"Системата - 60" - тема 55

• 20 286
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • в реалния свят
Записвам днешния ден като системен:
З - овесено-пшенична тричава каша с яйце и сирене
О - ябълка с няколко резенчета пармиджано
В - скир с мандарина.
Сутринта се претеглих и нямаше никакви кантарни драми след почивката ми. Което значи, че успешно преминах първото предизвикателство от 6 до 16 декември. Предстои ми второ от 22 до 25 декември😃
 На 31-ви ще се претегля сутринта, за да видя как съм справила с този празничен месец.

# 526
Здравейте. Едвам ви изчетох.Все не ми стига времето, но почивката е вече зад ъгъла Simple Smile
Лебед, ти си направо майстор на разказа! С такава лекота се леят думите ти. С удовлствие те чета!
Момичета, радвам се, че пишете. Поздравления за постоянството. Едно от нещата, които съм си поставила за цел е да започна да пиша редовно, защото определено така ми е по- лесно и не се чувствам сама. Въпрос на организация е да го правя и се стягам.
Менюто ми за ден 17(2)
З: протеинова баничка, кисело мляко, няколко лъжици домашно сладко от сини сливи
О: раки, скир
В: салата от домат, краставица, чушка и парченце сирене, 1 малка ябълка от село
Не се сдържах да не си хапна от тези био ябълки набрани и съхранени с любов. За утре планирам сандвич с квасен хляб и нямам търпение да стане сутрин. Сега ми къркори малко стомаха, но ще държа фронта до утре.

# 527
Благодаря ви!

Влизам да си напиша отчета, след две коледни партита днес, докато съм пуснала неща за работа да се смятат...

Започвам 11-ти месец! Днес се качих на кантара - малко съм качила, но все още всичко е наред! 70,7кг съм в момента. Последно време много сладко ям и малко се разпилявам в менютата. Днес не е изключение, а прекалено затвърждаване, защото дори ядох/пих сладко до късно. Все още не се стремя да съм стриктна, но ще огранича сладкото сутрин.

Ден 1 (10)
з: двоен сандвич + 3 кошнички с орехи и карамел и чай с мед
о: огромна шопска салата + голяма шепа орехи с ориз
в: 20:00-00:00 ... тук, всякакви салати, авокадо, сирена, много солена сметана с лаврак и половината от разкошна панакота с шоколад + няколко глътки червено вино. На първото парти беше вечерята, на другото вече отидохме за бар частта - барманът не преглътна, че няма да пия нищо и ми сина безалкохолен коктейл с джин (махнат му е алкохола), беше много сладък и изпих около литър и половина вода, докато близвах от него.

# 528
Добро утро.Познайте кой ще закусва след малко от любимия си сандвич Blush
Лебед, при теб е много динамично.Честити ти 11 месеца промяна, която при теб е забележителна! И нямам предвид само свалените килограми а и преодоляването на себе си, победата да няма сривове. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Месец декември е доста наситен с поводи за събирания и е ясно, че няма как да сме на 100% в режима.Важното е да не прекаляваме и останлите месеци да сме  системни.
https://www.livetolift.com/2014/11/17/%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d … 0%b9%d1%82%d0%b5/
Това е една забавна статия, която е актуална сега преди празниците

# 529
  • София
Привет и от мен!
Тежък, тежък декември... Изкушенията дебнат отвсякъде. Лично аз ще го броя този месец за изключително успешен ако задържа без плюс. Ще се зарадвам и на минус, но не очаквам голям резултат. Днес реших да се премеря контролно, като за средата на месеца. Нямам промяна - нито нагоре, нито надолу. Смятам го за успех.

(4) Ден 17 - вчера
З: чери домати, кашкавал, кафе
О: Риба с доматен сос, краставица
В: Ябълка, чай - беше ми тежко от обяда

(4) Ден 18
З: Мекици с пудра захар - едва удържах да не ги изям вчера по никое време, горда съм, че успях!; кафе
О: Омлет със сирене, моркови
В: Ябълка и айрян

# 530
  • в реалния свят
Днес - нисковъглехидратно меню:
З - кето баница с айрян(още 2 пъти ще я ям, че никой не я харесва вкъщи)
О - салатен микс
В - кисело мляко с канела.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 17:37 от мама барба

# 531
Днес пътуваме, стискайте палци! Утре, живот и здраве трансфер!

cvetnaS, много ми хареса статията! Много подходяща е за всички нас, въпреки че, уж, тук се опитваме да не си потрошаваме устройствата!

Kally May, о, да! Това ще е чудесен успех за декември! И аз си мисля да се претегля след 7-ми януари (все пак да дам една седмица за балансиране на ситуацията)

Ден 2 (10)
з: макарони с масло, мед, и разни добавки като пшеничен зародиш, ленено семе и матча (моя човек само ми мърмори, че сутрин ям празни калории...)
о: постен гювеч
в: 20:00 1/2 райска ябълка и 2 шепи лешници

# 532
Лебед, успех с трансфера! Моля се всичко да е наред Heart
Менюто за ден 18 (2)
З: двоен сандвич с чисто масло и сирене, чаша домашен костен бульон,2 мандарини и 2 с.л. домашно сладко от сини сливи
О: пропуснат
В: пъстърва на фурна, салата от дoмат, чушка и краставица, 1 портокал

# 533
  • ВАРНА
Лебед, стискам палци 🤞🍀❣
Вярно е това за месец декември. Аз пък шматката баш сега реших да почна, на 29-ти ноември, ако трябва да съм точна.
Вярно, трябва време за нагаждане, то и резултатите го показват 🫣 горе долу никакви. Ама все си е напредък устояването на изкушения.

# 534
  • в реалния свят
Лебедкъсмет и успех❤️
Аз днес изкарах някакъв стомашен вирус с повръщане. Цял ден спя. Дори вкуса на водата ми е гаден. Един купен айран изпих и вода срещу обезводняване. Вече съм по-добре, ама откъде ме тресна това чудо не знам.

# 535
В момента съм с два трансферирани ембриона! Преди нова година, тест!

Благодаря ви, момичета! Имам нужда от всяка положителна мисъл!

мама барба, много неприятно, дано да се разминеш само с един ден! А утре да те "мъчат" само сладки изкушения Coffee

de3demonka, тъкмо на време започна! Декември е предизвикателен, но като сме заедно по-лесно се преодолява. С вмъкнати допълнителни леко несистемни удоволствия, месецът минава с наслаждаване на всяка хапка.

cvetnaS Revolving Hearts Благодаря!

Ден 3 (10)
з: две кифлички с кашкавал
о: салата, агнешко и под него нарязана питка напоена в соса му, гъсто сметаново кисело мляко + айрян. Няколко превъзходни (може би най-вкусните, които съм опитвала) пържени картофа и 1/3 от порция кюнефе (признавам си, изобщо не се дърпах, но устоях на предложението за 1/2 Joy)
в: 21:00 оризови кръгчета (пътуваме към вкъщи)

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 21:24 от Лебед

# 536
  • в реалния свят
Къде се криете, системки? Подозирам, че след Нова година темата ще бъде по - активна.
Днес няма и спомен от вчерашното ми шеметно състояние.
З - малко кисело мляко и овесена каша със сирене
О - остатък от кашата
В - ябълка, кисело мляко и 3 хапки наденица на скара

# 537
мама барба, много се радвам! Иначе, днес е петък и то голям петък! Нормално е да няма никой във форума! Лично аз освен, че си пуснах отпуск, мисля и да си го използвам Simple Smile

Днес осъзнах, че на нощта преди Игнажден си пожелахме плодородие от все сърце пътувайки към вкъщи, а на Игнажден у дома влязоха две желани вълшебства! Плодородна, щастлива и много хубава година ще е!

Ден 4 (10)
з: оризова каша с всякакви добавки, лешници, червена боровинка, ленено семе, матча, пшеничен зародиш и мед.
о: елда с воденички
в: много мандарини и шепа лешници (много ми харесва този вариант за вечеря, благодаря ти Kally May)

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 21:15 от Лебед

# 538
  • София
Тук съм и аз. Днес ми беше "почивен" ден и голямо тичане падна. По принцип не обичам да ходя по моловете да пазарувам, още по-малко по празници. Поне имахме късмет със сина, че учебните му часове бяха намалени и го взех в 11:00 от училище и в мола все още не беше лудница. Даже обядвахме там и се насладих на любимата си паста, която не съм си причинявала отдавна. Утре съм на работа и няма да имам изкушения, а само храната, която си взема от вкъщи.

Лебед, силно стискам палчета за теб да ти се случи едно Коледно чудо! Gift Heart
А мандарините с ядки са супер вечеря. Възползвам се от сезона сега, че този плод го има.

Мама Барба, чудесно е, че си по-добре и празничните дни няма да са ти помрачени от боледуване.

(4) Ден 20
З: печена тиква, 2 парчета пица, кафе
О: Паста с доматен сос, сирене и маслини
В: Ябълка, 4 домашни соленки (х3см)

# 539
Здравейте момичета!
Не съм писала, защото последните дни менюто ми беше солети, препечени филийки, варени картофи, варен ориз, макарони. Изобщо никаква система не може да става дума заради обострен гастрит. След празниците с нови сили.
На всички пожелавам здраве и нека новата 2025 г донесе на всяка от вас това, за което най- много копнеете.

Общи условия

Активация на акаунт