Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 722
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде там
Ванилия и какао - това със сигурност ще се купи, само да дойде в България. Heart Eyes Жалко, че няма балсам, затрупана съм с шампоани и на драго сърце бих купила хубава лимитирана масла или балсам за коса.
Аз също  бих купила тази серия, дано я пуснат и в България.

# 466
Бубанка, този нощен серум е много хвален в интернет, каня му се от доста време.

Балеа имаха една много хубава маска, не беше лимитка, но я спряха, розова опаковка с овес.

# 467
Ванилия и какао - това със сигурност ще се купи, само да дойде в България. Heart Eyes Жалко, че няма балсам, затрупана съм с шампоани и на драго сърце бих купила хубава лимитирана масла или балсам за коса.
Шп го има, аз съм в България

# 468
Успяхте ли да гледате в четвъртък лайфа? При мен приложението не върви и съответно изтървах талона. А тъкмо щях да зареждам памперси. Яд ме е.

# 469
  • Пазарджик
Успяхте ли да гледате в четвъртък лайфа? При мен приложението не върви и съответно изтървах талона. А тъкмо щях да зареждам памперси. Яд ме е.
Лайфа е в сряда,а не в четвъртък.

# 470
Шп го има, аз съм в България

Благодаря за споделеното, ще го потърся, но все пак ще се радвам някой, който го е пробвал да сподели мнение за него.

# 471
Казаха ли следващия лайф на каква тема ще бъде?

# 472
Безплатна доставка над 25 лева в ДМ до 7-ми октомври:

# 473
  • София
Почти измазах червения крем на Оржен за очи. Доволна съм, аз го мажа и по лицето понякога.

Какво ще кажете а жълтия с витамин С. Иде зима и мисля, че ще е подходящ.
Озарява ли, богат ли е като усещане.

# 474
Ще го пробвам довечера и ще кажа.

# 475
  • София
ДМ кога пуслат коледните календари? Дали има само с бяла козметика?

# 476
  • Deutschland
Има много хубави отзиви за Оржена с витамин С. Богат, плътен крем, който изглажда и озарява. Да се внимава, ако очите са чувствителни. Аз съм още с колагеновата серия.

# 477
  • София
Да, тестерите са за проба, но все по- често виждам тинейджърки, които буквално се гримират и парфюмират, та може да и е писнало на продавачката. Вчера в Лили една обиколи всички рафтове, говорейки по телефона с приятелка. Четеше и всеки продукт за какво точно е. Еми, не е ок целият магазин да слушаме глупостите им. Предполагам накрая нищо не е купила, но си убиваше времето вътре

По принцип да. В Лилито на Витошка бях спряла да влизам по едно време. Знам, че те не знаят, че Кечъра е коректна, дори подрежда неправилно сложени червила и има над 50 червила, затова нищо не съм казала, но яко ми беше писнало, като хвана някой тестер, дамата от охраната да върви след мен и да ме пита дали съм взела тестер. И като си сравнявам с мои неща (за да не повтарям), да заставам специално на камерата и показно да ги вадя от чантата. Неприятно е за адекватните клиенти това следене. И няколко пъти специално отидох до друго Лили, за да си купя това, което съм избрала в централното.
Вече е един възрастен господин, който не ти върви по петите и прави забележки само на откровено мацащите се.

# 478
Почти измазах червения крем на Оржен за очи. Доволна съм, аз го мажа и по лицето понякога.

Какво ще кажете а жълтия с витамин С. Иде зима и мисля, че ще е подходящ.
Озарява ли, богат ли е като усещане.
Този коментар идва за мен точно навреме. Засилих се до Лили ,набелязах си този с вит. С ,но в бързината съм грабнала този червеният. Прибирам се в нас и като го видях ми се дорева.

Става ли за подпухналост и тъмни кръгове?

Фрау ,добре че не съм взела този с вит. С ,защото съм с много чувствителна околоочна зона. И явно грешката ,която съм направила е била за мое добро.
Ползвам в момента околоочен на  Garnier vit C и съм много доволна ,но свърши ли задължително ,ще пробвам този на Оржена.

# 479
  • София
Аз не видях специална разлика, честно казано, просто по- подхранена и сочна кожа (ползвах на цяло лице и под очи). Хареса ми. Съставът хич не е лош, хидролизираният колаген е сравнително напред. За този с витамин С гледам, че е почти идентичен, но има повече диметикон.

Моите "кръгове" са нелечими, защото са реално капиляри под тънка кожа. Та не мога да дам отзвив, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт