Априлче 2025

• 42 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Пак съм аз днес съм със страшен световъртеж,дали има вариант да е от лекарствата ,пия Естрофем 2х1,неофлик по 1 на ден и дуфастон 3х1 само докато се изправя и ми се замайва главата 😞

Aз ги пия почти същите неща и нямам проблем, но всеки организъм реагира много различно, не се притеснявай.

# 61
Привет! Не смея да пиша ....от 4 дена съм със зацапване,чаках МЦ,но го няма... Днес си направих тест ,просто се усъмних,че нещо не е наред. По принцип никога не ми прескача МЦ,но пък не е точен по часовник. Последен цикъл на 16.07, при 29-34 ден. От преди датата ми почна да зацапва и вчера и днес е предполагаемата дата за МЦ е. Дано скоро мине това зацапване. Това ми е плюс теста от днес:
Честито на всички,аз все още не смея да се радвам предвид това зацапване.

# 62
Ваня, нормално е от дуфастона, аз предната бременност пиех и също имах. И в листовката им го пише. За всеки случай се консултирай с АГ.

Привет, Лина! Тихичко честито! Зацапването може да е и стара кръв. При 1вата си бременност по същия начин открих, че съм бременна в деня на МЦ.

# 63
Привет! Не смея да пиша ....от 4 дена съм със зацапване,чаках МЦ,но го няма... Днес си направих тест ,просто се усъмних,че нещо не е наред. По принцип никога не ми прескача МЦ,но пък не е точен по часовник. Последен цикъл на 16.07, при 29-34 ден. От преди датата ми почна да зацапва и вчера и днес е предполагаемата дата за МЦ е. Дано скоро мине това зацапване. Това ми е плюс теста от днес:
Честито на всички,аз все още не смея да се радвам предвид това зацапване.
[/quote
Здравей аз имах кървене два дни преди мц,и то беше един ден леко кафеникаво и спря,в деня на мц нещо ме накара да си направя тест и беше положителен,посъветвай се с доктор,ако трябва да ти изпише лекарства недей да чакаш, аз на същия ден бях на преглед мога да ти прикача снимки ако искаш Simple Smile

# 64
Как сте днес дами ? Надявам се си бременеете спокойно ❤

# 65
Измери си кръвното. Аз бях така 2 седмици и се оказа, че ми е много ниско. Само лежане, малко кафе и айрян ми помагаше.

Пак съм аз днес съм със страшен световъртеж,дали има вариант да е от лекарствата ,пия Естрофем 2х1,неофлик по 1 на ден и дуфастон 3х1 само докато се изправя и ми се замайва главата 😞

Aз ги пия почти същите неща и нямам проблем, но всеки организъм реагира много различно, не се притеснявай.

Линката А, кръвен ако направиш?

jalana стискам палци, всичко ще е наред. Пиши за събота резултат и се опитай да мислиш за хубави неща.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 17:16 от B_vas

# 66
Измери си кръвното. Аз бях така 2 седмици и се оказа, че ми е много ниско. Само лежане, малко кафе и айрян ми помагаше.

Линката А, кръвен ако направиш?
Мерих го 100/60 с пулс 95 ,поспах малко и май съм малко по добре на 22 пак сме на преглед и ако продължава така ще питам Simple Smile

# 67
Vanya12 на прегледа питай за всичко, което те притеснява.
Иначе като цяло тялото ни се нагажда към промените и ще имаме временни неразположения.

# 68
Здравейте, записвам се при вас с огромно вълнение и леко притеснение. След мнооого инвитро процедури видях най-накрая заветните две чертички и хубаво ЧХГ.

