Увреждане на правото черво

• 1 487
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте ! Не знам наистина как да започна . Случиха се страшни здравословни проблеми с мен след анален секс . С хипертрофия на дебелочревна стена  съм и стена със стаза в смисъл страшно увреждане на правото черво , не мога да ходя нормално до тоалетна , няма газове , болките са страшно силни , нямам сън не мога и на работа да ходя . В корема събирам течност асцит все едно съм със цироза ,а не съм . Обикалям доктори ,но няма оправяне единствения начин е да ми извадят червото през корема демек до края на живота с торбичка ,но на тоя етап няма лекар който да се съгласи да ми направи операция трябва да съм болна от рак или да съм пред умиране тогава да се случи . Живея в някакъв ад заради някаква глупост . Усещам че живота ми свършва за жалост .😭😔

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:46 от Не се сърди, човече

# 1
Мъжете искат анален секс. Няма мъж, който да не съм срещнала, и да не ми притиска за такъв секс. Като откажа, и те ми отговарят, че не знам от какво удоволствие се отказвам. Като си изкажа принесненията, започват да ме уверяват, че няма да ме наранят, ще се използва обилно лубрикант, ще го правят нежно. А аз им казвам, че не желая да ми се разхлабятхчервото и входа му и да започна да се изпускам, когато имам позиви за по голяма нужда или при диария.
Защо позволихте на мъжете да правят такъв секс с вас? Сигурно редовно и често сте го правили? Сега на мъжете, с които сте го правила, пука ли им до какви последствия са ви довели?! Направили са си удоволствиено. Не е укор. Просто трябва да мислите за здравето си на първо място, а не да си доставяте удоволствие на себе си и на мъжете.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:11 от Анонимен_7

# 2
  • София
Въпросът какъв е?

# 3
Авторката е тук просто да се оплаче от това, което е направила. Може би няма пред кой да изрази своето разочарование от себе си и как си е съсипала здравето. Може ли на някой роднина или приятел да каже, че е правила анален секс и си е довела до това състояние? Може би нейната история е урок за някои жени да не правят такъв вид секс. Защо да има въпроси.

# 4
Не съм специалист, но според различни статии в нета тези симптоми се свързват само с определени заболявания, основно вродени. Сексът не е сред тях.
Проучете кои са най-добрите лекари в България и потърсете мнение от тях, за да ви поставят точна диагноза.

# 5
Вече бях на много лекари гастроентеролози ,хирурзи . Диагноза няма .Когато кажа ,че става въпрос за анален секс ме вземат за луда и ме пращат на психиатър и ме убеждават, че съм напълно здрав човек с психически отклонения . Правих ЯМР и го виждат и четат ,че нещата не са добре ,но ми казват не чети какво пише тук и си ме отпращат . Попитах в Турция, но за там искат страшно много пари.

# 6
Нищо не разбрах. Т.е. лекарите ви казват, че не е от секса?
Как хем ви казват, че единственият начин е да ви извадят червото през корема, хем че нямате проблем и ви отпращат?

# 7
  • София
Здравейте ! Не знам наистина как да започна . Случиха се страшни здравословни проблеми с мен след анален секс . С хипертрофия на дебелочревна стена  съм и стена със стаза в смисъл страшно увреждане на правото черво , не мога да ходя нормално до тоалетна , няма газове , болките са страшно силни , нямам сън не мога и на работа да ходя . В корема събирам течност асцит все едно съм със цироза ,а не съм . Обикалям доктори ,но няма оправяне единствения начин е да ми извадят червото през корема демек до края на живота с торбичка ,но на тоя етап няма лекар който да се съгласи да ми направи операция трябва да съм болна от рак или да съм пред умиране тогава да се случи . Живея в някакъв ад заради някаква глупост . Усещам че живота ми свършва за жалост .😭😔
Вече бях на много лекари гастроентеролози ,хирурзи . Диагноза няма .Когато кажа ,че става въпрос за анален секс ме вземат за луда и ме пращат на психиатър и ме убеждават, че съм напълно здрав човек с психически отклонения . Правих ЯМР и го виждат и четат ,че нещата не са добре ,но ми казват не чети какво пише тук и си ме отпращат . Попитах в Турция, но за там искат страшно много пари.
Първи и втори пост си противоречат, кое от двете е вярно?
Или са прави за психиатъра?

