"Системата - 60" - тема 55

• 20 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
мама барба, опитай да се храниш с малко повече компоненти, за мен скачаш от преяждане в глад. Гледам и менютата назад, много малко ми се струва количеството храна - тялото ти ще почне да трупа, а не да гори (само отбелязвам, това което забелязвам, ще се опитам да не ти го пиша повече, защото сама можеш да го прецениш)

Ден 11 (10) - сутринта си влях интралипиди (т.е. съм се нахранила за деня, преди изобщо да почна да ям...)
з: 4 парчета тиквеник и малко питка
о/в (14:00-16:00): голяма твърде солена порция салата с треви, зеленчуци, сирена, яйца, майонеза и луканка и после съвсем невръзващо се, но вкусно кисело зеле със свинско

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 01:59 от Лебед

# 556
  • в реалния свят
Лебед , правилни са ти наблюденията, но с повече компоненти или преяждам и дебелея или само поддържам текущо тегло. При мен действа моето правило: по-малко храна и по-едообразна за няколко дни, за да има някакав ефект. Но истината е, че откакто съм на режима, не мога да ям и големи количества на едно ядене. Само със салата мога да се нахраня, но ще огладнея след два часа, примерно.
Днешно меню :
З - яйца с мляко и чесън +хляб(остатъчна порция от снощи на мъжа ми) +бисквити
О - печено пиле с шопска салата
В - портокал с кисело мляко вероятно.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 13:43 от мама барба

# 557
Здравейте, бърз отчет.

Ден 12 (10) - мързелив ден...
з: купа киноа с мед, пшеничен зародиш и ленено брашно и шепа лешници
о: салата зеле, моркови и целина с 1/2 пиле
в: пестил от череша и черница + ядки

21:30 още една "закуска" - купа киноа с мед, пшеничен зародиш и ленено брашно, шепа лешници и шамфъстък

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:20 от Лебед

# 558
  • в реалния свят
Момичета, изгубихте се по празниците😊
Днес:
З - капучино с голяма ябълка.
Следва тричасов зимен поход в гората.
О - 2 сърмички, кашкавал, пилешко бутче салата от домати
В - мандарина и айрян.

# 559
Много съм доволна от днешния ден!
Сита с енергия и щастлива - друго си е със стабилна закуска...

Ден 13 (10)
з: три филии с масло и салам, две шепи лешници с мед, пшеничен зародиш и ленено семе + банан
о: салата зеле, моркови и целина, 1/2 свежа салата с чери домати и голяма порция картофи със сирене
сз: костен бульон с чесън и оцет
в: "сладолед" от цедено кисело мляко и горски плодове
в2: няколко парчета манго

# 560
  • в реалния свят
Днес :
З - ябълка и сандвич с кашкавал
О - яйца по панагюрски и 1 филия пълнозърнест хляб
В - портокал с кисело мляко съм приготвила.
Днес си отчитам месец декември с - 1 кг. Общо за четири месеца и половина откакто съм на режима - 16,5 кг. Естествено, че съм много доволна и благодаря на всички момичета, които ме стимулираха, напътстваха и критикуваха😊
Весело посрещане на Новата 2025 г.! Догодина отново в темичката ще се отслабва.

# 561
Мама Барба, поздравления за страхотния резултат.
Момичета, весело посрещане на Новата година!

# 562
  • ВАРНА
Чудесен резултат, мама барба, поздравления!
Аз не пиша меню, че яденето ми е под всякаква критика. Общо взето последната седмица ям по веднъж, рядко два пъти на ден, естествено не системно, но пък размърдах малко кантара. От началото (месец и два дни) съм 3 кила на долу. Странното е, че въпреки това не огладнявам. Това ми беше много важно, да успявам да устоявам на храната.
Обещавам, че след Нова година ще започна да си спазвам трикратното системно хранене.
Весело посрещане на Новата година, момичета! Забавлявайте се на воля!
Аз съм на работа утре, 24 часа, до сутринта на 1-ви.

# 563
мама барба, е, чудесно, дори имаш минус през декември!

А аз ви пожелавам спокойно, много усмихнато и удовлетворяващо посрещане на новата година, независимо дали сте на работа, у дома сами или сред шумна компания. Бъдете здрави и щастливи, момичета! Прегръщам ви!