Имам две биохимични. Едната е преди повече от 5 години, а другата преди 3 месеца. Терминът ми би трябвало да е на 17-18 април. Първият ми час за преглед е след 8 дни и много се вълнувам, много се притеснявам. Пожелавам лека бременност до здрав финал на всички! 🙏🤗☀️❤️

Някоя от вас до сега водила ли си е дневник на бременността? Още ме е страх да си поръчам, но загледах този "В очакване", който съдържа и необходимите документи за болнични, акт за раждане и т.н. 120лв е, но май ще спести разкарване. Харесах още един(37лв.), който е с няколко PDF книжки подарък "Ще съм мама". Ще се радвам някоя от вас да ги сподели с мен, ако си купи този дневник 🤗❤️❤️❤️
Скрит текст:

Здравейте, бъдещи първоаприлски майчета!

И моя термин е април, втора бременност. Вчера чухме сърчице, на 25.09 съм на ФМ в Тутракан, иначе ще се следя в Бургас.
Здравейте, при кой лекар ще се следите в Бургас? 🤗

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 18:25 от Kactus

# 69
Kactus честито бременеене.

Записах се при д-р Мустафа в 4 Life. Понеделник съм на преглед. А, вие?

Дневник си водих при първото бебче, а сега и при второто с важни нещица. Но не мисля, че си заслужава покупка. Всички останали приложения, болнични ги има в блога и като цяло в социалната мрежа и не виждам смисъл от това.

# 70
B_vas, благодаря ти от сърце! 🤗❤️❤️❤️ Аз съм за по-следващия понеделник чак. От Турция искат да минат минимум 25 дни от трансфера. Ще бъде ли удобно да ми пратиш на лично или тук някои полезни линкове(актуален блог). Много ще се радвам 🤗 Това ми е първа бременност(не броя биохимичните). Колкото до лекар тук- колебая се между Кироваков и Недялков. Кироваков изражда в Окръжна, а Недялков в Бургасмед. Предполагам на феталните ще ходиш в Тутракан, аз по принцип съм си харесала Чучумишев в София. 🙏❤️ Моля се да стигна до там, а и до финал, както и всяка една от нас 🤗🩵🩷

# 71

И при мен има световъртеж, аз приемам  2Х1 Дуфастон, 2Х1, Циклогест, 1Х Акард, Фолиева и Програф, но аз съм инвитро. Попринцип съм с ниско кръвно и имам чувството, че сега ми е още по-ниско и като се изправя от дивана направо ми причернява всеки път за няколко секунди..

# 72
Добро утро, момичета! Тихичко честито на всички! Аз съм тази,която имах  ден преди закъснение кафяво зацапване и ден след закъснение . Дано повече нямам. От два дена нямам такова зацапване вече, пу пу. Имам три дена закъснение по календар. Но никога не ми идва като по часовник. Варира си предимно на около 30-31 ден. Овулацията ми е вероятно била на 17 ден. Притесняваме ,че пикливите бяха с бледа черта на 1-2 ден закъснение. Мисля да направя утре още един тест, нямам никакви симптоми,даже не ме болят гърдите. Прикачвам теста от вчера пак и ви пожелавам хубав ден.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 08:31 от Линката_лина

# 73
Линката_лина, пусни си кръвен тест плюс прогестерон 🍀🤗 За мен е положителен ❤️

Аз втора поредна вечер умирам от главоболие. Вчера през деня пак ме болеше, но поносимо. Аз съм с Естрофем 3×1, Циклогест 2 ×1, Пролутекс инжекция по 1, Енокс инжекция 0,4 по 1 вечер, фолиева киселина, при нужда НоШпа и магнезий. Имам поставена преди 2 дни инжекция Прогестерон Депо 250мг, защото леко ми беше паднал прогестеронът. Имам и турски мултивитамини за бременни, Вит. Д го спрях за малко и пак го започнах от вчера. Забравих и Еутирокс 50 сутрин. 😅
Днес ще включа и фибри, че този корем....

# 74
Здравейте момичета, последна МЦ 13.07.2024г. продтлжителност 25 дни, очаквана М на 07.08.24г. На 07.08.2024 след направен тест резултата е +. За първи път съм бременна и бих помолила за съвети. Имам записан час за установяване на бременност за 19.08.2024г. Може ли да ме ориентирате за какво точно да питам лекаря, нещо по-специфично.

Общи условия

Активация на акаунт