# 8
Нищо не разбрах. Т.е. лекарите ви казват, че не е от секса?
Как хем ви казват, че единственият начин е да ви извадят червото през корема, хем че нямате проблем и ви отпращат?
Много е сложно за обяснение наистина . След като е увредено правото черво се уврежда и малкия таз . Единия от гастроентеролозите ми каза ,че тази хипертрофия е голям проблем ,но никой в България няма да се навие на операция. Другия ми каза ,че трябва да съм пред умиране за да изкарали червото на корема , а това ще е някакъв кошмар ,но и сега съм в ада . Публикувам всичко това за да се знае ,че уврежданията след такъв вид секс могат да бъдат фатални .

# 9
Е колко са много парите за Турция за консултация? Пратихте ли си документите и каква оферта ви дадоха.

Вие сте в онзи етап от боледуването, когато сте изплашена, оплаквате се, но не сте готова да пробвате много каквото ви се предложи, отхвърляйки възможностите по различни причини, предимно от страх. Разбираемо е! Обаче трябва да го прескочите и да поемете към оздравяването.

Моя съвет е намерете 5-6 хил. лева /даже са много за първия преглед с ЯМР, прегледи и изследвания. Пратете документите в Турция. Уредете как ще пътувате и действайте. Ще се върнете с диагноза и предложение за лечение, което вече ще прецените на къде да реализирате. Ако искате телефон на посредника за Турция, с който аз ходих там за диагнози и лечения на гастро проблеми ми пишете.
Също така спрете да развявате този анален секс, защото само откланяте вниманието от проблема си. Няма значение от какво се е получило - важното е да се оправи.

# 10
Снимайте и пуснете резултата от ЯМР, за да видим за какво става въпрос. Как точно я видяха чревната хипертрофия?
Тя на ЯМР да се види си е чиста фантазия, а за диагностициране на такова състояние се прави ректо или колоноскопия.

# 11
Е колко са много парите за Турция за консултация? Пратихте ли си документите и каква оферта ви дадоха.

Вие сте в онзи етап от боледуването, когато сте изплашена, оплаквате се, но не сте готова да пробвате много каквото ви се предложи, отхвърляйки възможностите по различни причини, предимно от страх. Разбираемо е! Обаче трябва да го прескочите и да поемете към оздравяването.

Моя съвет е намерете 5-6 хил. лева /даже са много за първия преглед с ЯМР, прегледи и изследвания. Пратете документите в Турция. Уредете как ще пътувате и действайте. Ще се върнете с диагноза и предложение за лечение, което вече ще прецените на къде да реализирате. Ако искате телефон на посредника за Турция, с който аз ходих там за диагнози и лечения на гастро проблеми ми пишете.
Също така спрете да развявате този анален секс, защото само откланяте вниманието от проблема си. Няма значение от какво се е получило - важното е да се оправи.

Изпратих всички изследвания в Турция . Около 15.000 само за преглед и диагноза без престоя . Където и да отида на лекар те си знаят ,че такова увреждане няма как да се случи от нищото .

# 12
Вие сериозно тука ни вземате за мезе. 15 хил за преглед? Лири ако е разбирам. Нещо цялата история е много невероятна.

# 13
Вие сериозно тука ни вземате за мезе. 15 хил за преглед? Лири ако е разбирам. Нещо цялата история е много невероятна.

# 14
Мирки, в България колоноскопия и другите изследвания ще ви ги направят безплатно, а в частните болници ще платите около 400-500 лв и ще ви поставят диагноза. Защо за тази процедура да плащате около 3000 евро, просто е глупаво за изследвания толкова пари, а резултата ще е същият. И червото което описвате е дебело черво и ректум, а не право черво - (тънко черво). Извеждането от корема се казва стома и тя се прави при тумор на ректума.
 Мъжа ми беше с тумор на дебелото черво, но на 45 см от ректума и изрязаха 25 см от червото, без да го извеждат със стома.
Поинтерисовай се малко повече, направи си колоноскопия и тогава търси лекари специалисти. Не се паникьосвай и мисли като действаш
Успех.

Общи условия

Активация на акаунт