Ден 14 (10)
з: три филии с масло и салам, пшеничен зародиш и ленено семе + банан
о: чаша горещо мляко с какао със захар и 4-5 бухти
в: мандарини с печени, но не солени ядки

# 564
Здравейте, момичета
И аз отчитам месец декември без минуси и плюсове.Тези дни бяха много хубави и различни.Работа, събирания, неспане, хапване. Не съм се ограничавала, но и не съм прекалявала.
Днес закусих бананови палачинки, кафе с мляко.Довечера ще има печена пуйка, печено агнешко, зелена салата, доматена салата, баница с късмети и кето френска селска торта.Не знам какво точно ще хапна, но от утре вече сериозно затягам колана.
Лебед, изпращам ти цялата си позитивна енергия и ти пожелавам успех! Heart
Мама Барба, браво! Страхотен резултат.
Сега ще тренирам(последна тренировка за тази година) и после се залавям с другите задачки.
Весело посрещене на Нова година, дами, и постигнати цели за следващата!

# 565
  • в реалния свят

Момичета, реанимирайте днес и от утре - нови цели към по-доброто "Аз" 🙂

# 566
Хармонична нова 2025-та година, момичета!

cvetnaS, благодаря!

мама барба, нека!

de3demonka, приятна почивка днес!

Ден 15 (10) - изпращаме 2024-та, с тъга в душите, но скоро идва нова година, дните почват да растат и плановете ще почнат да валят...
з/о: телешко варено с ряпа, бургер с пържени картофи и суфле със сладолед
в: мандарини с ядки
22:00-01:00: две парчета баница и едно парче баклава

Ден 16 (10) - посрещаме 2025-та
з: парче домашен чийзкейк и едно голямо извито парче тиквеник
о: ориз с кисело зеле и пиле
в: блокче дубайски шоколад и две шепи шамфъстък

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 14:42 от Лебед

# 567
  • ВАРНА
Честита да е Новата 2025-та година! ✨🎄
На всички Вас пожелавам да е здрава, сбъдваща, минусова и много щастлива❣
Лебед, благодаря. Ударих една дрямка, вече съм на кафе 😉. На теб пожелавам от сърце вълшебството, към което се стремиш да се превърне в реалност, щастлива реалност 🫶🏻
За тази година си обещавам да се грижа повече за себе си, Вече доста години съм се отдала на семейството (мъжът и децата), но вече мисля, че е крайно време да отделям повече време за себе си.☺

Равносметката ми от месец 1 е минус 3кг., слабо, но като се има предвид, че доста време ми отне да вляза в час 😁. А и все пак беше декември 😉 пълен с празници и трапези.

Започвам годината с меню, обещах да съм стриктна.
Ден 3 (2)
з/о: парче баница, хапка-две пуешко месо с топено сирене
в: 1/2 свинска пържола и 1/2 телешка пържола от гювеч, печен пипер.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:06 от de3demonka

# 568
  • в реалния свят
Ааа, de3demonka, недей да скромничиш. За декември - 3кг. е повече от перфектно. А ако не беше на режим? Можеше да са с три повече кг😃
Да, момичета, да се грижим повече за себе си през новата година. Важно е, защото след определена възраст(за мен границата беше 50 години), жената осъзнава, че е загубила доста от себе си покрай семейните грижи. А децата порастват и си живеят своя живот. А мъжът одъртява и те ядосва повече😂Преди малко такъв монолог водих с мъжа ми: как да се измени тази година, че да не ми е толкова скучен. Аз се чувствам и физически и емоционално добре и му натрих муцунката😂

# 569
  • ВАРНА
мама барба, не скромнича. При условие, че имам да свалям поне 20-ина, 3 не са никак много и то за първи месец, на фона на ограниченията, които правя, но всъщност не се бях замисляла от гледна точка на това, че можеше да са 3 плюс. Така че, права си, все файда Relaxed
Относно мъжа ми е много тегаво, трета поредна нова година посрещаме не заедно. Той е от екипажа на кораба "Св.Св. Кирил и Методий", който плава до  Антарктида и сега за трета година го няма за 5 месеца. А на мен вече много ми идва неговото отсъствие и ми е изключително мъчно. Така че, радвайте се на мъжете си, дори и в моменти на спречкване, като отсъстват за дълго е много по-гадно.

Общи условия

Активация на акаунт