се напипват,като прокарам ръка под очите. Всъщност не знам,дали е от крема или топлото,а росто да е съвпадение с полването на крема..... Спрях го,сега ги няма изобщо,ама съм на 8 градуса...

# 487
  • София
Милиуми. Образуват се при прекалено мазен крем. На мен ми се появи такова от черния на Бентон, както и едно време, когато имах неблагоразумието да си слагам направо авокадово масло, защото отговаря на хартия на нуждите на околоочната зона.

# 488
  • Пловдив
ДМ кога пуслат коледните календари? Дали има само с бяла козметика?
Налични са вече:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=%D0%B0%D0%B4%D0%B2% … viderType=product

# 489
  • Бургас
Аз ще търся с чайовете! Миналата година бях взела за подарък и много се харесаха.

Шампоан,балсам и маска имаше с ванилия преди време. Но май беше комбинация с кокос 🤔
Все забравям да потърся шампоана, че него съм си го правила с желатин и бях доволна.

Тези околоочни ме заинтересуваха,че и аз съм с тъмни кръгове и торбички под очите. 🤔

# 490
Как правиш шампоан с желатин?И каква е целта?

# 491
  • Бургас
Тук в тази тема,последните страници има писано. Маска и шампоан с желатин за коса !
Скрит текст:

# 492
  • София
The Catcher in the Rye, за тези капиляри може да видиш този серум. Аз го ползвам заради розацея и наистина като го намажа зачервяването изчезва за известно време. На него пише изрично за зоната около очите, но аз там не съм го ползвала. Купувам и други продукти на марката и съм много доволна.
https://www.notino.bg/bielenda/dr-medica-capillaries-serum-za-li … ijata/p-15813237/

# 493
И аз ползвам червения околоочен крем на Orjena, но не мога да кажа, че наблюдавам уау ефект. Попива бързо и подхранва и това е.

# 494
За крема с вит.С на Orjena - харесва ми. С малко по-плътна консистенция е от червения. Нанесох го по същия начин - на дебел слой и го оставих да си попива. Определено зоната под очите е добре овлажнена. Сутринта под грима сложих от червения крем.
Балсамчето е като масло, разкошно е, почти няма цвят, но го чувствам много леко и комфортно на устните. Оцветяването е нищожно, само за освежаване. Моите устни са по-цветни, защото имам микропигментация.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:50 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт