"Системата - 60" - тема 55

• 20 283
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • в реалния свят
Момичета, тези ядки за вечеря съм ги пропуснала. Сурови ли ги хапвате и в какво количество?

# 541
  • София
Мама Барба, да. Оригиналната комбинация е мандарини с една шепа сурови бадеми. Не е системно, но при мен действа. На Лебед също добре й се отразява, така че който иска, може да пробва.

# 542
  • в реалния свят
Kally May , благодаря. Утре съм на работа и ще пробвам като вечеря.

# 543
Днес един лежерен ден у дома с любимите същества и приготвяне на хляб за утре (нямам търпение, хрупкава коричка и вероятно пухкав от вътре, в момента е топъл и с малко масло.., ама утре)

Ден 5 (10)
з(11:30): кифла с кашкавал и лешници с мед
о/в (16:30): свежа салата, чери домати, овче спиране, сурови лешници и печен шамфъстък

# 544
  • в реалния свят
Здравейте, момичета! Как е предколедното настроение?
-1кг бонус имам за този месец, което ме изненадва и радва.
Вчера:
З - супа топчета
О - омлет, малко парче наденица и салата
В - мандарини и сурови бадеми. Вкусна комбинация се оказа.
От днес до 26 е моята почивка. Днешният ден ще е натоварен с приятни емоции. Пътувам, участвам в събитие, връщам се и довечера на голям банкет с вкусна храна и танци.

# 545
мама барба, честит декемврийски минус и приятни изпълнени с положителни емоции отпочиващи почивни дни!

Ден 6 (10)
з: два сандвича с доста дебели филии хляб с масло, сирене и чери домати+ шепа лешници с мед забъркан с ленено брашно, брашно от матча (о, сега погледнах, не е препоръчително да се приема при бебе формиране) и пшеничен зародиш (ще го наричам меден елексир, много ми хареса + мъжът ми е доволен)
о/в (16:30): суши на корем.., а моят корем го може!

# 546
  • София
Днес и утре са тежките дни, но мисля да удържа с малко количество храна. Не знам до колко ще ми се получи, но все пак ще се опитам. Вчера беше добър денят.

(4) Ден 24 - днес
З: чери домати, кашкавал, кафе
О: миш-маш, краставица
В: 1 зелева сърмичка, краставица

(4) Ден 25 - утре
Ще е трудно, тъй като ще съм на работа, а там ще е някакъв ужас откъм донесена храна.
Вечерта пък се събираме цялата фамилия след 19:00ч.
З: чери домати, кашкавал, кафе
О: кашкавалчета на плоча с млечен сос
В: 2 кюфтета, краставица - надявам се!

Светли празници, момичета!
Christmas TreeNature SnowflakeChristmas TreeGiftWine Glass

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 13:57 от Kally May

# 547
  • ВАРНА
Здравейте и от мен!
Последните дни режимът ми хич го няма откъм часове на хранене.
Поне удържам количествата.
Вчера закускообяда ми беше към 16ч. 🫣
и вечерях в 19.Тази сутрин мога да се похваля с минус 2кг. за 25 дни.
Както Лебед казва началото е вече сложено. Нищо не може да ме изкуши вече, което си е голямо постижение. Ще се постарая следващите празнични дни да не ми върнат постигнатото и след тях с пълна пара да продължаваме с минусите.

# 548
  • в реалния свят
И при мене няма никакви драми с килограми и излишна  храна. 😃Внимавам много с количествата. Днес бях на закускообяд, а довечера ще хапвам основно салати. Утре съм на семеен обяд, който ще продължи часове. В четвъртък пак ще се върна на режима с ранна системна вечеря.
Весели Коледни празници на всички!

# 549
  • ВАРНА
Честито Рождество, мили Системки 🎄
Пожелавам на всички преди всичко здраве, много обич и споделеност, сбъдване на всички желания и не на последно място минуси в борбата с пустите килограми 😘
Честита Коледа❣

# 550
Честито Рождество Христово, момичета!

Нека цяла година има светлина в душите ви, която да изпълва с благост думите и делата ви, а домът ви да бъде озарен от любовта ви!

