Априлче 2025

• 42 197
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Аз още не съм свалила апликация да следя. За симптомите - всяка бременност е различна. Мен много ме боляха гърдите напоследък, ама си мислех че е свързано с кърменето. И ми е уморено. Други симптоми засега нямам. С миналата бременност постоянно ми се гадеше и повръщах. А с бременността преди това само сънливост, други симптоми нямах.

# 46
Момичета, а какви изследвания ви назначават? Аз вече бях на преглед за потвърждаване на бременността в 5та седмица, но не ми казаха нищо за изследвания. Следващият ми преглед е чак в края на другата седмица.

# 47
А до момичето с TSH можеш ли да ми кажеш мнение за моите изследвания
Правени са Юни месец
Според мем изследванията ти са добре. Ако нямаш проблеми с щитовидната/Хашимото, хипо- или хиперфункция/ преди забременяването, няма за какво да се притесняваш. Гинекологът ти ще те напътства. В случай, че обаче имаш някакво лечение на ТСХ /приемаш медикаменти за понижаването му/, е хубаво да си изследваш ТСХ веднага след забременяване и ако е високо да се свържеш с ендокринолог, за да ти настроят дозата на лекарствата. Пак подчертавам, ако имаш някакъв щитовиден проблем преди забременяването. Ако нямаш такъв не се притеснявай.

# 48
При мен ту ме болят гърдите ту спират , от обяд имам киселини , но като цяло нямам симптоми , честно казано се притеснявам , защо и гърдите ми не са някакви твърди а меки и ме болят само зърната от време на време

# 49
Признавам си, че мен доста си ме болят гърдите, но понякога спират. Появи се някаква странна болка и под едната мишница, но не знам дали е свързано. Разбрах, че съм бременна на 05.08, а прегледа ми е на 16.08. Времето едва минава… Нямам търпение, защото съм след два аборта от миналата година, поради тромбофилия.

# 50
Аз съм с аборт от началото на годината тогава имах симптоми , но само болезнени гърди и спряха и разбрахме че съм с мисед . Надявам се липсата на симптоми сега да не е същия резултат

# 51
Аз съм с аборт от началото на годината тогава имах симптоми , но само болезнени гърди и спряха и разбрахме че съм с мисед . Надявам се липсата на симптоми сега да не е същия резултат

Мисли положително ,това че нямаш симптоми нищо не значи,успокой се кога си на преглед ,вярвам че всичко ще е наред 😗

# 52
До шеста гестационна седмица много от жените нямат симптоми, пък и всеки организъм е различен. Не се паникьосвайте и не го мислете твърде много.

# 53

Мисли положително ,това че нямаш симптоми нищо не значи,успокой се кога си на преглед ,вярвам че всичко ще е наред 😗
На 22ри съм на частно на 27 по здравна каса

# 54
Здравейте, мили момичета. И аз споделям хубавата новина, че очакваме първото си бебче. Много се надявам всичко да мине наред при нас и при всички вас, да няма никакви усложнения и да се радваме на здрави дечица.
Аз съм на 29г. и от приблизително 3-4 години знам, че имам Хашимото и го контролираме с ендокринолога ми (от 10тина месеца и хормонално). Последният път преди 2 месеца TSH ми беше 3.8, което съответно доведе до завишаване дозата на хапчетата, които приемам. Преди два дни потвърдих бременността при гинеколог, а след няколко дни съм и на ендо, за да проследим състоянието.

Аз съм от София - има ли вече бъдещи мами, които са решили къде искат да проследяват и раждат?

# 55
Здравейте бъдещи мами 🥰 Първо искам да пожелая на всички ви лека бременност. Разбрах хубавата новина на 12.08 ( водеше ми се 3-ти ден закъснение) от тогава през ден си правя тестове за бременност за да се успокоявам че има прогрес на втората чертичка 😀. Днес сутринта си направих поредния и определено е по тъмна от предните дни, но пак не е тъмна като контролната. Според вас дали има причина да се притеснявам. Другата седмица съм на преглед, първа бременност ми е и малко съм се шашнала. Благодаря предварително на всички. ❤

# 56
Здравейте бъдещи мами 🥰 Първо искам да пожелая на всички ви лека бременност. Разбрах хубавата новина на 12.08 ( водеше ми се 3-ти ден закъснение) от тогава през ден си правя тестове за бременност за да се успокоявам че има прогрес на втората чертичка 😀. Днес сутринта си направих поредния и определено е по тъмна от предните дни, но пак не е тъмна като контролната. Според вас дали има причина да се притеснявам. Другата седмица съм на преглед, първа бременност ми е и малко съм се шашнала. Благодаря предварително на всички. ❤

Спокойно! Правих си по два в продължение на 5 дни, за да следя чертата 🤣 Щом има черта значи всичко е наред. Няма нужда от излишен стрес ♥

# 57
Честито! ❤️
Един кръвен и резултатът ще те топли до първия преглед.

# 58
Момичета, днес мина прегледа, не се видя още сак обаче и това малко ме притеснява, въпреки че ЧХГ е вече над 5000, спрямо 500 от миналата седмица. Това, което много ме притесни, е че откриха киста и направо ще се побъркам. Събота пак ми казаха да пусна ЧХГ, в пета седмица се водя и Понеделник на преглед. Стискайте палци.

# 59
Пак съм аз днес съм със страшен световъртеж,дали има вариант да е от лекарствата ,пия Естрофем 2х1,неофлик по 1 на ден и дуфастон 3х1 само докато се изправя и ми се замайва главата 😞

Общи условия

Активация на акаунт