Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 734
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не знам дали е за тази тема, но в другата са висш пилотаж и не отразяват "случайни".
Та измивната пяна душ гел на Rituals става и за лице, много добре почиства и не изсушава.
Наскоро пътувах и рискувах с all in one продукт и останах доста доволна.

Пробвахте ли новите червила на Ревлон, харесахте ли си някое?
Старите вече са тук- там като наличност. Да не би да ги спират?

Взех 760 Desert Escape (от старите). Много ми хареса в магазина, но като го пробвах, се доближава до друго мое (Retro) и има лек лилав оттенък.

Заприлича ми на това, т.е. по- кафяво.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 21:12 от The Catcher in the Rye

# 541
И аз днес се бях засилила да пиша в темата че при нас в ДМ има парфюми на Avon. Най после след години на чудене успях да пробвам Rare Pearls. Много приятен аромат опредлено.

# 542
  • Deutschland
Това е един от любимите аромати от повече от 20 години. Много скъпи спомени ми носи от безгрижните момински години. И лосиона е прекрасен.

# 543
  • София
Наистина ли мирише подобно на Pure Poison?

# 544
Catcher, не бих казала - имам Pure Poison, днес по случайност се напръсках точно с Rare Pearls, след като го видях на рафта Simple Smile Посегнах към него, защото знам, че е известен, може би най-известният ейвънски аромат, бях любопитна да го пробвам. Да, пак е белоцветен, но доста по-мек от Pure Poison, по-кремав някакси, хареса ми, бих си го купила. Ако обичаш бели цветя, вероятно ще ти хареса. Най-общо погледнато са от една категория, белоцветни аромати, но поне за мен не си приличат. Rare Pearls се оказа супер траен, напръсках се с него към 15 ч., сега си подуших китката и още го долавям, въпреки че взех душ.
Тествах и новите аромати на Sabrina Carpenter, че ми е много симпатична - грам не ми харесаха и двата.

# 545
Да и за мен е непоносим.
Взех си червило на Ревлон, но не знам дали е от новите (като не слагате линкове...)
Ето това е, май не е ново, макар този цвят да не съм го виждала преди
https://shop.lillydrogerie.bg/revlon-super-lustrous-chervilo-801 … after-glow-544807

# 546
  • София
Благодаря, Кристал

Диа, от новите е. Тези с номера над 800 са новите. Това е много приятен и универсален цвят - определям го като ружа на Нарс Оргазъм.

# 547
Да, цветът е много хубав и има леки брокатени частици. Доста е мазно. Имам 420 от предишните, то е леко перлено, доста плътно и трайно, но не е толкова мазно като това. И него си го харесвам.

# 548
Диа, точно снощи гледах новите ревлонски червила, не признавам друга марка червила от години. Спрях се на същия цвят, ще си го взема, когато мина през Лили следващия път.

# 549
  • Някъде там
Коледен щанд има и Мол София. Взех си кашу в солен карамел.

И аз пазарувх някакви неща.

Запасявам се с гела за бръснене, че сигурно скоро ще изчезне. Олиото за устни на essence ми е най най-любимото от всички.
Аз също съм голям фен на олиото за устни на essence.
Вчера успях да пусна една поръчка с необходими неща за домакинството, покрай тях добахих шампоан за малката ми дъщеря. Поръчах непозната за мен марка.Toва е шампоана, който поръчах:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sante-naturkosmetik-shampoan-za- … 055297220262.html, някой използвал ли го е?
Поръчах и една спирала на Лореал Panorama, приятелка ми каза, че я харесва повече от любимата си спирала на Dior и нямаше как да устоя на изкушението.

# 550
Момичета, използвали ли сте някой от тези кремове срещу пигментни петна и доволни ли сте?

# 551
Имам първия, но още не съм стигнала до него.

# 552
Азелаиновата киселина на Revox е хубава, не дразни, като гел кремчетата е като консистензия и усещане, т.е. позволява и само нея да ползвате, и се комбинира лесно.
Що се отнася до ефикасност, имайте предвид, че на книга азелаиновата киселина помага с/у мелазма при концентрация 15%+.
Ако борите сериозна пигментация, която не изчезва през зимата, ползвайте всички активни съставки, които Ви понасят, за да видите реален резултат, не пропускайте и алфа- арбутин. Само с 1 активна съставка става, само ако ползвате хидроквинон, но това задължително трябва да се случва под лекарско наблюдение, защото при него има страшни нежелани ефекти.
Ако тъмните петна изчезват сами през зимата, не си хабете парите за избелване, а ги инвестирайте в spf 50+,  който Ви понася да се мажете всеки ден обилно.

# 553
О не, не, не говорим за сериозна пигментация, а за малки петънца от зле третирани пъпки.

# 554
  • Пловдив
Сложих суп.лъжица разтворен желатин в 1/2 шампоан. Никва разлика не видях.

Общи условия

Активация на акаунт