Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 163
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, в Barecare има много продукти 2 на цената на 1. Тук често се обсъждат корейски продукти. Аз за съжаление съм зарината и май няма какво да си поръчам.. 😩

# 721
Момичета взех от молитвите за устни на Бел и хидратиращите червила. Много ви благодаря чудесни са!
Някоя използвала ли е контуриращич бронзант и руж, като джъмбо молив, които са?

# 722
  • Deutschland
Взех си днес крем за ръце Бизантиум на Тезори. Мирише ми на мед и прави ръцете много меки. Дано пуснат и други видове.

# 723
Аз имам парфюма, но това нещо е ... като чук! Толкова е силно, плътно, сладко, че не мога да го търпя май. Така стои от много време, ще трябва пак да го пробвам, но нямам много надежди.

# 724
  • Deutschland
Аз харесвам Лото ди Фиоре и Карма, но Карма не знам има ли в България. Дезодорантът Лото бие по трайност и парфюми.

# 725
  • Варна
Коя марка лак за нокти (желателно да се предлага в ДМ) има подобен цвят?

# 726
В темата за лакове за нокти момичетата могат да дадат много варианти Simple Smile

# 727
  • БГ
Коя марка лак за нокти (желателно да се предлага в ДМ) има подобен цвят?

Здравейте, мисля че този Римел се доближава Simple Smile

# 728
На мен този Римел ми е червеникав, а търсеният лак ми кафенее. Най-добре е на място да се огледа, защото в темата за лакове освен проблем е, че при качване на снимките, нюансите се променят.

# 729
Не смея да влезна в темата за лаковете. Портмонето ми пищи като чуе за нея 😂🤭
Страхотна тема, ама много ме хваща крастата, хем парфюмите са ми голямото хоби, а лаковете ме разоряват.
По темата с цвета на този лак от снимката, имах подобен на Перфект, уникален цвят, винаги ме питаха с какъв лак съм, траен, суперски, ама нямаше етикет, няма номер, повече не успях да намеря същия като него и издирвам този цвят за сега безуспешно.

# 730
  • София
Имам такъв на Пърфект:
Скрит текст:

По-тъмен цвят е отколкото излиза на снимката.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:07 от milenaka

# 731
Тази година съм разочарована от ДМ.
Мислех си ,че ще ми пуснат талон за отстъпка на рожденик днес. Утре ми е РД и исках днес да си напазарувам. Миналата година ми пуснаха талона един ден по-рано. Тази година явно на РД ,ще пуснат талона или след това.
Тъпотия. Обичам да си пазаря предварително и РД да си го отделя за други неща.

# 732
  • Пловдив
В дена на РД го пускат след промените...

# 733
Малко е глупаво това с талона за РД. Много дами искат да се зарадват с нещо за рд - грим, парфюм, козметика. Можеше да го пуснат 1-2 дни преди датата.

# 734
Малко е глупаво това с талона за РД. Много дами искат да се зарадват с нещо за рд - грим, парфюм, козметика. Можеше да го пуснат 1-2 дни преди датата.
Харесах си един парфюм на Кристина Агилера и още няколко неща ,които да си взема. Кауфланд ми пусна талон за отстъпка на бонбони още в началото на седмицата. Лидъл също. Искам РД да го изкарам в разходки ако е хубаво времето или в къщи със семейството и изобщо не ми е приоритет точно тогава да се тъпча по магазини и да си губя времето там.

Общи условия

Активация на акаунт