Ще се постарая следващата година на семейните сбирки да се усеща празника, а не... само да се съберем, да разменим подаръци, начупим питката, да хапнем, почистим ... и... кой от къде е...

Ден 7 (10)
з: чаена попара
о/в (16:30): свежа салата със сирена, домати, чушки и шепа лешници

Ден 8 (10) Бъдни вечер - цял ден без храна и после набързо не много храна = тежест в корема
з/о: парче шоколад 80%
в (20:30-22:00): купа боб с парче питка, по 2 малки сарми - лозови и зелеви, малко сушени плодове

Ден 9 (10) - Коледа - уж много храна, но съм екстра, защото беше в светлата част на деня (даже вече съм гладна и мисля за закуската)
з: тестови бонбони, солени и сладки (х3-4)
о/в (14:00-16:00): парче питка, малко снежнка, малко хумус, малко салата с картофи, цвекло и риба, нормална порция салата с киноа, няколко солени бонбона със смокиня, сирена и белени бадеми, малка порция агнешко с картофи и две парчета тиквеник - нищо не ми беше в повече, насладих се максимално на храната, можех още много, но... ще си ги дояждам несистемно идните дни.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 23:14 от Лебед

# 551
  • София
Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree ЧЕСТИТА КОЛЕДА ! Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree
Бъдете здрави, щастливи и благословени!

Пълен отличник съм в последните два дни. Освен, че устоях на отрупаната, ухаеща божествено маса в работата, стриктно си спазих планираното меню. Вярно, че вечерята ми вчера беше към 19:30, ядох само кюфтета, малко зеле на фурна и чиста краставица. На Бъдни вечер изцяло си спазих менюто и ми беше супер. Днес се премерих - нито надолу, нито нагоре. Много, много съм доволна. Сега си се връщам в релси, след като приключиха събиранията на маса. На Нова година ще сме си вкъщи, така че не се притеснявам, че ще наруша режима.

(4) Ден 26 - днес
З: три шоколадови бонбона, филийка със сирене, кафе
О: Омлет със сирене, моркови
В: ябълка и айрян

# 552
Честито Рождество Христово, момичета!
Здраве, щастие и благоденствие за вас и семействата ви.
Браво, че устоявате и продължавате на системата. Аз ще се включа след Нова година.
Много минуси на всички!

# 553
Лоритта, аз също няма да съм системна, но като опиша, задраскам и видя "нищото", което съм изяла, на следващия ден съм малко по-умерена.

Kally May, браво момиче!

Днес наваксвам със съня. Станах в 9:00, пих си хапчетата, сложих си инжекциите, закусих и спах до 15:00...

Трябва да намеря кой да ми сложи абокат (препоръчват ми да си влея интралипиди докато чакам времето за теста). Имаме съседка възрастна дама, която е била медицинска сестра,  но не бих искала да я безпокоя по празниците. Утре ще отида до някоя болница, дано ми се навият на акъла Simple Smile)

Ден 10 (10)
з: две мазни питки със сирене и парче сладка домашна торта
о/в (16:00): две порции салата с киноа и зеленчуци + сирена и две парчета баклава с шамфъстък

(21:00) Гладна съм, пия чай, гледам ядките... и мечтая за сутринта.., а после сме на имен ден...

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 21:04 от Лебед

# 554
  • в реалния свят
Празниците свършиха и е време за сериозен режим. Наядох се 3 дни със зелеви сърми и сладко. Прекалих с въглехидратите. Предколедният ми смъкнат килограм се стопи и трябва да взема мерки. Днес кантара показа килограмите от началото на декември.
Днес :
З - 3 лъжици кускус и 3 зърна грозде. Нямах намерение да закусвам, ама така се случи😃
О - котидж и питка
В - круша.

Общи условия

Активация на акаунт