Априлче 2025

• 42 257
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Някой не е ли ходил вече на преглед . Моя доктор чи каза да ида към 22ри за първи преглед , но аз нямам търпение и май ще ида по -рано
Ани с колко дни закъснение си ❤
С 6 дена закъснение съм , днес не издържах и отидох при една докторка , която не познавам , работи с най-новата апаратура края на 2023 г поколение и видяхме плоден сак и дори жълтъчно мехурче 🙃🙃

# 31
Моят първи преглед ще е в петък /9-ия ден на закъснението/. Надявам се всичко да е наред.
Аз съм с Хашимото и след като забременях моето ТСХ също се е покачило. Лекувах се преди бременността, защото трябваше ТСХ да е под 2, за да забременея. Бременността естествено повишава ТСХ, тъй като бебето няма щитовидна жлеза първите месеци и разчита изцяло на майчината. Затова ТСХ е важно да се държи в оптимални граници. След един месец съм на ендокринолог, за да ме следи паралелно с гинеколога.

# 32
Здравейте момичета. Включвам се тихичко и аз. Аз съм на 37 години, живея в Щатите от 7 години. Имам момче на 14 години от първия ми брак в България, момче на 3 годинки, и момиченце на 15 месеца което още кърмя. Също така имам 3 спонтанни аборта и съм с тромбофилия поради което по време на последните бременности бях на прогестерон за задържане и Ловенокс за разреждане на кръвта. Мислех си че три деца са ни достатъчно макар че мъжът ми много искаше още едно … ами тази вечер се усетих че ми закъснява с 5 дни, направих тест и е положителен. Още не мога да повярвам! Термина ми би трябвало да е на 16 април. Успех на всички мами и пухкави финали!!

# 33
Добре дошла elektra_86. Simple Smile Това е чудесна новина, винаги е хубаво да имаш голямо семейство.

Момичета, утре ми предстои първи преглед, чакам за час уж, а още не са се обадили и се побърквам. В същото време имам чувството, че нямам кой знае какви симптоми, не ми се гади, корема ми се струва леко спаднал. Как сте вие, усещате ли нещо?

# 34
Добре дошла elektra_86. Simple Smile Това е чудесна новина, винаги е хубаво да имаш голямо семейство.

Момичета, утре ми предстои първи преглед, чакам за час уж, а още не са се обадили и се побърквам. В същото време имам чувството, че нямам кой знае какви симптоми, не ми се гади, корема ми се струва леко спаднал. Как сте вие, усещате ли нещо?
Аз съм с много силно гадене,силно болезнени гърци и си спинкам и след обяд днес от 14.00съм на преглед но съм много притеснена,след аборта миналата година...и този път казах но моя мъж влизаш с мен защото много ме е страх... та ще пиша след прегледа 😢

# 35

Аз съм с много силно гадене,силно болезнени гърци и си спинкам и след обяд днес от 14.00съм на преглед но съм много притеснена,след аборта миналата година...и този път казах но моя мъж влизаш с мен защото много ме е страх... та ще пиша след прегледа 😢

Аз също нямам кой знае какви симптоми освен болезнени гърди и умора, но има бременности, които протичат доста по-леко, така че не се притеснявай. Всичко ще бъде наред! Стискам ви палци.

# 36
С първата бременност не усетих никакви неразположения, освен киселините и прокървяване 2 пъти. Беше лека според моите виждания. Този път обаче бебче ми разказва играта. Вчера имах страшни болки и 3х2 но шпа даже не помогнаха. Днес се чувствам малко по-добре. Бях запазила 2ри час при АГ за 27ми тоьи месец, но се чудя дали да не го издърпам по-напред.

# 37
Момичета, от кои градове сме? Ще ни бъде полезно, ако сме от един град евентуално. Аз съм от Шумен.
Използвате ли някакви приложения за проследяване?

# 38
Момичета, от кои градове сме? Ще ни бъде полезно, ако сме от един град евентуално. Аз съм от Шумен.
Използвате ли някакви приложения за проследяване?

Аз съм от Варна. Използвам приложението Pregnancy +, интерактивно и интересно ми е, та затова се спрях на него.

# 39
Аз си изтеглих FEIA, но за повече функции иска премиум абонамент, иначе е готино. Ще погледна и Preganncy+

# 40
Здравейте, момичета. Аз днес бях на първия преглед, при който се потвърди бременността. Следващият е на 29ти август, когато ще ми кажат точно в коя седмица съм и ще ми изчислят термина. Както вече казах, първа бременност ми е, много ми е ново и още съм малко, като в небрано лозе. Докторката ми показа едно балонче, каза честито и това беше. Взеха ми кръв за изследвания, насрочихме следващия час, изписа ми фолиева и сега тръпна в очакване. Много се надявам да видим пулс и всичко да е наред. Ще се следя в Германия, живеем тук от две години. Работя на немски и английски и нямах никакви проблеми досега с езика, но сега с тази специална материя, ще трябва малко да се напрегна да запомня всички нови терминологии. 🤣 Много дълъг пост стана. Желая ви успехи и лека бременност. Чета ви редовно и се успокоявам, че не съм сама.

# 41

Моето малко чудо,видяхме и пулсиращо сърчице ❤️

# 42
Здравейте, момичета. Аз днес бях на първия преглед, при който се потвърди бременността. Следващият е на 29ти август, когато ще ми кажат точно в коя седмица съм и ще ми изчислят термина. Както вече казах, първа бременност ми е, много ми е ново и още съм малко, като в небрано лозе. Докторката ми показа едно балонче, каза честито и това беше. Взеха ми кръв за изследвания, насрочихме следващия час, изписа ми фолиева и сега тръпна в очакване. Много се надявам да видим пулс и всичко да е наред. Ще се следя в Германия, живеем тук от две години. Работя на немски и английски и нямах никакви проблеми досега с езика, но сега с тази специална материя, ще трябва малко да се напрегна да запомня всички нови терминологии. 🤣 Много дълъг пост стана. Желая ви успехи и лека бременност. Чета ви редовно и се успокоявам, че не съм сама.
Извинявай че те питам а с колко дена закъснение си .
Аз още не мога да реша при кой доктор да ида по здравна каса който да ми пусне изследвания и евентуално да ми дава болнични от септември , защото работата ми е доста натоварваща физически :/

# 43
Извинявай че те питам а с колко дена закъснение си .
Аз още не мога да реша при кой доктор да ида по здравна каса който да ми пусне изследвания и евентуално да ми дава болнични от септември , защото работата ми е доста натоварваща физически :/

Аничка, миналата сряда трябваше да ми дойде, значи по мои сметки, днес ми е 8ми ден закъснение... Последният ми цикъл беше от 10ти до 15ти юли. От нетърпение си направих теста още миналата седмица в сряда, когато сутринта видях, че не ми идва и веднага звъннах на докторка (първата, която намерих близо до вкъщи) и тя ми записа час за днес (тоест за след седмица).

# 44
А до момичето с TSH можеш ли да ми кажеш мнение за моите изследвания
Правени са Юни месец

Общи условия

Активация на акаунт