Увреждане на правото черво

• 1 492
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Твърде много паника и хаос и в обясненията и в цялата история.
Първо почнахте с някакъв анален секс, но всъщност този тип увреждане на червата са вродени. Има си и име, но няма да го напиша. Взема се биопсия  и се изследва, след което вече имате диагноза.
Никой няма да ви реже нищо, няма да ви изкарват отвор на корема и прочее това са вече ваши интерпретации.

Относно парите вие казахте, че за преглед ви искат 15 хил.
Оказва се, че в тези 15 хил прегледа е 180 евро, другото са изследвания, да бъдем точни все пак.

# 16
Мирки, в България колоноскопия и другите изследвания ще ви ги направят безплатно, а в частните болници ще платите около 400-500 лв и ще ви поставят диагноза. Защо за тази процедура да плащате около 3000 евро, просто е глупаво за изследвания толкова пари, а резултата ще е същият. И червото което описвате е дебело черво и ректум, а не право черво - (тънко черво). Извеждането от корема се казва стома и тя се прави при тумор на ректума.
 Мъжа ми беше с тумор на дебелото черво, но на 45 см от ректума и изрязаха 25 см от червото, без да го извеждат със стома.
Поинтерисовай се малко повече, направи си колоноскопия и тогава търси лекари специалисти. Не се паникьосвай и мисли като действаш
Успех.

Направиха ми колоноскопия . Бях упоена два пъти за да се види лекарите помислих ,че е срастване .В епикризата пише, че е като находка ,а не като диагноза . Та диагноза си нямам. Повярвайте ми ходих на много лекари в Пловдив и София. От София ми казаха , че когато започна да умирам тогава ще ми направят операция .Със страшни болки съм . Нямам никаква сила в краката ,ако не пия болкоуспокояващи всеки ден не мога да стана от леглото . Случващото при мен отговаря все едно съм с рак на правото черво и сърдечна недостатъчност защото в корема и тялото имам течност асцит. Странна работа е всичко няма оправяне .

# 17
Твърде много паника и хаос и в обясненията и в цялата история.
Първо почнахте с някакъв анален секс, но всъщност този тип увреждане на червата са вродени. Има си и име, но няма да го напиша. Взема се биопсия  и се изследва, след което вече имате диагноза.
Никой няма да ви реже нищо, няма да ви изкарват отвор на корема и прочее това са вече ваши интерпретации.

Относно парите вие казахте, че за преглед ви искат 15 хил.
Оказва се, че в тези 15 хил прегледа е 180 евро, другото са изследвания, да бъдем точни все пак.
Паника и хаос имам защото вече не съм пълноценен човек и болката е голяма и телесна и душевна . Преди случката не съм имала никакви вродени заболявания  , напълно здрав прав човек . Увреждане има и то е в следствие на тази глупост . Биопсия няма как да вземат защото тука става въпрос за увредени  задебелени стени ,а не за тумор или рак . Всички изследвания за рак са ми отрицателни .

# 18
Доктор Матев от Ст. Загора се занимава с фисури, хемороиди и тем подобни. Консултирай се с него, може би е възмижно да ти помогне.
Спри да раздухваш причината, търси лечение и мисли като вършиш нещо.

# 19
Доктор Матев от Ст. Загора се занимава с фисури, хемороиди и тем подобни. Консултирай се с него, може би е възмижно да ти помогне.
Спри да раздухваш причината, търси лечение и мисли като вършиш нещо.
Тук не става въпрос за фигура или тем подобни за съжаление 😔 нещата са много по сериозни усещам ги и като животозастрашяващи .Опитах всичко явно при мен се е случило нещо което е извън медицината . Благодаря ти за съветите🙏

# 20
Dima5  е напълно права и показва колко не си си прочела изследванията!

Не ти вярвам за 15 000 ... такава бе сумата за ЛЕЧЕНИЕ на онкоболен, а скенер, ЯМР, колоноскопия, прегледи и престой, изследвания за 10 дни ни излезе 5 000.
Няма да пиша по темата ти повече, защото смятам, че не си честна и както казах търсиш вода от 100 кладенеца да извадиш.
Или целта е да си говорим за аналния секс, който видиш ли как ти е увредил "правото черво" ... което пак отказвам да дискутирам!

# 21

Не ти вярвам за 15 000 ... такава бе сумата за ЛЕЧЕНИЕ на онкоболен, а скенер, ЯМР, колоноскопия, прегледи и престой, изследвания за 10 дни ни излезе 5 000.
Няма да пиша по темата ти повече, защото смятам, че не си честна и както казах търсиш вода от 100 кладенеца да извадиш.
Или целта е да си говорим за аналния секс, който видиш ли как ти е увредил "правото черво" ... което пак отказвам да дискутирам!
[/quote

# 22
Вижда се, че прегледът струва 180 е. Намерете друга клиника, в която признават изследванията от България и направете консултация с тях.

# 23

Само споделих !  Болката е ужасна и си е моя ,ще си нося последствията . Няма нужда да ме изкарвате лъжкиня . Всичко най- добро ви пожелавам .

# 24
Тези от Мемориал са прекалили! Пробвай и в друга клиника.
Някой от изследванията може да си направиш в Сърце и мозък и да не даваш толкова пари, но така или иначе те ще въртят и сучат да те оскубят - ясно е, че не ни лекуват, защото ни обичат.

Я пиши на този доктор Стефан Митев - https://www.facebook.com/DrStefanMitev

И може да направиш консултазия и тук - https://www.facebook.com/mayabalabanovaSM

# 25
  • над кукувичето гнездо
Отбелязвам, че в  ългария има лекари, които правят операция за възстановяване на нормалния пасаж след извеждане на стома.

# 26
А дали симптомите не само в главата ви? Малко ми изглежда странна цялата тази работа - никой не се ангажира с диагноза, случай извън медицината, чувствам, че е нещо много сериозно, но не знам какво и в същото време ви пращат на психолог.
Звучите точно като хипохондрик, който си е навил на пръста, че му има нещо много сериозно, което лекарите не могат да открият и в същото време от само навиване, си докарва физически симптоми. Особено при стрес, черва и стомах много реагират. Ако имате течност събрана (не знам къде е тая течност), никой няма да ви остави така и да ви отпраща. И като цяло, ако преценят, че при млад човек има толкова сериозен проблем, също никой няма така да ви остави и да ви отпрати.
Била съм в хипохондричен епизод 2 години и много добре разпознавам типичното поведение. И аз съм имала много болести, извън медицината, проблеми със стомах, черва, сърце и какво ли още не. Съветът ми е да се доверите на лекарите и да се обърнете към психолог.
Тази диагноза от първия пост, доколкото разбирам, сама сте я поставила, лекар диагноза не е поставял, защото вероятно не е видял проблем.

Общи условия

Активация на акаунт