Априлче 2025

• 43 825
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета,

Идвам да кажа “здравейте”. Аз съм 10гс. и 1 ден… гадене, повръщане, главоболие, имам си всички екстри (от 6та леко гадене почна, та ескалацията май е сега). Даже и ми се възпали синузита и вече на никакъв климатик не мога да стоя, дори в колата.

Вчера една прителка каза, че като и се гадело се разсейвала, разхождала се била 😅Аз от дивана не мога да стана, губя представа за времето, гади ми се толкова силно, че не виждам вратата към банята даже 😂 Докато заспивам на кратки интервали нощем и се пробуждам с адски силно гадене отново и се моля само да повърна, че за 5 минути да ми олекне. А тя моята прителка се разхождала била 😅 Мен целия блок ме чува сигурно от тоалетната хахахах

Дойдох да ви се жалвам. ❤Знам, че всички го преживяваме по различен начин и интензивността на гаденето и повръщането е различна при всички. За всички, които тепърва ще влизат в 10 седмица - Чакам ви на КУПОНА! Ето и няколко трика от мен
как да се справим по-лесно:
1. витамин Б6 доказано намалява гаденето, но само по лекарско предписание или в малки дози, внимавайте да не предозирате нещо.
2. Ям, често и на малки порции. Навсякъде го пише в интернет, ама аз бях лакома и не дъвчех много много… това е проблем. Трябва много да е предъвкана храната и дори да сте гладни да спирате на половината порция, след 1 час пак си хапнете.
3. Glutathione Liposome Spray - тази гадория има и мирис и вкус на развалени яйца! ☹Обаче се предписва дори на пациенти със силно гадене от лъчетерапия и тн. Изчиствала била плацентата от токсини докато се сформира и куп още ползи. Мисля, че това до някъде ме спасява от силно гадене и повръщане по 10 пъти на ден, а само по веднъж. Намалява симптомите, не изчесват, но до някоя седмица ги притъпява.
4. Вода с лимон; кисело мляко; айран със сол; вода от кисели краставички, крекери (без подправки) Въобще всяка течност със сол, намалява гаденето. Чудо! Бременността изисква повече вода и предполагам солта помага да я задържим.
5. При мен плодовете като праскови, боровинки, ябълки и тн много ми дразнят стомаха. Не ми се получава с тях поне за сега. Само тесто, препечен хляб, пица маргарита в най-добрите ми дни.

Успех на всички! Моля споделете и вие как се справяте с гаденето и повръщането и всички останали неразположения!

# 301
  • Смолян
Здравейте момичета,

Идвам да кажа “здравейте”. Аз съм 10гс. и 1 ден… гадене, повръщане, главоболие, имам си всички екстри (от 6та леко гадене почна, та ескалацията май е сега). Даже и ми се възпали синузита и вече на никакъв климатик не мога да стоя, дори в колата.

Вчера една прителка каза, че като и се гадело се разсейвала, разхождала се била 😅Аз от дивана не мога да стана, губя представа за времето, гади ми се толкова силно, че не виждам вратата към банята даже 😂 Докато заспивам на кратки интервали нощем и се пробуждам с адски силно гадене отново и се моля само да повърна, че за 5 минути да ми олекне. А тя моята прителка се разхождала била 😅 Мен целия блок ме чува сигурно от тоалетната хахахах

Дойдох да ви се жалвам. ❤Знам, че всички го преживяваме по различен начин и интензивността на гаденето и повръщането е различна при всички. За всички, които тепърва ще влизат в 10 седмица - Чакам ви на КУПОНА! Ето и няколко трика от мен
как да се справим по-лесно:
1. витамин Б6 доказано намалява гаденето, но само по лекарско предписание или в малки дози, внимавайте да не предозирате нещо.
2. Ям, често и на малки порции. Навсякъде го пише в интернет, ама аз бях лакома и не дъвчех много много… това е проблем. Трябва много да е предъвкана храната и дори да сте гладни да спирате на половината порция, след 1 час пак си хапнете.
3. Glutathione Liposome Spray - тази гадория има и мирис и вкус на развалени яйца! ☹Обаче се предписва дори на пациенти със силно гадене от лъчетерапия и тн. Изчиствала била плацентата от токсини докато се сформира и куп още ползи. Мисля, че това до някъде ме спасява от силно гадене и повръщане по 10 пъти на ден, а само по веднъж. Намалява симптомите, не изчесват, но до някоя седмица ги притъпява.
4. Вода с лимон; кисело мляко; айран със сол; вода от кисели краставички, крекери (без подправки) Въобще всяка течност със сол, намалява гаденето. Чудо! Бременността изисква повече вода и предполагам солта помага да я задържим.
5. При мен плодовете като праскови, боровинки, ябълки и тн много ми дразнят стомаха. Не ми се получава с тях поне за сега. Само тесто, препечен хляб, пица маргарита в най-добрите ми дни.

