Априлче 2025

• 44 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Някой записал ли е час вече за фетална морфология? Препоръчаха ми др Стратиева в  Оскар, та записах час за там

# 421
Някой записал ли е час вече за фетална морфология? Препоръчаха ми др Стратиева в  Оскар, та записах час за там

Аз съм на фетална на 30ти този месец в Пентаграм при д-р Тошева. По препоръка на позната, която е вече 6ти месец и се следи там.

# 422
И на мен Бранков ми препоръча Оскар или Марковс, защото имали нужните сертификати за ФМ. Но аз още се чудя .

Моето гадене взима нови висоти и вече ми е трудно да пия и вода … Но още не повръщам, което може ни е добре.

# 423
За Оскар Аг ми каза, че се чакало доста, дори със записан час
И на мен Бранков ми препоръча Оскар или Марковс, защото имали нужните сертификати за ФМ. Но аз още се чудя .

# 424
Имам колежка при Стратиева и потвърди, че чака по няколко часа въпреки записан час. Но аз като човек минал през инсеминации и инвитро съм свикнала … Винаги сме чакали по час поне.

До колкото разбрах при нея прегледа е с участието и на асистенти, които те преглеждат и после тя се включва.

# 425
Благодаря 🥰🤗🩷Чучумишев също има нужните сертификати за ФМ. Преглежда в МЦ Калчев и пак трябва рано да се запише час. При Марковск май ще ходя за фетална ехокардиография, защото работи с най-добрия фетален кардиолог.

# 426
Да, Чучумишев също мисля, че има нужните сертификати. За фетална ехокардиография също мисля да мина, надявам се да намеря часове.

Иначе още не съм избрала при кой лекар да се запиша за ЖК 😁

# 427
Някой записал ли е час вече за фетална морфология? Препоръчаха ми др Стратиева в  Оскар, та записах час за там
Аз също съм се записала в Марковс при д-р Павлова. За Оскар и д-р Стратиева наистина се чака доста, както и в Марковс е възможно да се случи, но и на двете места са най-добрите морфолози и апаратура. В Марковс препоръчвам проф.  Марков и д-р Павлова, а в Оскар си е д-р Стратиева най-добрата. Те са най-добри за София✔

# 428
Natti8, важното е да е над 10ng, не се притеснявай 🤗❤ На мен ми казаха, че 18ng е много добър и няма нужда от допълнителна терапия. Само веднъж поставих една инжекция Прогестерон Депо 250мг, иначе съм на Циклогест 2×1 и по 1 Пролутекс.
А защо го следите? На мен не са ми казвали да го следя Rolling Eyes

Привет, следя го защото имам две неуспешни бременности и добре, че се презастраховах на собствена отговорност този път да го изследвам още от началото. Видя се спад и ми назначиха лечение, сега го изследвам толкова често, защото сменям препарати и дози Simple Smile

# 429
За мен Чучумишев е най-добрият в София 🤗

# 430
Момичета, предварително ли се записва час за ФМ? На мен гинеколожката ми казва, че има време, нека се видело как протича бременността първо. Много ли се чака за час?

# 431
Natti8, аз запазих час още преди да е минал първият ми преглед след положителен тест 🤣

# 432
Natti8, аз запазих час още преди да е минал първият ми преглед след положителен тест 🤣

😂😊🤗 Ей, на това му се казва планиране 😊

# 433
Natti8, абсолютно 🤣🤣🤣 просто исках да вярвам, че всичко ще е наред и този преглед ще ми трябва. На мен ми беше мечта да отида на ФМ при Чучумишев 🤗

# 434
Аз записах в 8 г.с за 12 г.с. АГ ми каза да се запази час от по-рано
Момичета, предварително ли се записва час за ФМ? На мен гинеколожката ми казва, че има време, нека се видело как протича бременността първо. Много ли се чака за час?

Общи условия

Активация на акаунт