Априлче 2025

• 44 044
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, мислех си за преглед и аз. Ако се повтори веднага отивам при моята докторка да ме погледне.

# 406
Преди 2 седмици имах кафеникаво зацапване и веднага звъннах на лекаря си, но аз съм си лека паника. При мен се оказа изтичане на стара кръв. Тогава пътувахме към Гърция и подрусването на пътищата може да са предизвикали това. За мое успокоение още на следващият ден бях на преглед.

Днес пак бях на преглед и видяхме бобчето. Мърдаше ръчички и крака. Сърдечен ритъм 183, което казаха, че е в норми.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 23:06 от Пълнолуние

# 407
И аз вчера имах леко зацапване, та веднага тръгнахме към спешното, че съм си паника. Всъщност отлепването, което се видя миналата седмица, най-вероятно е хематом. Та от днес съм на утрогестан. С бебчето беше всичко наред, имаше пулс и си се развива

# 408
Аз имам още един ден до прегледа и направо не издържам 😁 Луничке, ти в коя седмица си днес, знам че беше с по-ранна овулация и изглежда, че върви напред бебчето? Аз съм в 9+4г.с.
ПП моето гадене и повръщане надвечер продължава 😅 Надявам се до две седмици вече да намалее.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 19:18 от Kactus

# 409
Според календара съм 8 гс + 4 дни. Цикъла ми дойде след обяд на 17ти  и го водят за първи ден 18.07. На размер отговаря на 9гс + 1 ден, заради ранната О. Аз си мисля, че О е била на 10 или 11 ден, но не я засичах, че бяхме в почивка все пак 😃

Чакам да споделиш как е минал. И при мен гаденето продължава, но не повръщам за щастие.

# 410
Луничке, моят цикъл пък беше на 11.07, но трансферът беше късно. Май реално сме с 3 дни разлика 😅 Ще споделя, надявам се и се моля добри новини 🙏🤗🥰❤️

# 411
Как сте днес, момичета?
Има ли някой друг с ниски еритроцити, а с хемоглобин в норма?
Моят доктор ми каза, да си пия витамините за сега и нищо повече, но честно казано се притесних. А и взех да се чувствам ужасно отпаднала.
Иначе поне притесненията ми за всички видове вируси се оказаха неоснователни...
Пълнолуние водим се с еднакви дни и аз съм 8 плюс 5 дни. Само че пък моето е 5 дни назад, заради късната овулация Simple Smile ...моят преглед е след 2 седмици...

# 412
Момичета, имам въпрос към мамите от Пловдив, при кой лекар ходите на преглед, кой ще ви води ЖК, къде ще ходите на ФМ, предпочитания за раждане ?
Интересувам се пряко за гр. Пловдив, че нещо много ми се размиват нещата и се обърквам, та моля за насоки от вас
Благодаря

# 413
  • Смолян
Момичета, имам въпрос към мамите от Пловдив, при кой лекар ходите на преглед, кой ще ви води ЖК, къде ще ходите на ФМ, предпочитания за раждане ?
Интересувам се пряко за гр. Пловдив, че нещо много ми се размиват нещата и се обърквам, та моля за насоки от вас
Благодаря
Не съм от Пловдив , но бях вчера на ФМ първа при Стоилов и останах много доволна. Записах и втората при него. Живот и здраве, ако всичко върви както трябва и раждането ще е при него в Хирургиите. От 01.10 се мести там.

# 414
Благодаря
Не съм от Пловдив , но бях вчера на ФМ първа при Стоилов и останах много доволна. Записах и втората при него. Живот и здраве, ако всичко върви както трябва и раждането ще е при него в Хирургиите. От 01.10 се мести там.
Благодаря ви, разглеждах го като вариант и него, събирам отзиви , че най късно другата седмица трябва вече да съм ориентирана ...вие в коя седмица сте ?

# 415
  • Смолян
Благодаря
Благодаря ви, разглеждах го като вариант и него, събирам отзиви , че най късно другата седмица трябва вече да съм ориентирана ...вие в коя седмица сте ?

В 11+ 3 дни я направихме. Води се ранен скрининг при него.

# 416
Привет! След обикаляне при някомко АГ-та се спрях бременността да ми следи д-р Карагеоргиев (по ЗК работи в Ню Лайф, като изражда в Пълмед). ФМ съм записала при Стоилов. При кого и къде ще раждам още ми е мъгла и не ми се мисли сега точно за този момент, че мен ме е страх 😁

Благодаря

# 417
Natti8, важното е да е над 10ng, не се притеснявай 🤗❤ На мен ми казаха, че 18ng е много добър и няма нужда от допълнителна терапия. Само веднъж поставих една инжекция Прогестерон Депо 250мг, иначе съм на Циклогест 2×1 и по 1 Пролутекс.
А защо го следите? На мен не са ми казвали да го следя Rolling Eyes

# 418
Belronika, аз съм инвитро 😁 Замразен трансфер с Естрофем, т.е. аз нямам жълто тяло и прогестерон си набавям само с лекарства докато се развие плацентата.

Между другото, минах преглед 😅 Докторът ми вика много голямо бебе е станало 🤣❤️❤️❤️ Предния път се притесних, че е с 3 дни назад, а сега се оказа с 2 дни напред 🥰😍🤗 Малкото човече е добре 🙏

# 419
Кактус, много, много се радвам за теб Simple Smile
Все така да е Wink
Аз съм от Пловдив и се следя при д-р Бабаков. И с предната бременност бях при него и нямам забележки. Изключително леко секцио и много бързо възстановяване.  Не съм доволна от неонатологията в Селена и много се колебая дали пак там да раждам.
Предният път бях на БХС, фетална морфология в Селена и бях също доволна.
Сега обаче съм на повече годинки и със сигурност и пренатален тест ще направя.

Общи условия

Активация на акаунт