Успех на всички! Моля споделете и вие как се справяте с гаденето и повръщането и всички останали неразположения!
Добре дошла!
Поне повръщаш, на мен само ми се гади, а не мога да повърна.
Моля за линк за спрея!

# 302
Добре дошла!
Поне повръщаш, на мен само ми се гади, а не мога да повърна.
Моля за линк за спрея!

https://vitamin4e.com/product/perfect-health-solutions-glutathio … ome-spray-109-ml/

Това е спрея. Наистина е отвратително. Под езика пръскам веднъж-два пъти и държа докато мога без да преглъщам и после с вода прокарвам. Аз бих си спестила всичко, само да не усетя гадния вкус и стоя с полу отворена уста. Но поне няколко часа след това съм добре. Поне на мен ми действаше добре предните седмици. Чак следобяда започваше да ми е лошо. Днеска вече 3 пъти повърнах, направо не знам как да действам с това обезводняване. Дано ти помогне дори малко спрея.

# 303
Здравейте момичета, вчера бях на 2-рия преглед и съм в 8 седмица и 2 дни. Видяхме порасналия фъстък и чухме пулс. На 1 октомври съм на 3-ти преглед и на ранна морфология.
Днес реших да кажа на работодателя си пък да видим какво ще стане.

# 304
Здравейте и от мен момичета Simple Smile Аз съм в 6 седмица и 5 дена, трета бременност след две неуспешни. Предстои ми втори преглед идната седмица. Надявам се да се върна пак тук с добри новини Simple Smile. За момента нямам никакво гадене и повръщане, само гърди и умора. Имам лек спад в прогестерона и започнах Утрогестан 🙄😬

# 305
В 10 г.с. съм и нямам неразположения,растем и се развиваме,въпреки моят неприязън към храната.
Успех занапред на всички в темата!

# 306
Момичета, тези които сте на глобули прогестерон, имате ли зацапване от глобулите ?

# 307
Момичета, тези които сте на глобули прогестерон, имате ли зацапване от глобулите ?

Привет, аз съм само на ден с глобулите и не мога да дам още мнение. При теб появи ли се?

# 308
Аз имах леко кафеникаво зацапване преди няколко дни и лекаря ми назначи циклогест. Но след поставянето му имам и по 1 капчица. Предполагам е нормално, но не пречи да ме стресира допълнително.

# 309
Здравейте аз два дни съм с адско главоболие,лягам ставам с него пробуждам се и едвам заспивам от главоболие ,но човечето е добре в 9 гс .и виенето на свят но ще се търпи ,нямаме избор Simple Smile

# 310
Препоръчвам Simple Smile) просто този линк намерих, има ги на доста места. И гинеколожката също ги спомена.

https://aptekamadzharov.bg/product/vitabiotics-pregnacare-plus-o … ga3-28tabs-28caps

# 311
Пълнолуние, аз слагам циклогест ректално по препоръка на лекаря. Ако има зацапване, обикновено се предписва или ректално, или се дава препарат за през устата. Щом лекар ти е казал вагинално, значи едва ли е проблем. Ако го слагаш вагинално обаче имай предвид че трябва да лежиш поне 30 мин след това.

# 312
Дудъл не ми е казал да го слагам ректално. Иначе лежа час и повече след като го сложа. Гръцкият лекар ми спомена, че го препоръчва орално заради възможност да дразни лигавицата при поставяне и да получавам зацапване от него. Всъщност според него нямало нужда от прогестерон, ама каза да си следвам препоръките на моят лекар. Ама колко пъти съм го слагала след инсеминации, трансфери и не съм имала зацапвания. Явно лигавицата вече е различна и може би е заради това. Ще пробвам ректално, въпреки че ми донася дискомфорт. Благодаря ти.

# 313
Здравейте, ето ме и мен Simple Smile
Съвсем нова мама в 7г.с +6д на 02.09 чухме пулс и видяхме ембриончето
На 36г първа бременост, от Пловдив с предполагаем термин 25 април. Влизам в темичката за обмяна на информация и препоръки при нужда.
При мен до този момент протича нормална без симптомна бременост , е с лека тежест в гърдите, но нищо друго.
Успех и леко бременеене на всички 😀

# 314
Слагам  Цикологест, от началото на трансфер но в 9 г.с започна леко зацапване и ми изписаха Алеракт което е магнезий с В6 и Пролутекс - допълнителен прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт