Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 108
  • 973
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета! Записвам се в новата тема и пожелавам да има двойно, тройно повече положителни тестове в нея! Heart

дух/пролетна буря, благодаря за синичкото, лека и безпроблемна бременност до финал!

Аз нямам с какво да се похваля, изживях няколко ужасни месеца с притеснения, загубих един от най-близките си хора и сега се съвземам от това и продължаваме опитите.

Знам, че много от вас за посещавали д-р Калчев, на мен ми предстои първичен преглед при него и ще се радвам, ако някой сподели какво да подготвя (може и на лично). Нагласила съм всички изследвания от последната година, но ако можете да споделите някой съвет, ще съм много благодарна. Hug

# 46
Аз отидох с ПКК, урина, цитонамазка, витамин Д, Б12, Б6, фолат, хомоцистеин, инхибин Б + АМХ, цинк, селен, ЖСК, трансферин, хемоглобин,феритин, желязо, пролактин (при него е важно да се спазват изискванията), тестостерон, тсх, фт3, фт4, тат, мат, носех си и снимките от фоликулометриите, амбулаторни листи от следящия ми АГ в последната година и спермограма искаше да види. Тъй като имах консултация с имунолог и тази документация носех

# 47
Момичета, може би сте коментирали извинявам се ако се повтарям..Някоя от вас има ли впечатления за д-р Георги Амалиев /Пловдив/
Кой лекар бихте препоръчали. Относно базови изследвания,фоликуломртрия и тн.

# 48
  • София
този месец очаквах да се забави цикъла, тъй като е втори цикъл след пункция... той пък си дойде по часовник, че даже и не разбрах кога ми е дошло... нямаше нощното изпотяване, странни сънища... следващите фертилни дни не е ясно дали ще ги уцелим на една сватба сме и после пътуваме за морето с детето...

# 49
Духче , лека бременност и до финал ❤
Надежда , честито момченце . Помня те , а и те засичам по други теми . Много щастие ти пожелавам 🌺
Момичета , давам ви малко ъпдейт от мен . В понеделник мина моята пункция . Имаше три фоликула , трябваше да са 4 , явно единия се беше спукал. Извадихме две яйцеклетки . На другия ден се беше оплодила само едната , а другата се е активирала неправилно , каквото и да означава това . Днес ми се обадиха , че е станал хубав бластоцид  3АВ , води се добро към отлично качество . За мен е напредък , защото другите два , които имам са 3ВС и 2ВС . Ще му направим ПИД , реших да си спестя излишни трансфери . Всеки неуспешен трансфер нанася голяма емоционална травма , която искам на избегна . При това , за ЗЕТ си се иска и подготовка  , което е допълнително натоварване на организма . Жал ми е , че има вероятност да го ужищожат , но се моля да е ок 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 18:16 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 50
  • На изток от Ада
Сън пожелавам добри резултати от пид !

# 51
  • Be realistic - plan for a miracle.
Успех, Сън!
Много хубаво ембрионче, дано е вашият първенец, а и трите да са, защо не.

# 52
Успех, Сън Simple Smile нека някое от тези снежинки да стане вашето бебче Simple Smile стискам ри палци Simple Smile

# 53
Сън Успех! Стискам палци всичко да продължи по мед и масло! 🤞🍀

Заредете се положително със силата на Родопа планина! 🥰

# 54
Сънче, мога да предположа, че и другата се е оплодила, но неправилно, ние имахме един такъв случай. Трябва да има два пронуклеуса, а при нас имало един само. После четох, че може хич да няма, да има 1 или 3, все неправилно оплождане.
Супер за ембриончето, стискам палци.

# 55
Аз доста закъснях за новата тема, благодаря много на rave за лятното настроение! Animal Dolphin

Духче, толкова се радвам, че стана време да си наша кръстница и не се отказахте от мечтата си за второ дете и дочакахте малкото си чудо! Пожелавам ти остатъкът от бременността ти да е лек и Коледните празници да сте вече всички вкъщи в пълен състав! Грабя си от прашеца и си го бутилирам за есента! Blue Heart

Наде, честито момченце! Много се радвам, че мина и оттук да се похвалиш! Тежка блеменност си изкарала наистина, та разбирам защо не си ни писала преди. Радвам се, че сега всичко е наред и гушкаш рожбата си! Blue Heart

drpwamy, браво за 5-те снежинки, пожелавам ти всички да излязат със страхотно качество и още първата да е вашето бъдещо дете! Nature Snowflake

Sunshine, пожелавам ти борбеното блатоцистче да е вашето и скоро да гушкаш рожбата си! Nature Snowflake

busteeeed, съжалявам за загубата ти.. пращам ти много виртуални прегръдки! Heart

theDoodLe, гледам, че времето ти за тест е минало, а не си писала нищо. Стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

Rocket, и аз чакам Ц на 18-ти - 20-ти, а от 17-ти сме на море, такъв ни е късметът. Пожелавам ти да не ти дойде! Flowers Four Leaf Clover

Ние сме без опити, та се надявам просто бързо да ми минава. Пия антибиотици за лаймската болест до 3-ти септември, та изпускаме август и септември и ще се върнем чак октомври към опитите, тъкмо шанс да се зарадвам с нещо за 34-тия си рожден ден.

Пожелавам на всички активно бебеправещи да има буря от положителни тестове, а не тези, които в момента са на скамейката по една или друга причина, пожелавам весели летни емоции и бързо да минава времето до новите опити! Animal Dolphin

# 56
Благодаря , Одри 🤗 Аз не мога да разбера , как излиза , че естрадиолът е за 3 Я - 600 , а всъщност има само две Я и даже едната не е ок … Защо въобще го пускаме този естрадиол ? Предния път , естрадиолът беше 560 за една Я и накрая останахме без ембрионче . Сега , Е2 се пада по 200 на Я и стана приличен ембрион . Наистина не разбирам смисъла от тези хормони . На пункцията , едно момиче сподели , че единственият им здрав  бластоцид след ПИД , станал в месец , в който естрадиола бил 100 …

# 57
Много мило, че се сети за мен, Файонка! Тестът беше положителен в понеделник, всичко вървеше сравнително добре, нооо нещо днес много ми падна прогестеронът, въпреки че слагам циклогест от сряда насам.
Щях да пиша, като мина първи преглед поне, че ми беше притеснено, сега съвсем 
се притесних. Чакам АГ да ми отговори, ама не знам дали ще го намеря в неделя.

# 58
Включвам се пак аз.. напоследък изобщо не ми върви. За уроинфекцията ми изписаха Аугментин, доктора каза че мноогоо трудно се лекувала Proteus Mirabilis в антибиограмата не е включен този АБ, но заради евентуална бременност ми е изписан.
 Чакам цикъл след 6-7 дни, дано не ми дойде този месец. Още съм със тези предменструални болки които започнаха след предполагаемата овулация.
На всичкото отгоре си загубих Инстаграм акаунта с 6К последователи(занимавах се със социални мрежи)Много ми е криво за всичко…

# 59
Doodle , силно стискам палци 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт